Arama sonuçlarınız

1. burak89izmir

4000 ylt ye kadar motosiklet

1 yıldan beri 50 cc ile dolaştık ama muhtemelen yaza dogru değiştircezzzz sınırlı bir bütce ile en fazla 4000 ytl +1 kuruş yukarı cımaazz :P neyse bu paraya piyasada 0 yada 2, el bir motosiklet alacazzz ama ben aldımmı uzun yolda yapayım diyorum mesale bir akdenz turu siz ne önerirsiiniz sakın...
  2. burak89izmir

izmir mt gruubuna tşk ediyorumm

dün akşam teras cafede cok güzel bir buluşma oldu işte kenan abinin (modumuzun) verdiği sticker lar resim görevini bu abimiz üstlendi (özür dilerim ismini unuttum :pr: benm de huyum oldu bu) o beni ckerken bende onu cektim :cherry: istanbuldan gelen abimizden rica ettim bana HONDA CBR 125...
  3. burak89izmir

son dakika antalya otodrag yarışında kaza oldu!!!!!!

evet arkadaslar antalya otodrag yarısında kaza oldu.3 kisi ölmüş allah rahmet eylesin ölümün nerde bulacağı belli olmuyormus! bu arada kazaya karısan en üst sınıf otomobillerin olduğu OPET sponsoru Levent KESKİN adlı yarışçımız arabanın kontrolünü kaybederek seyircilerin arasına giriyor takla...
  4. burak89izmir

lastiğim patlamıss.....

eve gelirken motor cekisten düştü. bende bakmadım hic:pr: tam garaja geldim bi baktım lastik patlamıs :pr: şimdi ne yapcam tekeri sökemem cok uzun iş :pale: yamada yapamam.... ne yapmalıyım (lastikler dubeless)
  5. burak89izmir

mondiala en iyi taksit hangi kredi kartı yapıor

benm amca beyfendi de motorcu olacak mondial 125mt-150rs yanlız taksitle alacak 125 mt=1525 ytl 150 rs=1600 taksit oldumu vade parası cok tutuyor hangi kredi kartı ile izmirde hangi bayiden alınır bilgi verirseniz sevinirim :cherry: bu arada vadesi az olsun
  6. burak89izmir

çakallar vadisi izmir-kahramanlar

evet size çakallar vadisi olan izmir-kahramanlardan bahsetcem dün motorumu yağını değiştirdim :cherry: daha önce servise gidiyordum her seferinde adama para veriyoduk bu arada adamın dedeği yerden alıyoduk yağı hiç bilmediğim marka 10 ytl dün (reklam sanmayın sakın) eve yakın olan bp...
  7. burak89izmir

kick start da sorunum var :( :(

kick start sorunu( çözüldü) herkese merabalar kickstart da sorun yaşıyorum kolu aşağı doğru ittikten sonra yukarı cıkıyo ve bi daha aşagıya inmiyor :pr: kısacası kitleniyor siteye upload edemiyorum 1.11 mb bişey kendim cizdim bi bakarsanız ii olur bu arada bu dişli garantiye girermi? -...
  8. burak89izmir

izmir mt teras cafede buluşdu işte fotoğraflar :)

yazı yazaamdım kusura bakmayın evde sıkı yönetim var bilgisayarın basına oturmam yasak :( (kacak olarak kullanıyom) bu arada herkes cok iyi bir aile gibi davrandılar bana ilk defa gelmeme rağmen bundan sonra bende varım toplantılarda hep .....
  9. burak89izmir

zealsun motosikletin türkiye sitesi adresi ne???

zealsun motosikletleri nerde görecem adresi bulamadım yoksa tr için site yokhmu? ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme...
  10. burak89izmir

cok acil yardım(buldum)

gecenlerde modlarımızdan biri bütün motosikletlerin kullanım klavuzlarını yayınladı aradım ama bulamadım forumda yardım edermisiniz :cherry: gerek kalmadı gözümden kaçmış :))
  11. burak89izmir

hava sogutmalı şişince....

hava soğutmalı motor şişince ne yapılmalı ??? sağa çekip stopmu edilmeli yoksa sağa çekip rolantide çalıştırılmalımı?son bişey daha yazın ben hava sogutmalı motorum ile uzun yol yapmayı planlıyorum yola akşam cıksam bişey farkdermi ?farketmezmi? şimdiden tşk ederim :cherry:
  12. burak89izmir

50cc ile kac km gidilir

bendeki 50 cc ile yaza dogru aydın-fetiye-antalya yapmayı planlıyorum su ana kadar en uzun izmir-manisa arası yaptım gayet güzel gecti motorum şişme falan yapmadı ama biraz sırtım ağrıdı :P daha önce 50 cc ile uzun yol giden varmı ?? ilk ben mi olacam yoksa:P ? unutumuşum özür :) yola akşam...
  13. burak89izmir

çanakkale destanı nı hatırlayalım !!!!!

sitemizin admini cok güzel bir konu acmıs ama cevap yazan yok çanakkale ile ilgili ben baştan sona okudum cok şeyler öğrendim buyrun link http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10197
  14. burak89izmir

herkese merabalar bana aranızda yer varmı?

herkese selamlar ben izmir-bornova dan burak aranızda bana yer varmı ? bide geziler düznliyomusunuz? aranızda en fazla hangi motor var (scoter-enduro-sport-cros-commuter vs vs vs ) işallah en kısa zamanda izmir tayfasıyla yüz yüze görüşecem ha bu arada bende kangda 50 cc bi dül dül var...
  15. burak89izmir

scoterım arka tekerleği hafif 8 ciziyo

scoterım arka tekerleği hafif 8 ciziyo bende titiz kullanıcı oldugum için yaptırmayı düşünüyom bunu otomobil için rot balans yapan yerler yaparmı?
  16. burak89izmir

scoterımın egzosu paslanmıs

scoterımın egzosu paslanmıs ama belli belirsiz titiz bi kullanıcı olarak ne yzpmalıyım egzosu krom yada nikelaj (ikisi aynımı bilmiyom:P ) kaplatsam yada başka cözüm yolu varsa yardım edermisiniz
  17. burak89izmir

zorunlu yaz stajı

yaz stajı için yer arıyorum yardım edermisiniz :) zorunlu 300 saat yaz stajımı yapmak zorundayım mazharzorlu makina otomasyonu teknolojileri 5 yıllık bölümünde okuyorum lise 2 atl sınıfındayım özelliklerim 1 sene ing hazırlık ileri seviye bilgisayar donanım bilgim var elektronik ve...
  18. burak89izmir

herkese merabalr ve bir soru :)

herkese merabalr ben burak izmir-bornava dayım 50 cc ufak bi motorum var :) neyse efendim ben ilk soruma geleyim gezmeyi cok severim bide içimdeki motor aşkı olunca hep hayal kurmaya basladım neyse uzun yol için enduro-touring modelelr var aamma benm en fazla verebilecegim para 5000 ytl şimdi...
  19. burak89izmir

kyomco grand dink 250-150/ sym 200 joyride(resimli)

herkese merabalar şu iki motordan hangisi daha iyi yedek parça/servis/yakıt/kalite vs vs vs ...... özelliklerrr GRAND DINK 150 250 Ölçüler 2055 x 768 x 1370 2055 x 768 x 1370 Yağ Kapasitesi (lt) 1,1 1,1 Yakıt Kapasitesi (lt) 9...