Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet size çakallar vadisi olan izmir-kahramanlardan bahsetcem dün motorumu yağını değiştirdim :cherry: daha önce servise gidiyordum her seferinde adama para veriyoduk bu arada adamın dedeği yerden alıyoduk yağı hiç bilmediğim marka 10 ytl dün (reklam sanmayın sakın) eve yakın olan bp istasyonundan 4 zmanlı castrol marka motor yağ aldım ve fiyatı 7 ytl bu arada eski yağ ile aynı litreleri gelelim 2.nci olaya motoru ben gözü kapalı aldım aldığımda mootorum 6 km yol yapmış pas pasında sigara izmariti söndürülmüstü
r: gelelim 3. süne aldığım günden beri motorumu marştan çalıştıramadım aküden dolayı.... marş motoru yandı ilk showrumdaki motordan marş motoru söküp benm motoruma taktılar :farao: peki o motoru alan adama ne olacak:farao: neyse onuda gectim akü aldığım günden beri bitikmis :farao: 5 ay sonra anladılar benmde kafama dank etti
r: gittik değiştirdik aküyü tabii parasını cepten ödedik garantiye girmiyomus akü efendim son olayım ise ayak marşının yarım dişlisi aşındı kickstart a basıyorum yukarı kalkıyo sonra aşağıya inmiyor
r: gittik götürdük servise usta aşınmaya bağlı parça deyip garantiye girmedğini söyledi bu arada bu motoru aldıgım bayi piaago-vespa gibi kalite motor satıyor .... sevisleride vespa-piaggo servisi ayrıca kangda isim vermek isetmiyorum bugün motoru götürcem bayiye eğer servisin aynısını söylerse burada teşhir etmeyi düşünüyorummm :farao: eğer motor alacaksanız kahramanlardan almamayı tercih edin yedek parçadan tutunda motora kadar herşey hileli hurdalı + 1 şey daha ben motoru 2005 nisan ayında aldım heryerde fiyatı 1300 ytl iken adamlar bize 1400 ytl dedi peşin parayı görünce dayanamayıp 1300 e verdiler:cherry: eğer kahramanlarda başlarına bu tür olay gelen varsa buraya yazabillirler
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************