izmir mt teras cafede buluşdu işte fotoğraflar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

yazı yazaamdım kusura bakmayın evde sıkı yönetim var bilgisayarın basına oturmam yasak :( (kacak olarak kullanıyom) bu arada herkes cok iyi bir aile gibi davrandılar bana ilk defa gelmeme rağmen bundan sonra bende varım toplantılarda hep .....

Moderatör tarafında düzenlendi:
ellerine sağlık burakcım,teşekkür ederiz..seni her zaman aramızda görmek isteriz..:cat:

ne o izmir gurubu bu kadarmııııııııııııııııı :silent: azmış az

halaoglu' Alıntı:
ne o izmir gurubu bu kadarmııııııııııııııııı :silent: azmış az

eken çok napcenn idare ediyoz :p

bu kadar miyiz, degiliz ama eslik eden yoooooook..

bundan sonra eksik istemiyorum ona gore..

3 kere ust uste gelmeyenin cenaze namazi kilinmayacak ona gore..:mrgreen:

Aklıma gelmişken ( Okan abi lafım sana değil ) toplantıya gelemeyecek kadar önemli ne işi vardı bazı arkadaşlarında gelmediler acaba?? bornovada olmalarına rağmen üstelik cuma günü için teslim edilmesi gereken bir emanet vardı onu da belirtmiştim ama..... !!

burak ben de seni tanıdığıma sevindim kardeşim,fotolar için teşekkürler:rendeer:

burak kardeşim aramıza hoş geldin mutlu ve kalıcı olmanı dilerim kaskını unutma resimler için teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41' Alıntı:
burak kardeşim aramıza hoş geldin mutlu ve kalıcı olmanı dilerim kaskını unutma resimler için teşekkürler :cat:
hoş bulduk :cherry: bu arada herkesi tanıdığıma çok mem oldum iyiki varsınız bi dahaki sefere kaskımda kafamda olacak :cherry:

istanbul a giderkan bol bol görüşücez:cherry: uzun zamandır görüşemiyoruz:cherry: işallah bundan sonra ki toplantılara gelme fırsatı bulabilirim:cherry: :rendeer:

sevgili burak seni tanıdığıma memnun oldum fotolar için de ayrıca teşekkürler. bu arada hakikaten cave man gibi olmuşum acil gruba bi berber katmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar