izmir mt gruubuna tşk ediyorumm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün akşam teras cafede cok güzel bir buluşma oldu
işte kenan abinin (modumuzun) verdiği sticker lar

resim görevini bu abimiz üstlendi (özür dilerim ismini unuttum :pr: benm de huyum oldu bu) o beni ckerken bende onu cektim :cherry:

istanbuldan gelen abimizden rica ettim bana HONDA CBR 125 (siyah) üzerinde fotoğraf cektirdik (pheatonw12) musatafa abi resim için çok tşk ederim sana :rendeer: tabiki motorun sahibi olan motorcu abimizede :rendeer: ( bu arada amma yakıstı motor bana msn den arkadaslara hava atıyroum yeni racing aldık diye :mrgreen: :mrgreen: hahahahahaha)

cengiz abi(apv 41) ile halaoğlunun galiba V-STROM

ablam rica etti bizde kıramadık resmini cektik bu arada ismini bile bilmiyorum gizemli abla :p

bugn stickerları yapıştrdım motoruma cok yakıstı tekrar tekrar herkese tşk edeiyorum eğer izin alırsam sizleri de ege üninin önünden uğurlamaya geleğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende teşekkür ederim.. seninle pek sohbetimiz olamadı ama sonraki gezilerde çok çoook muhabbet etme fırsatımız olur inş... resimler güsel.. :cat: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet abi sen sürekli aykataydın bu arada resimdeki motor senindi galiba APV 41 ninki mavi

Sevgili Burak89 çooook kalabalık olduğumuzdan isimleri hatırda tutabilmek biraz zaman alıcak:wiinkk:
Sana bir tiyo: Gizemli abla ''Şenay'' :p
Eminim bu fotoyu görünce çok sevinecek.
Fotolar ve toplantıya katılımın vesilesiyle ben de çok teşekkür ederim.:rendeer:
İnşallah seni gezilerde de görüceğiz:cat:

burdan mert'e (danger0) sesleniyorum. nerde bizim sitckerlar. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okram' Alıntı:
Sevgili Burak89 çooook kalabalık olduğumuzdan isimleri hatırda tutabilmek biraz zaman alıcak:wiinkk:
Sana bir tiyo: Gizemli abla ''Şenay'' :p
Eminim bu fotoyu görünce çok sevinecek.
Fotolar ve toplantıya katılımın vesilesiyle ben de çok teşekkür ederim.:rendeer:
İnşallah seni gezilerde de görüceğiz:cat:
her ne kadar su motorcusu olsamda okullar kapandığında her gezide ve her yerde yanınızda olmaya çalışacağımmmm işallah grubumuz hiç dağılmaz her gecen gün yanileri eklenir

her ne kadar su motorcusu olsamda okullar kapandığında her gezide ve her yerde yanınızda olmaya çalışacağımmmm işallah grubumuz hiç dağılmaz her gecen gün yanileri eklenir

ağzını hayıra aç biz bu grubu kurana kadar nelerle uğraştık hala bazılarını işkence ve tehditle getiriyoruz MT bayrağı inmez MT İZMİR BÖLÜNMEZ :cat:

kardesım sorundegıl bende senın adını unuttum:silent: o abın benim adım tarık

APV41' Alıntı:

ağzını hayıra aç biz bu grubu kurana kadar nelerle uğraştık hala bazılarını işkence ve tehditle getiriyoruz MT bayrağı inmez MT İZMİR BÖLÜNMEZ :cat:
cengüüüüüüz baaaak cok kötü bozuşuruk haberin ola bak cegüüüüz cok kötü bozuşuruk dimedi dime hah:queen:

Son düzenleme:
skyrider, bugün yapmış olduğun kaza nedeniyle sana çok geçmiş olsun.. Aman ya dikkat edin de kimseye zarar gelmesin.. Umarım birşeyin yoktur ve iyisindir..

Burak kardeş fotoğraflar için teşekkürler,gerçi ben yokum ama motosikletim iyi çıkmış :mrgreen: Gezilerde görüşmek üzre,hoşçakal.

İstanbul dan gelen abin;yavuz :cherry:

arkadaslar benım haberım yoktu bulusmadan olsaydı gelırdım sımdı dıyeceksınız sen sıtede okumuyon mu bı vaktım olsa neler yapıcamda yapamadım katılamadıgım ıcın uzgunum ınsallah bır daha kı sefere

YAw orda söle sim siyahından, en canavarından bi YBR vardı. Nasıl kaçırdınız onun fotosunu da çekmediniz :queen: .. Aslında Bahtiyar ın kinin solunda kamufüle olan sülület de benimki işte :) ..

Çok güzel bi geceydi, yarım bırakmak zorunda kalsakda. İşallah bi da ha ki toplantılarda da görüşmek üzere..:rendeer:

Aranıza ilk defa katılmış olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim... herkes gerçekten çok sıcaktı. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum!!!:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel abilirim her buluşmada foto işini ben hallederim seve seve baktım bu sefer tarık abi cekiyor fotoları bende cekemeye gerek görmedim....
yavuz abi milleti bi keklemişim honda racing aldım diye onlarda yedi ama millet motorla gelmemi bekliyor ben şimdi ne yapcammmm :D
bu arada tarık abi cektiğin resimleri ne zman yayınlayacan bakayimmm :) ......

darısı bu haftaki toplantıya ve geziye hadi bakalım yenisine sağlık :cat:

bu haftaki toplantımız nerede?
tarık kardeş fotolarını dört gözle bekliyorum ilk buluşmanın anısı olarak saklayacam.
kimin kim olduğunu çıkartamadım bir forumda nick lerin isim karşılıklarını verseniz çok ii olur yanlarınada fotograflar canavar gibi olur.bu yükü kaldıracak cengaverlere duyrulur :)

katıldığın ve ince düşüncelerin için bizlerde sana teşekkür ederiz burak.
sağlıcakla kal.

izmirliavukat' Alıntı:
biz de izmirliyiz ama biz takip edemiyoruz bu toplantıları ve çok üzülüyoruz...

merhaba dostum bilgisayarla fazla haşır neşir olamıyorsan sana ulaşabileceğimiz bir tel. bırak sana bilgi veririz seni aramızda görmek büyük mutluluk verir, sağlıcakla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar