Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Yardım destek öneri

Benzer boylardayız, açıkcası kafanızdaki modelleri bayilerde inceleyip üzerine oturarak karar vermenizi öneririm. Ben kendi adıma konuşmam gerekirse, 835mm sele yüksekliği ve üzerinde rahat edemiyorum. O yüzden kafadan V-Strom, Versys gibi modelleri eğer bayi alçaltma kiti sunmuyorsa eliyorum...
  2. Renderman

Sonunda yeni motorumu aldım, alırım bir hayırlı olsun

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın :)
  3. Renderman

Gidon aynası hakkında

Bu konu benim de merak ettiğim bir konu. Bazı modeller fabrika çıkışı gidon aynası ile geliyor (Yamaha XSR900, Moto Guzzi V7 Sport gibi). Böyle bir durumda çıkıntılık yapmaya çalışan bir polis ceza yazmaya çalışabilir gibi geliyor. Ne yapmak lazım? Zamanında sahibi olduğum bir otomobilde...
  4. Renderman

Shell yakıt kullanma

Sanırım bu yüzden Shell'den yakıt aldıktan sonra otomobilim daha iyi hissettiriyor, zira benim aracım da yüksek hacimli motora sahip. Motosiklette çok farkı anlayamıyorum ama Opet ile Shell arasındaki farkı otomobilimde hissedebiliyorum.
  5. Renderman

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

İstanbul buluşması, konaklamalı Çanakkale seyahatine evrildi sanırım. Maalesef ben iptal oluyorum. Ne yazık ki şu aralar hafta içi işten izin almam pek mümkün değil.
  6. Renderman

Akyaka'da kaza yaptım

Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun...
  7. Renderman

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Ablamıza davetiye hazırlayalım hemen... Hedef #20
  8. Renderman

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Belirlenen tarihlerde müsait olursam ben de gelebilirim...
  9. Renderman

Yeterince soru sorup yorum yazmıyorsun, ama bugünkü gibi devam edersen en geç 2 güne 20'leriz...
  10. Renderman

Sabah 7.45'te makas atarak beni sıfır geçen motosiklet kullanıcısına sesleniyorum!

Duran trafikte, emniyet şeridinde sakin ve dikkatli bir şekilde ilerlerken de benzer olayları yaşıyorum ve sövüyorum. Bir araç ufak bir şekilde sağa doğru kırsa arkadaş bariyer ile bütün olacak. Kendi canını bile bu derece umursamayan kişilerin, başkalarının canına değer vereceğini hiç sanmıyorum.
  11. Renderman

Shell yakıt kullanma

Ben de arabamda veya motosikletimde mümkün olduğunca Shell'den almaya çalışıyorum. Eğer yakınlarda bulamazsam ve en kısa sürede yakıta ihtiyacım olursa anca o zaman Opet'e uğruyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama esas püf noktanın markadan ziyade şube olduğuna inanıyorum. Bana niyeyse yoğun...
  12. Renderman

Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

Dostum haklısın dedim kenara çekildim. Ben bu konudaki fikirlerimi söyledim, üstüne kendi site yönetimimle de görüşmemi yazdım. Seninkisi doğru ve net bilgi de benimkisi yalan yanlış bilgi mi? Biraz ayıp olmuyor mu? Daha yazdığım şeylerle ilgili bana sataşıp konuyu uzatmanın ne manası var?
  13. Renderman

Elbette karar alınırsa koyulabilir. Zaten her sitenin kuralları birbirinden farklıdır. Az önce merak edip ikamet ettiğim site yönetimi ile bu konuyu konuştum. Ne olduğu konusunda bir fikri yoktu, motokabin ile ilgili birkaç resim yolladım, montaj sonrası bunun park yerinde sabit kalacağını...
  14. Renderman

Tamam güzel kardeşim sen haklısın...
  15. Renderman

Bulunduğum sitede 1 otomobil parkını ortalayacak şekilde 1 veya nadiren de olsa 2 motosiklet park edebiliyor. Her daireye 1 otomobil hakkı da düşen bir site değil üstelik. Fakat park alanı olarak geçtiği için yönetim olarak veya komşular şimdiye kadar sorun çıkarmadı. İlk gelen kapar mantığı...
  16. Renderman

Bütçe varsa motokabin almanızı öneririm. Olumsuz hava koşullarından ve hayvan veya insan kaynaklı hasarlardan da koruyacaktır. Öncesinde yönetim ile de görüşüp kabini nereye koyabilirim konusunu tartışın. Çıkar yol bulamazsanız en kötü ihtimalle 1 araba park yerini kaplayacak şekilde kabini...
  17. Renderman

kask önerisi

Bütçe vermediğiniz için çene açılır kasklarda Shoei Neotec 3, kapalı kasklarda ise Shoei GT-Air 3 önerebilirim. Ben Neotec 2 kullanıyorum, bahsettiğim her iki modelin 2. nesillerinde de kask içinde güneşlik var, onlara da bakabilirsiniz. Devamlı kullandığım uzak gözlüğüm ile kaskımı kullanıyorum...
  18. Renderman

Honda Yeni CB1000F’yi Tanıttı

Türkiye'ye gelmeyecek bir başka model daha. Umarım gelir...
  19. Renderman

Kızımız* az daha soru sorsun, en geç 2 güne 20'leriz...

Yeni mesajlar