Arama sonuçlarınız

1. T

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Nasıl bir cahillik bu anlaması güç. Adam motorsiklet başkasını öldüremez sanıyor. Binlerce örneği olmasına rağmen. Sen motorcu değil misin arkadaşım? Otobanda sürmüyor musun? Sana 200-300 arası hızla çarpsa ölmez misin? Bak araba demiyorum, ki motorcuların araba sürücülerine kaza yaptırdığı...
  2. T

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Trafikte kendi keyfi için böyle motosiklet kullananlarla sokakta keyfi için sağa sola ateş eden hayali bir kişi arasında fark yok benim gözümde. Sokakta sağa sola ateş eden bir meczubu hayal etmesi bile zorken böyle insanların peşinde takipçiler, arkasından kişiyi şahsen tanımayan ağlayanlar...
  3. T

Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

Bu yaz başı almaktı niyetim ilk motoru ama olamadı. O zaman hiç kampanya falan da yoktu herkes tok satıcıydı. Daha önce bakmadığım için bilmiyorum, "sezon" sonunda kampanyalar (indirim, taksit vs.) artıyor mu genelde yoksa şansa mı denk gelmesi lazım?
  4. T

motomax indirimi hakkinda

Evet MNG yaziyor ama en azından istanbul için DHL express getiriyor diyebilirim (benim iki kargom da öyle geldi). Zaten bir süre sonra takip sayfası açılır oradan da görebilirsiniz.
  5. T

Hangi 250cc motor alınır?

Evet F250 beklenilen satışlara ulaşamadığı için durdurulmuş diye duydum, sonra geri gelecekmiş diye duydum ama kesin bir şey bulamıyorum hakkında. Hindistan 2025 F250'de sanırım ayrıca çift disk fren varmış ama buradakilerde o da yok galiba. F250 ile N250 arasında sadece grenaj farkı var diye...
  6. T

teşekkürler cevap için. sarı sitede istanbulda yetkili bayiden sıfır diye listeleyince fiyatlar 190dan başlıyor, aramak mı lazım tek tek telefonla acaba? 2024 ve 2025 arasında ciddi bir fark var mı bir de?
  7. T

F250 nakit hangi bayiden 162000 fiyat aldınız? Ben bugün bir bayiye sordum nakit veya ön ödeme + vadeli farketmez 191bin dediler. Ben de şaşırdım vadesiz bir kolaylık olur diye düşünmüştüm...
  8. T

Motorun çalınmasını önlemek için alınacak aksiyonlar

alarmlı disk kilidi (mümkünse iki tane, biri alarmlı olmasa ve daha zayıf olsa da olur) ve sağlam bir zincir şart. o kadar çok korumasız motor var ki etrafta çok pahalı / özel bir motorunuz yoksa özel olarak uğraşacaklarını sanmıyorum alternatifler yerine. takip sistemi abonelikleri pahalı...
  9. T

motomax indirimi hakkinda

Benim 26sında verdiğim siparişler 30'u civarı, 27sinde verdiğim siparişler de dün (ayın 3ü) geldi. Stok, hasarlı ürün vs. sorunu olmadığı sürece motomax üzmez sanıyorum.