Arama sonuçlarınız

1. Y

Mitas Sport Force Lastik Hakkında

Herkese iyi günler dilerim 👋🏼 R25 model motoruma yeni lastik almayı düşünüyorum fabrikasyon dunlop lastikleri 3.500 km'dir kullanıyorum, Mitas Sport Force deneyimlemiş arkadaşlar veya bilgisi olanlar var ise 9000 TL fiyatı var güzel bir lastik mi veyahut bunun yerine ne tercih edebilirim öneri...
  2. Y

Yamaha R25 Fan Açma

💯 Bilgi için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙌🏻
  3. Y

Yamaha R25 Fan Açma

Aynı şekilde uzun yolda ve hareket halinde sorun yaşamadım hiç, sadece sürüşten sonra devamlı fan açıyor...
  4. Y

Yamaha R25 Fan Açma

Mantıklı o hiç aklıma gelmemişti hocam, her defasında olunca endişelendim bir sorun var diye devirden kaynaklı olabilir 👍🏻
  5. Y

Yamaha R25 Fan Açma

Şehir içi normal bir şekilde ortalama devirlerde (bazen alçak bazen yüksek) kullanımlarımdan sonra motor park alanına gelince fan açıyor ve 2-3 dakika boyunca fanı çalışıyor hararet göstergesi (normal şartlarda 3 diş, max 6 diş) 4 5 diş civarlarına çıkıp sonra tekrar iniyor. Ortalama 30 40...
  6. Y

Korumalı 4 Mevsim Mont Önerisi

Teşekkürler 👍🏻🙏🏻
  7. Y

Korumalı 4 Mevsim Mont Önerisi

6.500 TL bandında 4 mevsim kullanılabilecek koruma seviyesi yeterli mont önerisi.
  8. Y

Radyatör koruması ne kadar gerekli ?

👍🏻🙏🏻
  9. Y

Radyatör koruması ne kadar gerekli ?

Herkese iyi günler dilerim. Motoruma radyatör koruması aldım lakin kendi imkanlarımla takmam mümkün değil, grenajlarının sökülüp o şekilde takılması gerekiyormuş. Servis, montaj için 1500 Tl ücret talep etti. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim uzun vadede faydalı olur mu veya yokluğunda...
  10. Y

Full Body Koruma Sorusu

Öncelikle herkese güvenli sürüşler dilerim. Elimde Taipan Sport markasının korumalıklı montu mevcut lakin bu ürünü kayıp düşme durumlarında asfalt zeminde oluşacak sürtünmelerden koruma düşüncesi ile almıştım ileri seviyede korumaya sahip bir mont değil. Şu an çarpışmalı kaza durumlarında da...
  11. Y

Ses kalitesi bakımından öne çıkan Intercom

Mevcut olarak Senna Smh5 modelini kullanıyorum ama ses kalitesi bakımından pek memnun değilim, alternatif olarak deneyimlerinizden yola çıkarak ses kalitesi ve müzik performansı ön planda olan orta bütçeli intercom önerilerinizi alabilir miyim?
  12. Y

Voge 525 RR

Hocam ilk şahsi motorum olacak supersport kullanmadım daha önce naked deneyimim var. İlk motor olarak herhangi bir sorun yaratır mı gücünden kaynaklı düşünceniz nedir ? 1753365921 Veyahut bu fiyatta sıfır bir naked, supersport önerileriniz var mıdır ? 340 bin ₺
  13. Y

Voge 525 RR

Voge 525 rr almayı düşünüyorum deneyimi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi, sıkça şehir içinde de kullanmayı planlıyorum buna uygun bir motor mu ?

Yeni mesajlar