Arama sonuçlarınız

1. infrared

Ramada'dan Büyük Hata, Büyük Vurgun Infrared

Ramada'dan Büyük Hata, Büyük Vurgun Infrared Ramada Otelleri tarafından “KUBABA TURIZM A.S. ANKARA” açıklaması ile 26 Ekim ve 13 Kasım tarihinde YKB Kredi kartımdan 6 YTL ve 300 YTL olmak üzere Toplam 306 YTL çekilmiştir. Bu harcamayı hesap ekstremde 19 Kasım 2007’de tesadüfen fark ettim...
  2. infrared

Düşen Plakalar için ne yapmak gerekir..

Plakayı düşürenler bilirler. Gereksiz bir cok işlem, 50 YTL ve bir çok zaman durup duruken kuş olup uçuyor.:salut: Plakayı aldım, yenisini takacağım. Düşmemesi için aklıma gelen tedbirleri sıralayayım. Başka tecrübesi olanlar da paylaşırsa sevinirim. -Titreşimi azaltmak için lastik conta...
  3. infrared

Regal Raptor'unuz (250cc Daydyw) kaç km'de

(Anket 40 gün içinde oy kullananların verilerini içeriyor. Aslında kısa tutmak gerekiyordu ama katılım yüksek olsun diye 40 gün açık..) Lütfen ve Lütfen RR 250cc'si olmayan oy kullanmasın! Şu an kategorisindeki motosikletlere göre, açık ara önde giden...
  4. infrared

Gezilerde Kenelere Dikkat!

5. infrared

Yolda Köpeğe Rastalnırsa Ne Yapılmalı?

Sevgili Dostlar, Oldu ki köpekli bir yola girdik? Tecrubeli arkadaşlar ne yapacağımızı bir anlatabilirler mi? Tacizine uğramayalım köpeklerin.:pale:
  6. infrared

1 Beygir Gücü=1 HP=0.9863 PS=0.7457 Kw

Teknik katalog verilerinde hep kafa karıştırır. Kw yazan güçlerde motorun gücü düşük gibi görünebilir. Kısaca Kw x 1.341 = HP oluyor. HP: Beygirgücü PS:Metrik Beygirgücü demek.. 1 Beygir Gücü=1HP=0.9863PS=0.7457Kw Ornek: 14.9 Kw aslinda, 20 HP ,19.726 PS yapıyor.
  7. infrared

GS ve FB Motosiklet Plakaları

Sevgili Dostlar, Motosiklete tesadufen GS plaka vermişler. Bir kaç dostum fanatiklerin hışmına uğrayabilirsin dedi. Bu konuda bir topic açayım dedim. Ne düşünürsünüz?
  8. infrared

Cruiser 250cc Anketi Regal Raptor, Keeway, Kanuni Tiger, Kanuni Seyhan, Jinlun, Masai

Yeni bir Motosiklet alacak olsanız hangisiniz alırdınız? "Japon disinda, 5000 YTL alti motor arayan, parasi olmayan ya da 250cc'lik motorla baslayacak acemiler icin" Bir sadeleştirme yapıp piyasadaki motosikletleri de göze alarak bir anket daha oluşturdum. Çünkü Tiger, Mondial ve Truva gibi bazı...
  9. infrared

Honda OTV Farkını Musteriye Yansıtmıyormuş...

Honda OTV Farkını Musteriye Yansıtmıyormuş... Şifahi olarak bayilerine söylemiş... Yeni Honda alacaklara duyurulur arkadaşlar..:cat: Bravo Honda'ya:cat: Bu arada Maliye Bakanımız Degerli Kemal Abimizi de kutluyorum ona da bravo.. Kesin oğlunun motorla ilgili bir projesi vardır..:farao:
  10. infrared

Chopper/Cruiser Modeller

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014 Yeni Anket... Uğrayı verin. Yeni bir Chopper/Cruiser 250cc alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=210557#post210557
  11. infrared

Chopper'lerin Kıyaslaması Zealsun,Gomoto,Salcano,Mondial,Monero,Keeway, Ramzey,Jinlun

Chopper/Cruiser'lerin Kıyaslaması Zealsun,Gomoto,Salcano,Mondial,Monero,Keeway,Ramzey,Jinlun,Regal,Kanuni,Dorado,Kymco Sevgili Dostlar, Harley, Honda, Yamaha, Suzuki gibi markalarda Chopper tarzi motorlar 12000 YTL'den başlıyor. Bu nedenle daha ucuz ve yeni başlayanlar için ağırlıkla 250 cc ve...
  12. infrared

Lutfi Kırdar ve Zuhtu Pasa

Cumartesi gunu sevgili dostum Viper ile davetiye isini halledememistik. SheMoto ve Zuhtu Pasa sayesinde davetiye bulduk. sagolsun Zuhtu Pasa dostum hızır gibi yetisti. Tesekkur ediyorum..:rendeer: Ancak fuar cok kotuydu bence. Forumda katılımcıları bilip aciklamayanlar ayip etti. En azından...

Yeni mesajlar