serkan79' Alıntı:yılanların öldürülmesini bende anlamıyorum sanıldıgı gibi tehlikeli hayvan değiller rahatsız edilmedigi sürece insanlardan uzak dururlar defalarca şahit oldum cok yılan gördüm gittim yanındaki taşın üzerine oturdum kafasını kaldırıp baktı ve süzülüp gitti ancak yılanda intikam duygusunun oldugunu biliyorum sen yılana zarar verirsen yılanda sana zarar verir akıllı hayvanlardır..
malatyada olan bir olayı anlatayım
adamın biri evin damın arasında yılan yumurtaları görmüş ve onları almış yılan yuvasında değilmiş adam yılanın ne yapacagını merak etmiş ve gizliden takip etmiş yılan yumurtaları göremeyince yuvadan cıkıp mutfaga inmiş ve tas içerisindeki ayrana zehir kusmuş yılan mutfaktayken adam yumurtaları yerine bırakmış ama yılan mutfaktan ayrılmamış sanırım yavrularının canına kasteden insanın ölümünü izlemek istemiş olacak neyse mutfaga kimse gelmeyince yılan tekrar yuvasına gitmiş ve yumurtaların yerinde oldugunu görmüş sonra yılan mutfaga tekrar inip zehir kustugu ayranı dökmüş.
watercolours' Alıntı:Doğayla uyumsuz yaşayan tek canlı vardır: O da insandır.
harfendaz' Alıntı:yahu bana yapışan kene de hala çıkmadı.ne zaman motorun sesini duysa sırtıma yapışıyor.Ama ben onu ölümüne seviyorum.Canım kızım...