Lutfi Kırdar ve Zuhtu Pasa

Cumartesi gunu sevgili dostum Viper ile davetiye isini halledememistik.
SheMoto ve Zuhtu Pasa sayesinde davetiye bulduk. sagolsun Zuhtu Pasa dostum hızır gibi yetisti. Tesekkur ediyorum..:rendeer:

Ancak fuar cok kotuydu bence. Forumda katılımcıları bilip aciklamayanlar ayip etti. En azından bizim gibi dısaridan gelenlere yazık oldu...:salut:

Herkese selamlar,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili infrared çok naziksin.:rendeer: Sadece yardımcı olduk.. Eminim aynı durumda biz olsak sende aynı seyleri yapardın..Budur motor ve motorcu sevgisi...:cat:
Fuar konusunda sana katılmamak mümkün değil..:pale: Ama perşembe başlayacak fuarda gözlerimiz gönüllerimiz bayram etcek..:queen:
S&S

007

Lütfi Kırdar v Paşa

Paşam yine çok çalıştın cumartesi teşekkürler...

infrared' Alıntı:
Ancak fuar cok kotuydu bence. Forumda katılımcıları bilip aciklamayanlar ayip etti. En azından bizim gibi dısaridan gelenlere yazık oldu...:salut:

her topiğe şöyle yazsanız gelemediğim için üzülmicem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
dishy' Alıntı:
her topiğe şöyle yazsanız gelemediğim için üzülmicem :p
YAw hakkaten üzülme :cherry: ama perşembe başlayacak olana üzülebilirsin..:p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dishy' Alıntı:
asıl oralara gelirsem siz üzülün :mrgreen: :queen:
Bando ile beklioz..gelmeyen...:queen: :queen:

Paşam arı gibi zaten hiç durmuyo maşallah :cat: ::alkiis::

Katılımcıların kimler oldugu motosiklet.net'in anasayfasindaki koskocaman fuar linkinde yer aliyordu. Kimseyi itham altinda birakmaya gerek yok bence. Ayrica birinin ilgisini ceken katilimdi digerinin ilgisini cekmeyebilir arkadasim.
Bence gelmeden once katilimcilari incelemeden , fuar sitesine goz atmadan gelmekle sen kendi kendine ayip etmissin bence.
Dost aci soyler

bu fuarı kaçırmamalı bence de, akşam gittik gördük hatta kaybolduk alan çok büyük, firmalar stand değil film stüdyosu kuruyorlar sanki, bir kaç fotoğraf da çektik :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: Anlaşıldıı.. Sıkı bi çıkarma yapıcaz hep birlikte..azzzz sonnraaaaaaaaaa..:queen:

hafta içi gelebileceğimi sanmıyorum malum okul dersler falan.. ama cumartesi ve pazar ordayım :)
gelmeyen çok şey kaybedecek sanırım,
bu fuar cidden çok güzel olacak gibi gözüküyor...

ben bu hafta başlayacak fuarı hayal edip boşuna kendimi yormayayım dedim ve gitmedim lütfü kırdar'a.. sanırım doğru bir karar vermişim..

arelia' Alıntı:
ben bu hafta başlayacak fuarı hayal edip boşuna kendimi yormayayım dedim ve gitmedim lütfü kırdar'a.. sanırım doğru bir karar vermişim..
:queen: Fuar önemli değil sen dolmabahçe de deniz kenarında kahvaltıyı kaçırdın:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostdark' Alıntı:
:queen: Fuar önemli değil sen dolmabahçe de deniz kenarında kahvaltıyı kaçırdın:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Aha bunu sölemicektin işte tam patladı şimdi..:queen: :queen: :queen:

Abicim ilk gün şaşırtmalı çıkarma yapalım,ne olduğunu anlamasınlar.Sabah kapıda bile bekleyip açılınca saldırsak çok daha iyi olur.Uyku mahmurluğu ucuza motorları kapıp çıkarız.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar