Arama sonuçlarınız

1. ercetin

125cc - 150 cc scooter önerisi

Jet x 125 sıvı soğutmalı, abs ve tcs de var. 10 bin km kullandım memnun kaldım. En son 170.000 e 12 taksit olduğunu görmüştüm. Zaten sen de taksitle almamışsın bütçeyi Bi tık daha arttırabilirsin. Bu arada ikinci elde fiyat çok düşüyor sym de o yüzden taksitle 2. El satan var ona bakmanı...
  2. ercetin

Sym jet x kullanıcıları

Selamlar bi önceki motorumdur yaklaşık 10k km kullandım kendisini. Sanırım içerisinde mavi antifriz vardı. Bunu %50 saf su ile karıştırıp koyuyorduk. Bi ara ilave yapmak istemiş yazın suyunu eksilttiği için ama bu renkte bulamadım piyasada, sadece servisinde vardı. Bi de sanırım motul'un dü...
  3. ercetin

Motor yıkama tavsiyeleri

Eğer çok tozlu ve çamurluysa su ile bir tur tozu akıtılır. Dalin şampuan ile köpürtülerek güzelce yıkanır. Köpüklerden arındırmak için bir tur daha durulanır. Bu kısım çokomelli: Kireçsiz (klima suyu veya kaynatılıp soğutulmuş) su bir fıs-fıs şişesi içerisine konulur. Üzerine 2-3 yemek kaşığı...
  4. ercetin

Honda CB250R 140 geçmiyor

Reis bu nasıl bi video paylaşımı yahu vermeyelim bütün banka bilgilerimizi.
  5. ercetin

Kuba Bluebird Pro 2024 hakkında

80 cc çevirrdiğin zaman beyin de değişiyor diye biliyorum. Hacim arttığı için yanma odasına giren yakıtın da değişmesi gerektiği için. Hatta bence hava filtresinin de değişmesi lazım. Bende arora safari 50/125 vardı. Tavsiyem 50 lik geçip 125cc olan bi motor alman.
  6. ercetin

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Temiz ekipman diye bir site forza için dış bükey ayna getirtmiş çinden ve aynı fiyata satıyor. Ben 1 ay önce ali express'den getirtmiştim 1 tanesini takarken kırdığım için 1 takım daha ihtiyacım vardı burdan sipariş verdim ve bire bir aynısı geldi. Montajı kolay yapıştırıyorsun sadece mevcut...
  7. ercetin

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Gayet güzel açıklamış adam. Ben de 1 senedir izliyorum Zafer Akçay'ı motorda alıp yollara çıkalı da 1 sene olmuştur. Bence bilinçli kullanma için çok güzel bir alışkanlık ben de hala izlerim ve bişeyler öğrenirim. "zevk" alıp bi daha motor kullanamamak yerine daha az zevk alarak ömür boyu...
  8. ercetin

Honda Cızırtı Sesi

Sol elcikten geldiğine eminsen oradaki bütün somunları/civataları sıkmanı öneriririm
  9. ercetin

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Hakkı kardeşimiz incelemiş hiç kanım ısınmıyor bu arkadaşa. Newyork abisine
  10. ercetin

İzmir - Atina | Motosiklet Gezisi

Yani aslında motorla gitmeyi, orda da motorla gezmeyi tercih etmiştim ama uçak biletleriyle kıyaslayınca motorla gitme bi tık fazla kalıyor tabi
  11. ercetin

Pire limanı yazacaktım yanlış olmuş kafalar karıştı :D 1767387277 Evet araştırdı m bi tık daha ucuz kalıyor (80€) 1767387493 Ayvalık -> Midilli -> Pire Limanı (Atina) = 2 kişi 1 motosiklet 435€ Çeşme -> Sakız -> Pire Limanı (Atina) = 2 kişi 1 motosiklet 515€ Güncel Fiyatlar Yunanistan...
  12. ercetin

biraz aaraştırdım ve 3 adet türk firma buldum çeşmeden sakıza araçlı geçiş sağlayan, fiyat 140€. Sakızdan Pire'ye geçiş için yunan sitelerini gezdim, fiyat hepsinde 40-45€(küçük bir edit motosiklet için +29.5€, yine de 2 katı ) Ya şimdi çeşmeden sakız adası 40-60 dk arası çok yakın. Bu...
  13. ercetin

Daha maliyeti hesaplamadım belki ben de gidemem ... bu durumda senin de yalnız hissetmene gerek kalmaz :D
  14. ercetin

evet aslında çok detaylı bi konu ver her açıdan araştırılması lazım bu da onlardan biri :) Gidebiliyorsam eğer bunu da ekstra olarak araştıracağım, teşekkürler
  15. ercetin

Selamlar herkese, Havalar biraz ısınınca artçımla Yunanistan'a motosikletle bir gezi yapmak istiyorum ama çıkış noktam İzmir olacağı için İstanbul üzerinden bir rota oluşturunca mesafe çok uzuyor. Gezini amacı hem turistik hem de ucuz ekipman alışverişi :) Merak ettiğim konu daha önce arabalı...
  16. ercetin

Yeni başlayan birine motosiklet koruma için tavsiyeler

Ben evin haricinde temudan aldığım 250 liralık aluminyum kilit kullanıyorum :D O kadar dandik ki tekme atsalar açılır... maksat göz korkutsun idi ama değiştirmek lazım temu link ek olarak aşağıdaki ürünleri de inceleyebilirsiniz. https://www.avrupamotor.com.tr/product-category/maggi/...
  17. ercetin

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar! Geçen sene tam bu zamanlarda ilk motosikletimi almak için sarı sitede yatıp kalkıyordum nerdeyse. İlk motorum olacağı için çok bi bütçe ayırmamıştım ve RKS bitter pto ile Arora Safari Pro arasında gidip gelirken 17 Ocak 2025'te bu alemen Arora Safari ile katıldım. Motora biner binmez...
  18. ercetin

Arora Safari 50/125 Özel Seri - Gri/Honda Blok [SATILIK]

'][/URL] '][/URL] '][/URL] yaklaşık 4.000 km'deyken ilk sahibinden aldım şu an 6.200 civarında. Hiç yolda bırakmadı. Konak'tan Urla'ya defalarca kez gittim Seferihisara gittim. Üzerinde anlas all grip 4 mevsim takılı. 5000 kmdeyken taktırdım. Ön disk balataları kaliteli bi markayla değişti...
  19. ercetin

Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Ben de kendim için kullanım kolaylığı olsun diye disk kilidi bakıyordum yine aynı şekilde max 1000 tl. Meğer fukaraymışım ahahaha https://www.motomax.com.tr/securage-alarmli-disk-kilidi-4351 1.000 TL'yi biraz geçiyor ama bi düşünebilirsin

Yeni mesajlar