Arama sonuçlarınız

1. C

Cb 250 R Yağ seçimi

yani kısacası hocam 10w30 yarı sentetik koymalıyım bunu anladım şuan eğer servis itraz ederse honda türkiye ile konuşacağım
  2. C

Cb 250 R Yağ seçimi

Yetkili servis sentetik yağ koydu ya 4000 de değiştircem yağı beya 3 4 aya gidicem bakıma zaten o zaman söylerim bu durumu itraz etmezler umarım
  3. C

Cb 250 R Yağ seçimi

Hocam 10w30 yağ yazın sıcaklarda sıkıntı yaratmamı +30 dereceye kadar özelliğini koruduğunu biliyorum da birde servise desem kabul ederler mi acaba
  4. C

Cb 250 R Yağ seçimi

Öncelikle merhabalar, cb250r kullanıcısıyım motoruma yarı sentetik mi yoksa sentetik yağ mı kullanmalıyım emin olamadım rodaj bakımını yetkili servisde yaptırdım 10w40 sentetik yağ koydular ancak çoğu kişi cbr bloğu ile aynı olduğundan yarı sentetik kullanılmasını öneriyor krank ın ileride...
  5. C

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Dediğinizi yapıcağım bidahakine teşekkürler
  6. C

Sırf motor garanti dışına çıkmasın diye yetkili servisde yaptırıyorum bakımı manisada oturuyorum düzgün bi servis bulsam gidicem 6 ayda bir bakıma girmemiz gerekiyor birde saçma sapan işler yetkili servise girsek ayrı sorun girmesek ayrı sorun
  7. C

Öncelikle merhabalar yaklaşık bir kaç gün önce motorumu rodaj bakımına soktum ve yetkili servis 10W40 petrol ofisi yağı kullandı ve falcon marka yağ filtresi kullandı sorduğumdada bunları kullanıyoruz demişlerdi bu motorda, ancak kullanım kılavuzunda 10W30 yağdan bahsediyor anlam veremedim...
  8. C

Uzak Durduğunuz Motorlar...

ha görmedim kusura bakma anladım hocam
  9. C

Uzak Durduğunuz Motorlar...

neden hocam manisalıyım ben ondan sordum hiç kötü mal satan biri ile rastlaşmadım
  10. C

İNTERKOM ÖNERİSİ

hocam o kadar bütcem yok kn2300 ü kuponla beraber 2700 gibi bi fiyata alıyorum daha uygun geliyor bana crown micro cmmk01 modelide ilgimi çekiyor ayrıca kararsızım 1739269415 bu modelin mio110 olanı vardı aynı marka arkadaşım önermişti ama çok bilinmediğinden marka ve ürün kararsız kalmıştım...
  11. C

İNTERKOM ÖNERİSİ

mt revenge 2s var bütçeme göre en iyi kask buydu
  12. C

İNTERKOM ÖNERİSİ

Merhabalar 1 haftadır interkomlara bakıyorum ve sadece müzik dinlemek ve biri aradığında telefonu çıkarmak yerine interkomla konuşmak için alıcam cb 250 r motorsikletim var tek başıma sürüyorum genelde turlara çıkmıyorum motorumun modelini belirttim çünkü 130 140 gibi hızlarda bile sesinin...
  13. C

valla ustam motor boştayken kesiciye soktu bide şöyle bi olay var ben motoru aldığımda motorun ilk bakımı 6 ayda yapması gerekiyordu ya motorun sahibine söyledim yağ değişti yani motorun filtreleri falan değişti öyle teslim aldım motoru diyebilirim yeni yağ varken içinde bişi olmaz diye ümit...
  14. C

rodaj için kitapcığında sadece ani gaz fren ve gaz açmalardan kaçının diyor ben nelere dikkat etmeliyim devir konusunda? Motorumu 364km de aldım 6-7 bin devri geçmedim sağolsun koruma takozu taktırmaya gittiğimde 506km de servis kesiciye soktu umarım bişi olmaz motora...

Yeni mesajlar