İNTERKOM ÖNERİSİ

Merhabalar 1 haftadır interkomlara bakıyorum ve sadece müzik dinlemek ve biri aradığında telefonu çıkarmak yerine interkomla konuşmak için alıcam cb 250 r motorsikletim var tek başıma sürüyorum genelde turlara çıkmıyorum motorumun modelini belirttim çünkü 130 140 gibi hızlarda bile sesinin kesilmemesini istiyorum intercom öneriniz varmı acaba?
Normalde kn master 2300 e bakıyordum crown micro ya da bakmaya başladım o da hoşuma gitti CROWN MICRO cmmk-01 özellikle tam benlik gibi geldi ama emin olamadım kn master modelleride iyi gibi duruyor
ayrıyetten 4Riders 4RBT3 Bluetooth Kask Kulaklığıda yeni çıkmış sanırım ancak yeterince bi bilgi bulamadım fiyatıda makul bi seviyede
not:bütçe 1k-3k arası

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
o hızlarda sesin kesilmemesinin interkomla alakası yok kaskınızla alakası var kötü bir kaska sahipseniz hangi interkomu alırsanız alın istediğiniz performansı vermeyecek

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Merhaba hocam. F/p olarak kn6100 kullanıyorum bende gayet kullanışlı yuksek hızlarda. Kask olarak scorpion exo 1400 evo air carbon kullaniyorum. Keramet kasktanmi intercomdanmı o kadar anlamiyorum ben ama.

Motosikleti
yok:(
cardo sprint var bende, o hızlarda bu bütçelerdeki hiç bir interkom düzgün ses alıp veremez yolda konforlu konuşma hızı 90 felandır herhalde. belirtilen modellerden en uygun fiyatlısını alın geçin, beklentileri yüksek tutmayın mutlu edeceklerdir.

Motosikleti
Honda Forza

Şu ürünü yeni aldım.

Müzik ses kalitesi ortalama üstü, telefon görüşmesi esnasında ses karşıya telefon ile konuşuyormuşum gibi gidiyor. (hızım yüksek değildi denediğimde yüksek hızda nasıl olur bilmiyorum)

Henüz başka bir İntercom ile bağlantı kurmadım o konuda performansı nasıl bilmiyorum.

Tek sevmediğim yanı şu ledlerin hepsinin aynı anda çin kerhanesi gibi yanması.

Merhaba hocam. F/p olarak kn6100 kullanıyorum bende gayet kullanışlı yuksek hızlarda. Kask olarak scorpion exo 1400 evo air carbon kullaniyorum. Keramet kasktanmi intercomdanmı o kadar anlamiyorum ben ama.
hocam o kadar bütcem yok kn2300 ü kuponla beraber 2700 gibi bi fiyata alıyorum daha uygun geliyor bana crown micro cmmk01 modelide ilgimi çekiyor ayrıca kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu ürünü yeni aldım.

Müzik ses kalitesi ortalama üstü, telefon görüşmesi esnasında ses karşıya telefon ile konuşuyormuşum gibi gidiyor. (hızım yüksek değildi denediğimde yüksek hızda nasıl olur bilmiyorum)

Henüz başka bir İntercom ile bağlantı kurmadım o konuda performansı nasıl bilmiyorum.

bu modelin mio110 olanı vardı aynı marka arkadaşım önermişti ama çok bilinmediğinden marka ve ürün kararsız kalmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu ürünü yeni aldım.

hocam sanırım bu Mioji Mio 110 modelini alıcağım hepsiburada da kupon ile 850tl gibi bir fiyata alabiliyorum oldukça ucuz ve yorumları olumlu yönde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar