Arama sonuçlarınız

1. A

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Kışlık ekipman ve lastiği sağlam para gömdüm geçen sene -5 ortalama ve tavan olarak -13 derece 500km yol yaptım inan doğru ekipman ile kışın daha keyifli dinç oluyorsun kıymetini yazın anladım Gözüm bu yıl daha soğuk rotalarda(yamaha r25 ile)🏁🏁🏁
  2. A

Siz istediniz ben hazırladım alın sadece motorlu video beni saymazsanız :)

Yerli national geographic den yine video👏👏
  3. A

Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela gözden uzak tutsun
  4. A

İlk vitesli motor sizce hangisi olmalı ?

Rks tnt 125 arkadaşımda var gayet memnun
  5. A

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

Abi tarz değiştir mesela r1 😁
  6. A

Honda Hornet 750 vs Yamaha MT-07 Hangisi Alınmalı (2024)

Hornet ile 07 kıyas olunmaz. Hornet 3,4 gömlek üstün
  7. A

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

A cahillik gözünün yağını yiyim Türkler Kurmuş markayı benim gibi kurmanclar daha yazamıyor😅
  8. A

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

Bmw olsun 3 kuruş fazla olsun 1 gömlek kötü olsun fark etmez motosikletin vacco sınıfı
  9. A

Sıcak sıcak yeni vidyo geldi Spilberk adamsa gelsin

national geographic edasında bir video olmuş be👏
  10. A

Tek amortisör ile tamirciye düşmek

O bölge herşeye rağmen gerekli önemi görmüyor öbür amortisör kırılmamış olsa bile hasas bir duruma gelmiştir
  11. A

BMW F 450 GS: Crossover Kraliçesi Sahneye Çıktı

Ya türkiyeye ya gelmeyecek gelirsede çok pahalı olucak gibi
  12. A

Yamaha r25 vs ktm 390 adventure

Tek amacım bolca keyif almak,satın alım arifesindeyim. Sizce hangi tercih daha iyi olur ?
  13. A

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Komple ful ekipman zorunluluğu gelsin ilk defa maddi amaçlı bir kararı yanlış bulmuyorum
  14. A

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Abi tenere 700'e ne dersin hem daha güncel hem daha az yakar yürütme maliyeti bakım derkende cebin rahat eder
  15. A

Kawasaki KLE500 Geri Döndü! EICMA 2025’te Sahneye Çıkıyor

A2 nin kral adventure si geldi diyebilirz
  16. A

İşimden çıkarıldım.

Kral sen en azından mesleği öğrenmişsin sırtın daha yere gelmez 4 yıl az buz deneyim değil maaş konusunda da allahın adaletine güven onların boğazına dizip senin önüne koymayı bilir hakkını
  17. A

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Kanka bulmuşsun sen motorunu zaten azıcık temiz olanını bul senden kralı yok
  18. A

Bir kilograma 80 beygir güç sığdıran rekortmen elektrikli motor!

Elektirikli motorikletlerde feci menzil sıkıntısı olucak bataryanın alanı neredeyse arabayla kıyasla hiç ve motosiklet aerodinamik sürtünme olarak arabanın 2 katı kadar
  19. A

A2 ehliyetim var motora yeni başlayacağım daha önce sürdüm bilgim var tecrübem yok.

Suzuki Gsxr 125 yakışıklı,eğlenceli,teknolojik başlangıç için ideal. Fazla para da gitmez Birde 250 likle başlama. Tr de trafik ve yol şartları malum sen ne kadar kendini bilsende direksiyon başına oturan kendini ralli pilotu sanıyor.