A2 ehliyetim var motora yeni başlayacağım daha önce sürdüm bilgim var tecrübem yok.

Uygun fiyatlı çok yüksek bir meblağ vermek istemiyorum. Piyasada isim yapmış güzel hava şartlarına göre çok sorun çıkartmayacak bir motosiklet modeli arıyorum. Racing motorlar ilgi alanım lakin ilk etapta almam öyle bir hata yapmam. Sizlerden tavsiyem uzun yol yapacak, servis sorunu çekmeyeceğim bir motor. Önerileriniz nelerdir ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenizi bilmiyorum ama 2. el düşünüyorsanız 200-270.000 TL bandında alacağınız bir Cbr 500 R'dan kolay kolay gol yemezsiniz. Beklentilerinizi de karşılar. Alır almaz lastik değişimini ve de kapalı alan hakimiyet eğitimini unutmayın.

Uygun fiyatlı çok yüksek bir meblağ vermek istemiyorum. Piyasada isim yapmış güzel hava şartlarına göre çok sorun çıkartmayacak bir motosiklet modeli arıyorum. Racing motorlar ilgi alanım lakin ilk etapta almam öyle bir hata yapmam. Sizlerden tavsiyem uzun yol yapacak, servis sorunu çekmeyeceğim bir motor. Önerileriniz nelerdir ?
Suzuki Gsxr 125 yakışıklı,eğlenceli,teknolojik başlangıç için ideal. Fazla para da gitmez
Birde 250 likle başlama. Tr de trafik ve yol şartları malum sen ne kadar kendini bilsende direksiyon başına oturan kendini ralli pilotu sanıyor.

İlk motosiklet parça fiyatları çok tuzlu olmayan, servis ağı geniş ve dayanıklı olanlardan seçilmeli. Ben de tommy gibi cbr 500r öneriyorum. Görünüşü racing ama oturuş pozisyonuok daha rahattır. 125 lik motor size kısa sürede yetmemeye başlayacaktır.

Bütçenizi bilmiyorum ama 2. el düşünüyorsanız 200-270.000 TL bandında alacağınız bir Cbr 500 R'dan kolay kolay gol yemezsiniz. Beklentilerinizi de karşılar. Alır almaz lastik değişimini ve de kapalı alan hakimiyet eğitimini unutmayın.
tommy amcaya katılıyorum. Arkadaş ortamındaki abide 0 tecrübeyle bayiiden cbr500r çıkardı sürekli uzun yol yapıyordu bir kere şikayet ettiğini görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar