Arama sonuçlarınız

1. R

Honda Motosiklet Kredi-Finansman Hk.

Kısmet hocam sorup soruşturmak gerekiyormuş öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
  2. R

Kusura bakmayın karışık yazmışım 😅 Başka bayilere sormakta yarar var o zaman. Japon grubunda motorların kalitesi dışında hiçbir şey standart değil o zaman.
  3. R

Arkadaşlar herkese merhabalar Honda motosiklet firmasının internet sitesinde finansman için kredi hesaplama sekmesi var. İş icabı geçici bulunduğum Honda Gaziantep bayisine gittiğimde finansman uygulaması olmayıp, Forza 250 modelinde vade farkıyla 12 taksit uygulandığını, PCX modelinde de...
  4. R

Trafik kazası geçirdim.

Büyük geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
  5. R

Yeni motor alacağım nasıl para biriktirmeliyim. hangi motoru almalıyım ??

20 yaş ve hayata geç kalmak ? İlk motosikletimi aldığımda 25 yaşındaydım ki motosiklet bile değil scooter o da Jüpiter 125. Bu hayatta her şeyin bir zamanı var ve herkesin zamanı aynı ilerlemiyor. Sıkı çalışacaksın, her zaman daha iyi şartlara sahip olmak için çabalayacaksın. Bu çaban hayat boyu...
  6. R

2 parmak ı 4 parmakmı son nokta

Benzer bir uygulama aradım ama bulamadım. Sanırım verileri direkt ECU'dan çekiyor benzer uygulama olsa da verimli olacağını sanmıyorum.
  7. R

Korku iyi midir kötü mü ?

Doğru söylüyorsunuz. Scooter kullandığım için eğitimler benim için verimli olmamıştı. Korkuyor olmam beni daha dikkatli yapar diye düşünüyordum ama artmaya başladı.
  8. R

genelde ön fren mi kullanılır arka fren mi?

TVS Jüpiter kullanıyorum 1.87 boyundayım (midilli gibi duruyor biliyorum 😄) Benim ayarlayamadığım husus şu: Normal sürüş esnasında dört parmak fren kullanıyorum ve ellerim manetlerin üzerinde duruyor, gazı avuç içimle açıyorum. Sürüş esnasında ön kollarım yere paralel vaziyette, omuzlar düşükken...
  9. R

Böyle özetleyebiliriz heralde :D Motosiklette en pahalı ekipman tecrübe sanırım. Onu da edineceğiz bir şekilde. Yolda olmak en büyük hobim sadece sürmek bile yetiyor. Rica ederim.
  10. R

Bu gibi bir durumda kalmak kimsenin istemediği bir durum. Ben de bundan korkuyorum. Motora kendi çapımda alışmaya çalışıyorum. Nerede duracağımı bilmek çok öenmli. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Umarım tekrarı yaşanmaz. Korkumu dozunda tutmayı öğrenmeliyim. Motosiklet...
  11. R

Korkumdaki en temel husus engel olamayacağım bir durumun içine düşmek. Genelde en sık yaptığım hata aynalara gereğinden fazla bakmak oluyor. Sürüşüm fazla defansif kalıyor sanırım.
  12. R

Ma Ortasını bulabilmek çok önemli.
  13. R

Bulunduğum şehirde trafik polisleri teorik ve uygulamalı eğitimler düzenlemişti. Scooter ile katıldım lakin benim için çok verimli olmadı. Daha çok debriyaj kullanımı üzerinde durdular. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
  14. R

Arkadaşlar herkese merhaba Jüpiter 125 kullanıyorum henüz çok ama çok yeniyim beş bin kilometrelik bir tecrübem var. İşe gidip gelirken kullanıyorum arada hafta sonları da küçük gezilerim oluyor o kadar. Çoğu zaman motorun yanına geldiğimde içimde bir korku oluşuyor. Bir sorun olacak mı, zor...
  15. R

Motor freni hakkındaki rivayetler

Kayışı boşa düşürmemeye çalışıyorum ama gaz kapatmayı da istemsizce yapıyorum 😄 Biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım. Motor freni alışkanlığımı bırakmam gerekiyor. Gazı iyice kısıp kapatmamak gerekiyormuş. Umarım bir gün ben de yaşamam 😄 Kayış kopması korktuğum bir durum yersiz ve...
  16. R

Motosiklete başladım – başlangıç motoru ve ekipmanlar hakkında düşüncelerim

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Hero Hindistan genel merkezine mail atmıştım geri dönüş olmadı. 200 cc 4V Pro modelini ben de almaya niyetlenip bayiye sorduğumda en erken bu sene sonu geleceğini, geldiği takdirde muhtemel fiyatının 250 binin üzerinde olacağını...
  17. R

Kompresyona girerken anlık olarak kayışa fazla yük binmiş olmaz mı ?
  18. R

Scooter kullananlar ne yapmalı ? Özellikle yokuş aşağı inerken gazı kapatmalı mıyım ?
  19. R

Yavaşlarken Gelen Gıcırtı Sesi

Varyatör bakımına götüreceğim ara hızlanmalarda titreme de var.
  20. R

Yavaşlarken Gelen Gıcırtı Sesi

Herkese merhabalar TVS Jüpiter 125 scooter kullanıyorum. Son birkaç gündür gazı bırakıp yavaşlarken varyatör mü egzoz mu emin olamadığım bir yerden gıcırtı sesi geliyor. Tam olarak yavaşlayıp boşa geçene kadar ses devam ediyor. Boşa geçince ses kesiliyor. Sebebi hakkında fikirlerinizi almak...

Yeni mesajlar