Arama sonuçlarınız

1. Symurg

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

Maxi Scooter kullanarak ve dizlik takarak. Onda bile dizleri hafif içeri doğru kırıyorum. Naked falan kullansam felç olurdum galiba.
  2. Symurg

Yeni cezalar Hk.

Dün CG ile keko hareketler yapan, kaskı ve plakası olmayan velete ışıklarda polis görmesin bak yapma bu işleri dedim. Abi 180k altı üstü ne olacak öderiz dedi. Bu piç ailenizden birine çarpıp kaçarsa bu cezalar absürt der misiniz demez misiniz onu düşünüp sonra karar verin... Bir kaç ay bu...
  3. Symurg

Eldiven Takmayanlara Ceza Yağdı, Motorlar Bağlanmaya Başladı

Kararı olumlu buluyorum ama arkadaşların da bahsettiği gibi en azından 1 aylık bir süre verilmeliydi. Almanların 'Türk gibi başlamak' deyimi gibi her işe başlıyoruz ama sonra yarım kalıyor. Keşke 'Alman gibi' de bitirebilsek.
  4. Symurg

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Adam plakayı kapatmış, makas atıyor ve egzos kurallara uygun değil. Polisten de kaçıyor. Burası motosiklet forumu diye motosiklete binen her türlü dallamayı savunmak zorunda hissetmeyin kendinizi... El arttırıyorum kanunların değiştirilip dur ihtarına uymayan herkesi vur emri gelmeli. O...
  5. Symurg

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Bu arkadaşları bu tip şeylere sosyal medya fenomenliği hevesi sürüklüyor genellikle. Komple çözüm olmayacaktır ama sosyal medyada bu tip paylaşım yapıldığı anda ihbar kabul edilip ceza kesilmeli. Tekrarı halinde de hapis cezasına kadar gitmeli. Kendi hayatını da trafikteki diğer insanların...
  6. Symurg

Elveda 2 teker

Geçmiş olsun diyelim. Ehliyetinize yeniden kavuşmanız sevindirdi. Sağlık ve mutlulukla sürün.
  7. Symurg

Artçı problemi

Artçıda hakimiyet bir miktar kayboluyor özellikle de düşük hızlardayken. Bahsettiğiniz kadar problem yaşıyorsanız bence bir süre daha artçı almayıp kendinizi geliştirin.
  8. Symurg

Sinekler neden biraz daha yukardan uçmuyor

Yaklaşık 1 ay önce göğsüme bişey çarptı. Taş vs değildi çünkü önümde araç yoktu. Canımı sağlam yaktı çakıl gelmiş gibi. Mont var ama fermuarı açık bırakmıştım yarıya kadar falan tişörte çarptı her ne ise. Motoru kenara çekip baktım montun içine düşmüştür neydi diye ama geri sekmiş bulamadım...
  9. Symurg

Scooter kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Durabileceğin kadar hızlanmaya ve '100 babadan doğma' olanlara.
  10. Symurg

Kaza

Kral çok geçmiş olsun da senin iş uzun gibi. Neyse elimden geldiğince anlatayım. 'Google' enter 'Hızlı resim yükle' enter 'yükle butonu' enter 'jpeg, jpej, jpeg' enter. 'Forum sayfayı linki' copy 'Forum sayfası' paste Sende bişey yoksa motosiklet bi şekilde düzelir. Dert etme hayatta...
  11. Symurg

Özel plaka

Bulunduğun şehre göre değişir istenilen ücret. Ayrıca motosikleti satıp yenisini alsan bile yeniden para ödemen istenir aynı plakayı kullanmak istersen. Ne kadar zenginsiniz bilmiyorum ama bence değecek iş değil. Şahsen ücretsiz olarak alma şansım varken motosiklet tescilini 3-5 gün daha...
  12. Symurg

Uçtuk.

Pardon şimdi anladım. Evet insan ne oldu acaba diye düşünüyor. Neyse ki çok uzun sürmedi. Bir de insanın düşerkenki 5-10 saniyede düşünebildikleri de enteresan. Şahsen o an aklımdan geçenler (motor gitti/düşmeme sebep olan ama kazaya karışmayan oevladının gülerek gittiğini düşünmek / ne...
  13. Symurg

Uçtuk.

Teşekkürler dediğim gibi işin yapılışını öğrenmem açısından yeterli oldu benim için. Çatlama yaparsa uygun macunu alıp yeniden yaparım. 1749565835 Aksine nefes almakta bir problemim yoktu. Ultrasonda ciğerde muhtemelen çarpmaya bağlı morluk gören acildeki pratisyen hekim işi garantiye almak...
  14. Symurg

Uçtuk.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Maalesef acı bir tecrube ile öğrenmiş olduk ama çok şükür kaza sebebiyle bir ağrı sızı kalmadı vücudumda. Son postu yaptığım tamirat konusunda ihtiyacı olan olursa görsünler diye paylaştım.
  15. Symurg

Uçtuk.

Malumunuz kaza yapmıştık. Boyanması gereken parçalara parça başı 3000 para istedi aç gözlü ustalarımız. Acil boyanıp motosiklete takılması gereken sol grenajı boyattım sadece geriye kalan çamurluk, topcase ve forza yazısının olduğu parçayı boyatmaktan vazgeçmiştim. Verilecek 10k yerine bu işi...
  16. Symurg

Rezil gün.

Bugün arkadaş grubumuzla daha önce de gittiğimiz Gökbüvet Şelalesine gidelim dedik ama öncesinde Serik İlçe merkezinden gittiğimiz ve şelalenin 1 km yakınına kadar iyi sayılacak asfalttan gittiğimiz yer yerine lanet Google haritalar bize farklı bir yol gösterince gidelim dedik. Bizi şelalenin...
  17. Symurg

Uçtuk.

Teşekkür ederim yarın kontrol edeceğim.
  18. Symurg

Uçtuk.

Yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. Motosikleti bugün servisten teslim aldım. Yaklaşık 10km lik sürüşte farkettim ki motosiklet abs si arka frende çok erken devreye giriyor. Kaza öncesi böyle bir problem yoktu. Müsait zamanda servise uğrayacağım ama sebebi ne olabilir ya da ayarlanması...
  19. Symurg

Reflektörlü yelek muhabbeti

Hocam gerekli gereksiz muhabbetine girmeden şunu söyleyeyim 'ceza yazabilir mi çantanın altında kalsa da var' diyorsunuz ya bu 'plaka takılı değil ama sele altında duruyor' demek gibi bişey. Görünmüyorsa yazar.
  20. Symurg

İhmalkarlık-lastik ve on yıl sonra ufak çaplı kazam;

Çok geçmiş olsun. Canınıza bişey olmadan atlatmanız her şeyden önemli.