Sinekler neden biraz daha yukardan uçmuyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hava alayım diye vizörü açmıştım gözüme çarptı.
Balaklava yaz geldi diye kullanmıyordum şart galiba

Motosikleti
Honda Forza
Yaklaşık 1 ay önce göğsüme bişey çarptı. Taş vs değildi çünkü önümde araç yoktu. Canımı sağlam yaktı çakıl gelmiş gibi.

Mont var ama fermuarı açık bırakmıştım yarıya kadar falan tişörte çarptı her ne ise. Motoru kenara çekip baktım montun içine düşmüştür neydi diye ama geri sekmiş bulamadım. Ara sıra vizör açık sürüyorum göze gelse kör ederdi o.

Muhtemelen sarıca denilen başparmağın ilk boğumu kadar olan arılardandı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de dün kuryeliğe yine başladım bi 6 7 saat sürdüm o süre boyunca en az 6 7 defa daha sinek böcek arı çarpmıştır sıcak vizör de açık yarısı da yüzüme çarpıyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hava alayım diye vizörü açmıştım gözüme çarptı.
Balaklava yaz geldi diye kullanmıyordum şart galiba
yazın da şart. hiç olmazsa kafana buff geçir.
Vizör anca şehir içi yavaş sürüşlerde yarım parmak açılır normal hızlardaki sürüşlerde kapalı olması şart yoksa sinek gözüne girer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hava çok sıcak diye vizör açık, montun önü açık geziyorsunuz, bunları uzun zamandır yazıyoruz ama başınıza gelmeden dinlemiyorsunuz.
Montun fermuarını tam kapatmak da yetmez, boyuna buff geçirmek de lazım ki boyundan içeri arı girip sokmasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forum bitti yemin ediyorum.

sinek neden yuksekten ucmuyormus..forumu bırakıyorum artık..

Motosikleti
Triumph Trident 660
ben de dün kuryeliğe yine başladım bi 6 7 saat sürdüm o süre boyunca en az 6 7 defa daha sinek böcek arı çarpmıştır sıcak vizör de açık yarısı da yüzüme çarpıyor
Benim çalıştığım depoda milletin gözünün altı sürme çekilmiş gibi oluyordu.
Eldiven kask tam koruma giyen tek bendim

Kolay gelsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forum bitti yemin ediyorum.

sinek neden yuksekten ucmuyormus..forumu bırakıyorum artık..
Yolun açık olsun 🤪

Aman dikkat edin dengenizi bozabilir kaza yapmanıza bile neden olabilir o minicik şeyler. Hareket halindeyken açmamanızı, ışıklarda beklerken ya da stop haline geçecekken açmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
D400
Özellikle muğla tarafından ankaraya dogru gidilen güzergahta nedense böcek sinek kuş ne varsa motora ya da bana carpıyordu :D

15 dakikada bir durup ıslak mendil ile vizör temizliyordum.

Andrea Iannone gibi zımbalasaydın itneyi abi

Bu olaydan sonra hayvan severler ortaya çıkıp gösteri yaptı mı? Türkiye’de olsa hayvan hakları savunucuları ortalıkta cirit atardı, sürekli martıların önemi ile ilgili demeç verirlerdi. Hatta motor sporlarının yasaklanması gerektiğini, bunun yerine bowling oynanması gerektiğini bile söylerlerdi.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
dün motorla giderken kenarda bir motorcu gördüm motoru devrilmiş arkası dönük birşeyler yapıyordu bende ters yönden geliyordum geçtim karşıya hemen koşa koşa gittim kardeşim iyimisin birşeyin varmı diye bir yandan söyleniyorum bir yandan motoru stop edip ayağa kaldırmaya çalışıyorum arkadaşda askılı bir t shirt giymiş arkası dönük birden bağrınmaya başladı motoru stop ettim gittim yanına arkadaş kadın çıktı arı sokmuş hayvanda maşallah tam yerinden sokmuş çıkart şunu diye bağrınıyor tuttum çıkarttım ama tabi şişti başı döndü fln oturdu bir kenara hayvanın iğnesi kalmış oturdukdan sonra onuda çıkarttık hastaneye fln gittik :)

lafın kısası dikkali olup havanın sıcaklığına kanıp ekipmanı doğru ve düzgün takmak lazım :D

Bu olaydan sonra hayvan severler ortaya çıkıp gösteri yaptı mı? Türkiye’de olsa hayvan hakları savunucuları ortalıkta cirit atardı, sürekli martıların önemi ile ilgili demeç verirlerdi. Hatta motor sporlarının yasaklanması gerektiğini, bunun yerine bowling oynanması gerektiğini bile söylerlerdi.
Motorsporlarının yasaklanması gerektiğini söyleyenler vardır illa ki ya. Biri suratıma dese de böyle bi şey "five point palm exploding heart technique" yapıp alsam canını lavuğun...

Bi de geçen Kanada GP'de Lewis Hamilton köstebek ezdi :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar