yazın da şart. hiç olmazsa kafana buff geçir.Hava alayım diye vizörü açmıştım gözüme çarptı.
Balaklava yaz geldi diye kullanmıyordum şart galiba
Benim çalıştığım depoda milletin gözünün altı sürme çekilmiş gibi oluyordu.ben de dün kuryeliğe yine başladım bi 6 7 saat sürdüm o süre boyunca en az 6 7 defa daha sinek böcek arı çarpmıştır sıcak vizör de açık yarısı da yüzüme çarpıyor
Yolun açık olsunforum bitti yemin ediyorum.
sinek neden yuksekten ucmuyormus..forumu bırakıyorum artık..
Abi kuşlar vizyonsuz zaten. Uç git Avrupa'ya mis gibi. Kedi yok bişey yok. Gelmiş Türkiye'de takılıyor. Neymiş kurulu düzeni varmış. Uç git kardeşim sanki sana pasaport soran var..Sineği boşver benim kaska kuş çarpmıştı. Sen kuşsun terbiyesiz! az biraz daha yüksekten uçsana!
Andrea Iannone gibi zımbalasaydın itneyi abiSineği boşver benim kaska kuş çarpmıştı. Sen kuşsun terbiyesiz! az biraz daha yüksekten uçsana!
Bu olaydan sonra hayvan severler ortaya çıkıp gösteri yaptı mı? Türkiye’de olsa hayvan hakları savunucuları ortalıkta cirit atardı, sürekli martıların önemi ile ilgili demeç verirlerdi. Hatta motor sporlarının yasaklanması gerektiğini, bunun yerine bowling oynanması gerektiğini bile söylerlerdi.Andrea Iannone gibi zımbalasaydın itneyi abi
Motorsporlarının yasaklanması gerektiğini söyleyenler vardır illa ki ya. Biri suratıma dese de böyle bi şey "five point palm exploding heart technique" yapıp alsam canını lavuğun...Bu olaydan sonra hayvan severler ortaya çıkıp gösteri yaptı mı? Türkiye’de olsa hayvan hakları savunucuları ortalıkta cirit atardı, sürekli martıların önemi ile ilgili demeç verirlerdi. Hatta motor sporlarının yasaklanması gerektiğini, bunun yerine bowling oynanması gerektiğini bile söylerlerdi.
Burada kill bill izleyen var mıdır?Motorsporlarının yasaklanması gerektiğini söyleyenler vardır illa ki ya. Biri suratıma dese de böyle bi şey "five point palm exploding heart technique" yapıp alsam canını lavuğun...
Bi de geçen Kanada GP'de Lewis Hamilton köstebek ezdi![]()
![]()
İzlememiş olan varsa da izlesin, tavsiyedir, iki filmi de muhteşemBurada kill bill izleyen var mıdır?![]()
Büyük geçmiş olsunBana yılan geldi, ön çataldan tırmanmış. Neyseki zehrili değildi