Arama sonuçlarınız

1. spacenet

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Burak kardeşim hayırlı olsun tekerine taş değmesin. Köfte buluşması için çok gençsin gotik hatunlardan devam🤣
  2. spacenet

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Hepsinin kıymeti bal gibi de biliniyor ortada kıymet bilmemezlik falan yok. Az satılmasının temel sebebi parça fiyatlarının pahalı olması ve servis kalitesinin rezalet düzeyde kalması Ben de dahil pek çok kişi bu yüzden genel olarak japon motorlarına yöneliyor.
  3. spacenet

Ninja 650 A2 (35 kW) kullanan var mı? Kısıt açılınca performans farkı

tamamen yazılımsal olarak yapılıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
  4. spacenet

Bildiğiniz yerler var mı ECU yazan yerlerden Kawasaki servisinde de bu olayı yapan İstanbul'da 2 3 yer var diye biliyorum diğerleri ya bilmiyor ya yapmıyor
  5. spacenet

Açtirmayi düşünüyorumda açtırma parası için birkaç bayi ile konuştum 200 EUR diyorlar indirim yapanda yok net fiyat diyorlar. Bakalım yaza doğru motosikleti açtırıp denemek istiyorum tüm gücünü
  6. spacenet

Merhabalar, Yakın zamanda ninja 650 aldım. Moto A2 uyumlu (kısıtlı) zaten A2 ehliyetim var, aslında bu motoru alıp bir süre sonra A sınıfına yükseltmeyi düşünüyordum ama A2 kısıt mevzusu çıkınca ehliyet yükseltme işini biraz erteledim. Şu an merak ettiğim şey ileride orijinal (full) haline...
  7. spacenet

“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

Motosiklet üstünde yolda kahve içmeyiverin bir zahmet araba değil bu. Çekin kenara mola verin öyle için. Full face kaskla zaten içilecek bir şey değil “Modüler kask var” muhabbeti de işi kurtarmıyor. bu işin raconu basit kahve içilecekse durulur yolda içilmez
  8. spacenet

A2 ehliyetle yüksek cc motor kullansak sıkıntı olurmu?

Sıkıntı olur. Ceza yazılır, motor bağlanır A ehliyeti şart
  9. spacenet

2.Motorumun lastikleri neden kendi kendine iniyor

ya lastikte sorun vardır ya da jantında sorun vardır jantın yamulmuş olabilir oradan da hava kaçırıyor olabilir
  10. spacenet

Kaskın Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

Herkese merhabalar, Yakın zamanda kask almayı düşünüyorum ve özellikle Ruroc kask modellerine bayağı kafayı taktım. Tasarımı ve görünümü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Fakat malumunuz, ülkemizde fiyatlar uçmuş durumda. Bazı yerlerde 50 bin TL ve üzerine satıldığını görüyorum. Ama işin ilginç...
  11. spacenet

SRK450 RA Alınır mı

Alınmaz bütçe az değil 300 bin TL. bu fiyata çok çok daha kaliteli motosiklet bulabilirsin. en son tercihin bile bu fiyatta çin olmamalı.
  12. spacenet

Japon tavsiyesi

o fiyatlarda rtr 200 düşünebilirsin. düşük km ve temizi bulunuyor. güzel motosiklet kullanmadım ama tavsiye ve yorum olarak çok öneren oldu
  13. spacenet

Tracer 7 hk.

Tracer 7 güzel bir tercih saydıklarınızın arasında en alınabilecek motosiklet tabi kendi isteği doğrultusunda. torku arkadaşınızı tatmin edecektir
  14. spacenet

TRK 702 X almayın! | RKS karmaşası | alternatif motosikletler

Hep diyorum yine diyorum 300- 400 bin gibi bütçeniz varsa ÇİNLİ almayın aldırtmayın. bu fiyatlara daha iyi japon bulanabiliyor.
  15. spacenet

başlangıç motor önerisi

başlangıç için RS 200 güzel seçenek. parça sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum
  16. spacenet

Suzuki Bandit 650S (Tavsiye)

Motosiklet hakkında bir fikrim yok ama görünüşü hakkında size katılmıyorum. çekiciliği yok. şu motosiklet tasarımlarında Suzuki yıllardır tasarımı berbat şekilde yapıyor. bir türlü ısınamadım Suzuki motorlara
  17. spacenet

Rodaj hakkında

Aldığım motosikletin heyecanıyla, hevesle kitapçığın tamamını hiç sıkılmadan okumuştum. Aşırı da keyif almıştım. Motorun nasıl kullanılacağı, teknik vs. bakımlarının ne zaman yapılacağı gibi tüm bilgileri kitapçığında bulabilirsin.
  18. spacenet

Motosiklet tavsiyesi

Siz Ford Ranger alın. Tanımlamalarınıza en çok bu uyuyor kendiliğinden römorklu hem işinizi fazlasıyla görür
  19. spacenet

motosiklet blok ömrünü uzatan fikirler

52 bine kadar nasıl kullanıldığını ya da bakımlarının tam yapılıp yapılmadığını bilemem. ama sonrası tamamen senin elinde devirinde kullanır, bakımını aksatmazsan 80-90 bine kadar götürür.
  20. spacenet

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

Motor keyif işidir ama maddi olarak zorlamak başka bir durum. Gelir–gider dengesini zorladığında motorun keyfi yerini stres ve endişeye bırakabilirsin. günlük hayatındaki harcamalarda kısıtlamaya gitmek zorunda kalırsan, yaşam kaliteni ve motordan alacağın zevki düşürebilir. maddi sıkışıklık...