“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

Motosikleti
Yok
@F54'ün dediği gibi gözün ve beynin sürekli olarak yolda olmalı.

Ben olsam kahveyi, çeker bir benzincide içerdim, biraz da hava alırdım.

Sürüş disiplinini bozacak her şey gibi (yüksek sesle müzik, cep telefonuyla haşır-neşir olmak, yanındakinin yüzüne bakarak sohbet, vs.) bu da çok yanlış bir şey bana göre.

Allah akillar versin arkadas,akillar dagilirken sen nerdeyeydin, kuyrugun sonuna yetisemedin galiba,,bos islerle ugrasmissin gardas.:(:mad:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çukurlardan tümseklerden geçerken o kahve orda duracak mı ?..
Yoksa göstergelere , düğmelere dökülecek mi ?..
Ar ge sini yapıp testlerini yaptın mı ?...

Bende 2 li ocak monte edip çay demlemeyi düşünüyorum... Top case in üzerine yakışır mı ?...

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Çukurlardan tümseklerden geçerken o kahve orda duracak mı ?..
Yoksa göstergelere , düğmelere dökülecek mi ?..
Ar ge sini yapıp testlerini yaptın mı ?...

Bende 2 li ocak monte edip çay demlemeyi düşünüyorum... Top case in üzerine yakışır mı ?...
Alp Er Tunga öldi mü?
İsız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

Yakışır bu arada, artçının bir fonksiyonu olur, canı da sıkılmaz hem. 😁 Saygılar.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Motorla giderken karton bardak kahve taşıma derdi hepimizi yormuştur.
Ben de bu sorunu çözmek için gidona takılabilen kendi bardak tutucumu tasarladım.
Önce 3D baskı ile prototip, ardından alüminyum + plastik kombinasyonu ile nihai ürün yaptım.
Projede, “yap-sök-dene” mantığıyla küçük parçalardan başlayarak aşama aşama sonuca vardım.
Kullanım senaryosu: Starbucks, kahve dünyası, benzinlik kahveleri, market kahveleri…
Kısacası yolda latte içmek isteyenler için mini çözüm.
Videoda:
✔ Prototip süreci
✔ 3D yazıcı ile tasarım testleri
✔ Alüminyum ve plastik nihai üretim
✔ Hatalar – düzeltmeler – sonuç
İzleyip yorum bırakırsanız geliştirmeye devam edeceğim.
(Sorularınızı da bekliyorum, hep beraber kavrulmuş zihinler 😄)
Yolda seyir halinde çay,kahve, sigara, su vb. içmek dikkati dağıtır. Kahve vb. içecekseniz ve uzun yıllar içmeye devam etmeyi düşünüyorsanız tavsiyem Stanley termos alın, kahvenizi demleyin koyun çantanıza ya da motorunuzun uygun bir yerde durup 5 dakika için kahvenizi. Hadi kalın sağlıcakla

Motosiklet üstünde yolda kahve içmeyiverin bir zahmet araba değil bu. Çekin kenara mola verin öyle için. Full face kaskla zaten içilecek bir şey değil “Modüler kask var” muhabbeti de işi kurtarmıyor. bu işin raconu basit kahve içilecekse durulur yolda içilmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar