Arama sonuçlarınız

1. S

8 aylık benzin ile motorsiklet çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar kendi cabamla 2017 model Activa s topladım piston silindirden tütün elektrik tesisatına kadar her şeyi sıfırladım içindeki benzin 8 9 aylık idi dun ilk marşı verdim 20 saniye rolantide çalıştı sonra stop etti ve çalışmadı içindeki benzin yaklaşık 8 9 aylık falan bundan...
  2. S

Çift gaz kolu?

Merhaba arkadaşlar Activa s 2017 aracımda çift gaz teli var biri itiş biri çekiş için kullanılıyormuş ancak gaz kelebek mandalini çok zorladığını düşünüyorum elle çekip biraktigimda mandal gayet stabil çalışırken gaz tellerini takınca gazı kapatmadigim vakit ne kadar açarsam o kadar açık kalıyor...
  3. S

Motosiklette farklı jant kullanmak

Merhaba arkadaşlar motosikletim Honda spacy ve kurye motoru olarak kullanmıyorum bu sebeple onu modifiye etmek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam üzerindeki jantlar 11 inç olması gerekiyor herhangi bir custom 11 inç jant alıp değişim yapmam mümkün müdür? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. S

Silinik plaka ve muayene işlemi

Merhaba herkese yarın ilk kez motosikletimi muayene götüreceğim ve bir hafta önce arkadaşla yıkarken motoru plakanın boyasını attırmış nasıl bir beceri ile yaptığını bilmiyorum yarın da muayene gideceğim bu şekilde muayeneden geçer mi yoksa gitmeden oje ile boyayım mi? https://hizliresim.com/5iba8zm
  5. S

250 CC scooter için tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba motor sever dostlarım 2 senedir 110 cc motosiklet kullanmaktayım artık değişim icin vakit geldiğini düşünüyorum çünkü kuryelik yapmayı da bıraktım ve İstanbul'dan bilecige uzun yol yapmaya da başladım (takriben Yalova'dan 167 km ediyor) geçen İstanbul'dan bilecike 110 CC motorumla yola...
  6. S

Benzin göstergesi takılı kalıyor

Merhabalar saygıdeğer motor severler bir konuda fikrinize ihtiyacım var Honda spacy motosikletimde benzin şamandırası değişti ve benzin varken gayet normal bir şekilde ibre çalışıyor ancak benzinin bitmesine yakın kırmızı çizginin bir önündeki çizgide takılı kalıyor benzinin bittiğini...
  7. S

Honda spacy sente ayarı Hk.

İyi forumlar saygıdeğer motor severler Honda spacy 2012 model motosikletimin sübap ayarı yapmak istiyorum ustalarin hiçbiri sente çakısı kullanmıyor bu yüzden kendim yapmak istiyorum kaç mm ayar kullanmam gerekiyor emme ve egzoz kısmını ve piyasada 0.05 0.10 .. 5 er 5 er artarak gidiyor sente...
  8. S

Scooter da Gaz verince yavaşlama

Merhaba arkadaşlar Honda spacy 2012 model scooterım var bugün tuhaf bir arıza yaşadık gaz verince motor 60km den 40 30 20 hatta durma noktasına kadar geliyor bunun sebebi nedir yakıt aldığım farklı bir firma vardı Totalden aldım bundan kaynaklı olabilir mi yardımlarınız için teşekkürler
  9. S

Scooter egzoz manifold yuvası yalama oldu

Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar egzoz değişimi yaptım geçen gün ve 2 yuvadan sadece 1 tanesinde vida olduğunu ve boşa döndüğünü gördüm bu yalama olmuş yuvaya nasıl dişli açabilirim 8 mm saplama ile tutuluyordu ancak şimdi hiçbir vida yok elimde hangi malzemeleri almam gerekir yardımcı...
  10. S

Scooter da stop farımız neden sürekli yanar?

Merhabalar Scooter bir motorda stop farı neden sürekli yanar normalde bu ampulün içinde iki tane tel var biri kısa biri uzun ama benim scooterda bu iki telde yanıyor fren müşürü diye düşündüm frene basmadan marş düğmesine bastım çalışmadı bundan olduğunu düşünmüyorum bu yüzden ben de ampulü...
  11. S

Çene açılır kasktan Full Face kaska geçme sorunsalı.

Merhaba arkadaşlar bugün 1.5 sene ardından Full face kaska geçtim ve gözlük, kulaklık kullanan biriyim çene açılır kaskta hiçbir sorun yokken kask çıkarıp takıyordum ama şimdi beklediğim gibi olmadı full face kaskı takarken önce gözlüğü çıkarmak zorundayım ayrıca kaskı çıkarırken hem bandana...
  12. S

Scooter ve Elektrik sorunları.

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce trafik kazası geçirdim ters yönden gelen araç bana çarptı ve %100 kusurlu olarak tutanak tutuldu karşı tarafın sigortasını aradım anlaşmalı olduğu servise götürüp motoru yaptırmak için ancak anlaşmalı olduğu yer olmadığını benim en yakın ustaya gitmemi...
  13. S

80 km hızı geçince scooter sanki frenleme yapıyor

Merhabalar Honda Spacy bir scooterım var ne oldu bilmiyorum son hızım 80 km hızlara kadar düştü ve 80 km ye geldiğimde motor sanki hafif hafif fren yapıp düzeliyor gibi geliyor hafif çekip bırakıyor gibi geliyor sorun nerededir acaba bagalardan dolayı mıdır? Ön varyatör veya kayış mıdır...
  14. S

Scooterların motor bloğunu nasıl temizliyorsunuz??

Merhaba arkadaşların başlıkta sorduğum gibi bu scooterlarin motor bloğunu nasıl temizliyorsunuz malum gaz kelebeginden tutun da elektrik tesisatına kadar her şey sele altında ve alt kısım açık olduğu için inanılmaz bir toz kaplıyor orayı bu durum ileride sisteme zarar vermesinden korkuyorum...
  15. S

Scooter soğukken zor çalışıyor.

Merhabalar saygıdeğer motosiklet forum üyeleri bugün sizlere merak ettiğim bir konuyu danışmak için buradayım. Honda spacy 110 cc motora sahibim ve motoru 3 4 saat ve daha uzun süreler kullanmadığım zamanlarda tek marşta çalışmıyor olay döngüsü şöyle oluyor. 1. Marşta çalışıyor ve hemen stop...
  16. S

Belirsizliklerle dolu Honda Spacy 110

Merhaba saygıdeğer motosiklet forum üyeleri 2012 model Honda Spacy 2. el motorumu aldığımdan beridir (2 hafta oldu alalı) uğraşmadığım sorunu kalmadı. Gittiğim ustalar sadece çocuğunun düğün masrafını çıkarmaya çalışıyor. (Grenaj çatlak onu da değişelim egzoz eskimiş onu da değişelim diyip...
  17. S

Benzin deposu benzin sızdırıyor

Merhabalar Honda spacy 2012 model motorumla bugün bir adrese gittim ve ayakligi açıp inip bekliyordum ve yerde bir kavanoz kapağı büyüklüğünde ıslaklık vardı bir gün öncesinde servisten çıkarmıştım motoru ve dedim ki yağ olabilir mi acaba elimi koyup damlamasini bekledim damlayan şeyin benzin...
  18. S

Honda Spacy 110 Mars Yememe Hk.

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri geçen hafta Honda Spacy 110 2012 model bir motor aldım ilk motorum kendisi ve birkaç küçük sorunu vardı stop lambası yanmiyordu mesela bundan 3 gün önce ustaya gidip yaptırdım stop lambasının kabloları kesikti ve ampul de patlamıştı onları bir güzel bağlayıp yeni...

Yeni mesajlar