Arama sonuçlarınız

1. motorine

Honda Türkiye'de Hangi Modelleri Üretecek? Fiyatlar Düşecek mi?

Eleman lazım mı ağabey? 😅
  2. motorine

100.000 km motosiklet almak

Biraz öyle oldu abi artık. R25 400 bin iken ben zaten kullandığım 250cc motoru satıp neden 3 katı fiyatına sırf japon diye aynı güçteki motoru alayım ki. Şuan alınabilecek seçenek çok az. Geçiş motoru olarak 450 sr ile bunun arasında kalmıştım ama benim cf den çektiklerim illallah ettirdi artık...
  3. motorine

Evet biliyorum hocam. Şahsen şasi ve mekanikte problem yoksa sıkıntı yok diye düşünüyorum. Ecpertize sokup baktıracağım honda için 100000 km çok gözüme batmıyor aslında
  4. motorine

Bakımları düzenli yapılmış abi sahibi güveniyor motoruna
  5. motorine

Bedelsiz bir kayıt var sahibi de bilmeden almış yaklaşık 40.000 km dir kullanıyor. 20.000 km önce motoru yaptırdı şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı. Bildiğim kadarıyla f modeli çok yüksek devir çevirmiyor. Honda olması güven veriyor bana ama dediğim gibi bilgili insanlardan yardım almak istiyorum...
  6. motorine

Herkese merhaba 2015 model 102000km de cbr 650f alınır mı. Sahibini tanıyorum 3 yıldır kullanıyor 65 binde aldı şuan 102 binde sürücüsü sakin kullanıcı 75 binde yatakları yeniledi başka herhangi bir sıkıntısı yok. Piyasaya göre hatta sarı sitedeki en ucuz ilandan bile daha ucuza alacağım. Sizce...
  7. motorine

Kask önerisi

Merhaba. Bir kaç yıldır aynı kaskı kullanıyorum bu da abimin eski kaskıydı (nexx xwst2) kasktan memnunum ama hem ömrünü doldurdu hem de bedeni bir tık büyük pek güven vermiyor artık. Sanırım değiştirmek için biraz geç kaldım. 15 bin tl bütçem var şuan düşük cc racing bir motosiklet...
  8. motorine

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Biraz garip olabilir ama cf moto 250 sr. 20 000 km oldu bir kaç kez düşürdüm 2 kez kaza yaptım 5000km yağ değişmedim zincirini yağlamadım banamısın demedi hala kullanıyorum çok şükür şuan iyi bakıyorum umarım uzun bir süre daha beraber olacağız. Bu arada ilk motorum husqvarna swartpilen 250 idi...
  9. motorine

Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

Bu kulaklığın kamera ile doğrudan bağlantısı oluyor mu hocam bazı type c kulaklık/mikrofonlar sıkıntı çıkarıyormuş hepsi uyumlu değil sanırım. 1754598549 Ayrıca nexx xwst2 model kaskım var kamera takmak için aparat öneriniz var mı çene kısmı çok geniş ve tasarımı sivri
  10. motorine

Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

Merhaba. Elimde dji action 4 kamera var bu ürün için mikrofon olayını en düşük maliyetle nasıl çözebilirim. Dji mic ler bütçemi fazlasıyla aşıyor. Ayrıca kask bağlantısı için almam gereken ürünler nelerdir mümkünse linkle yazarsanız çok mutlu olurum.
  11. motorine

İzmir - Van 1700 km Yardım.

Hocam kusura bakmayın zaman bulamadığım için foruma giremiyordum geç cevap veriyorum. Uçağı tercih etmeme sebebim uçak fobim var bugüne kadar hiç binmedim binmeyi de düşünmüyorum. Otobüs biraz daha cazip geliyor ama 26 saatlik yolu çekebileceğimi sanmıyorum araçla uzun yol yapmaya...
  12. motorine

Öncelikle teşekkür ederim. Aslında 4 gün olmasını çok isterdim ancak özel bir şirkette çalıştığım için izin almam pek kolay olmadı aldığım izin de kısıtlı. 2 yıldır ailemi göremediğim için 1 gün fazladan onların yanında kalmayı tercih ederim. Civata vs kesinlikle alacağım. Sırt çantasını da...
  13. motorine

Merhaba. 3 haziranda iki motor izmir van arası bir seyahat düzenlemek istiyoruz. Motorum cfmoto 250sr, daha önce hiç uzun yol yapmadım izmir dışına çıkmadım. Ortalama 3 gün içinde geze geze gitmeyi planlıyoruz. Dinlene dinlene gideceğimiz için çok yorulacağımı sanmıyorum motoruma hakimim evet...
  14. motorine

Motosikletim kendiliğinden fren tutuyor. YARDIM

Keşke paramız olsa da düzgün bir şeye binebilsek abi. 4 yıldır hem okuyup hem çalışıyorum para biriktirmek nasip olmadı biriktirdiğim de pul oldu girdim taksitle aldım honda yapsa yamaha yapsa ondan alacaktım yapmadı. Umarım bir gün ben de bakarım bi japon tadına 🥹. zaten motordan çok bir şey...
  15. motorine

şahsen motorumdan memnunum. Sıfır aldım 10 bin km kullandım hala kullanıyorum. Bu güne kadar başımı ağrıtan bir kroniği olmadı. hatta yağmur sensörü arızasını ağır bakımda kendileri çözdüler benim canımı sıkan bir durum değildi. ta ki bu güne kadar. Sorunun ne olduğunu anlamak için motordan iyi...
  16. motorine

TRAFİK CEZALARI AĞIRLAŞTIRILIYOR.. ALKOLLÜ ARAÇ KULLANAN HAPİS YATACAK..

diğer cezalardan bahsetmek istemiyorum ama "Ambulans, polis ve itfaiye araçlarına yol vermeme" cezası sizce de diğerlerine bakınca çok az değil mi? bence diğerlerine göre alkol ve uyuşturucu etkisini saymazsak çok daha kritik bir suç.
  17. motorine

hocam 7,500 de yağı değişmişti. yaklaşık 3 hafta kullanılmadı. 1740944785 frenle alakalı sorun yok sadece hız 110 u geçince olmaya başlıyor normal trafikte sorun yaşamıyorum frenler normal zaten bilirsin abs bu motorda çok hızlı devreye giriyor denedim onda da sorun yok. Servis piston falan...
  18. motorine

Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Cfmoto 250sr motosikletim 10 bin kilometreye geldi. Ben bir süredir kullanmıyordum yağı vs hiç kontrol etmeden servise gittim. Ağır bakım için götürdüğüm servis yağı değiştireceği zaman içerisindeki yağın az olduğunu ve mekanik aksama zarar...
  19. motorine

Bridgestone battax motosiklet lastiği

Merhaba bir süredir motosikletime lastik bakıyorum ve çıkma bridgestone battax lastik buldum sıfır almaya bütçem yetmiyor ama modeli ilk defa duyduğum için akıl almak istedim. Motosikletime uygun bir lastik mi sizce?
  20. motorine

Bütçeme Uygun Lastik Önerisi

Merhabalar. Cf moto 250sr motosikletime lastik almak istiyorum üzerinde cst marka lastik var ve aşırı kalitesiz. Lastik konusunda çok bilgisizim 10 bin TL bütçem var. Lastik önerir misiniz. Mümkünse linkle birlikte atarsanız çok mutlu olurum. Sadece yaz aylarında değil kışın yağmurlu havalarda...

Yeni mesajlar