Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

F54

kullandığım en sağlam değilde
gördüğüm en dandik en problemli motor bmw 1200 gs arkadaşım kullanıyor daha doğrusu servisten eve kadar kullanabiliyor :ROFLMAO: sonra tekrar panelvanla sakarya^dan istanbul'a götürüyor
6 yıl önce kırgızda uçakla gelen sonra tamir edilip 10 km sonra yolda kalan ve uzun yatmanın ardından yetkili serviste dahi problemi çözülemeyen gs 15 gün önce özel servisten yapıldı diye teslim alındı fakat istanbul'dan sakarya'ya geldi ve tekrar abs arızası vermişti 31.07.2025 tarihinde tekrar özel servise bırakıldı( ilk bakımın maliyeti 75000 tl)
yanlız bmw yetkili servisi çok iyi!! tebrik ederim satış sonrası bile ürünün arkasında duruyor 2008 model motosikletin bile bütün yakıt sistemini ücretsiz değiştirip teslim etti

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Ben de mz almayı düşünüyorum da tecrübeli büyüklerim sakın b
Bendeki almandi, o zamanlar bi ara Jawa da kullandim ama MZ acik ara cok daha sorunsuz pratik ve keyifliydi. Elektronik yok, kronik motor arizasi yok, suan bile ilcelerde hala tercih edilir.

Biraz garip olabilir ama cf moto 250 sr. 20 000 km oldu bir kaç kez düşürdüm 2 kez kaza yaptım 5000km yağ değişmedim zincirini yağlamadım banamısın demedi hala kullanıyorum çok şükür şuan iyi bakıyorum umarım uzun bir süre daha beraber olacağız.
Bu arada ilk motorum husqvarna swartpilen 250 idi o da çok keyifli bir motordu ama bir kaç kez yolda kalmıştım o acı tecrübeler düşündükçe yoruyor insanı. R25 tracer700 gibi motorları da kısa süreliğine kullandım tabi tracer farklı bir seviye ama ben motorumdaki titreşimi bile seviyorum sanırım. 3 sr parası verip de r25 alacağıma 3 tane renkli sr alırım renk değişe değişe sürerim…

Motosikleti
D250
Dominar 250 şimdilik listenin 1. sırasında 40k km'dir sadece neden olduğunu anlamadığım subap kırması oldu.
2. sırada sanırım fiddle II 125 diyebilirim. İstanbul-karabük defalarca getirip götürdü beni yüklü halde.

cbf150
yağ eksiltme kroniğini başka forumlarda okumuştum, kıyamete kadar çalişacakmış gibi namıssız ))

Motosikleti
Forza 250
Arkadaşımda 650 binde CBF 150 var. Sıfır almıştı. Hep aktif kullandı hala da kullanıyor. Rutin bakımları dışında anahtar değmedi. Ben böyle bir şey görmedim.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Arkadaşımda 650 binde CBF 150 var. Sıfır almıştı. Hep aktif kullandı hala da kullanıyor. Rutin bakımları dışında anahtar değmedi. Ben böyle bir şey görmedim.
Kurye mi arkadaş, o km'yi nasıl yapıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

650 bin km rektefiye olmadığını söylüyorsunuz doğru mu anladım?

Motosikleti
Forza 250

650 bin km rektefiye olmadığını söylüyorsunuz doğru mu anladım?
Evet kurye. Ama kendisi 45 yaşında. Yani motoru düzgün kullanacak olgunlukta.
Ve evet rektefiye olmadı. Motoru ben de bizzat kullandım.

Yamaha bws100 2T uzerine scooter uretilmemistir.yagsiz bile calisiyor:)

Modenas motor, kriss ve gt 135 vb.cub serisinin guncel modellerini tr ye getirmeye devam edip bayii agini genisletmis olsaydi muhtemelen diger firmalar kucuk cc de sinek avlarlardi.

2015 mayıstan beri sahibi olduğum 2011 model Honda Wave 110i ve 2017 yılında sıfır aldığım Honda Crf 250 L.

Wave daha 13 bin kilometrede ama yaşına bakınca hiç sorun çıkartmadı.

Crf 40 bin km oldu. Onun da ön mesnet bilyesi değişti sadece. Aküsü bile orijinal.

Nazar değirmeyeyim tabii.

Wave yazlıkta olduğu için çok km yapmıyor ama crf ile 100 bin km'yi devirmeyi planlıyorum bakalım. Kısmet.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
cbf150 650k yıda görebilir, çok basit motor 80km saati geçmeyin sonsuza kadarda çalışır. yüksek devir öldürür o motoru keza öyle ölüyolar.

bu arada goldwingden daha rahat diyebilirim böyle bir sele görmedim ben hayatımda.

Motosikleti
600RR
cbfi sattığıma bir kez daha pişman oldum saygılar,sattığım adamı darlıyoruum ama satmaya niyeti yok

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
NC serisi 1 ad 94 bin km de sorunsuz sattım o motor şu an 210 bin de ama ABS ve baskı balata sorunu olmuş. Şimdiki 2018 133 binde hiçbir sorunu yok. 200 bin üstünde sayılmayacak kadar çok NC var sorunsuz

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
5 sene MZ 251 kullandim, sonra kuzenime verdim, suan hala kullaniyor. ben daha sorunsuz motor kullanmadim sanirim.
Bozulacak elektronik yok, düz motor en sevdiğim.

Benzine yağ koymayı unutmadığın sürece sorun yok.
Benim de ilk sürdüğüm vitesli motor Jawa 250 idi.
O zamanlar sadece Jawa ve Mz vardı.
Jawa daha oturaklı Mz ise genç işi agresifti.
Hey gidi eskiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar