Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

Merhaba. Elimde dji action 4 kamera var bu ürün için mikrofon olayını en düşük maliyetle nasıl çözebilirim. Dji mic ler bütçemi fazlasıyla aşıyor. Ayrıca kask bağlantısı için almam gereken ürünler nelerdir mümkünse linkle yazarsanız çok mutlu olurum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Hocam 10 bit ses kaydi temiz olsun kablo vs ugrastirmasin diyorsan kesin mic al, ikinci el al. yurt disi da mumkun, gelen getirebilir. ama kesinlikle mic al.

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-eo-ic100b-type-c-kablolu-kulaklik-siyah.html

Bunu aldın mikrofon kısmını ağzına gelecek şekilde 3m le sabitledin kulaklıkları da kaskın içinde padin arkaya salladın bitti gitti çok kaliteli ses alacaksın aynı kamera mikrofon setup kullanıyorum internette aratıp daha uyguna AKG kulaklık bulup alma çakma oluyorlar.
Bu kulaklığın kamera ile doğrudan bağlantısı oluyor mu hocam bazı type c kulaklık/mikrofonlar sıkıntı çıkarıyormuş hepsi uyumlu değil sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca nexx xwst2 model kaskım var kamera takmak için aparat öneriniz var mı çene kısmı çok geniş ve tasarımı sivri

Motosikleti
Motorsuz
Bu kulaklığın kamera ile doğrudan bağlantısı oluyor mu hocam bazı type c kulaklık/mikrofonlar sıkıntı çıkarıyormuş hepsi uyumlu değil sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca nexx xwst2 model kaskım var kamera takmak için aparat öneriniz var mı çene kısmı çok geniş ve tasarımı sivri
Yandaki Type-c den bağlıyorsun işte mikrofon ses kulaklığa geçiyor yani evet ben kullanıyorum sıkıntı yok.

Kaska bağlamak için de aşağıdaki 2 ürünü alsan yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar