Arama sonuçlarınız

1. ahmetmert58

A2 ehliyetle yüksek cc motor kullansak sıkıntı olurmu?

Hiç şeyi düşünüyor musunuz mesela ben çok nizami kullansam da yetersiz ehliyetle kullandığım motosiklet ile yola atlayan bir çocuğa çarpıp ölümüne sebep olsam başıma bir şey gelir mi ?
  2. ahmetmert58

uzun yol motoru

crf 250 L bence. şuan düşük cc'de alacağım tek motor. aslında rally modelini alırım ama 200k bütçeye sanırım biraz zor olur temizini bulmak
  3. ahmetmert58

Debriyaj telim koptu yolda kaldım

benimde başıma buna benzer bir iş geldi, arkadaşımı arayıp debriyaj teli getirmesini söyledim. teli aldı geldi, yeni teli eski telin ucuna güzelce bantlayıp eskisini çıkartırken yenisinide yerine çekmiş oldum. kolayca teli takıp hiç ustaya uğramadan devam ettim.
  4. ahmetmert58

Sizce 450mt alınır mı?

2012 nc700s ile 105.000 km'deyim şuan. kısmetse 200.000 km'ye kadar kullanmayı düşünüyorum. Bu güne kadar periyodik bakım dışında masrafı olmadı.
  5. ahmetmert58

Sizce 450mt alınır mı?

bir motosiklet için +350k para verip " en azından 15-20 bin km başımı ağrıtmasın " demek ne kadar içler acısı durum. bir konu vardı seneye 250'likleri 20 binden almaya hazır olun diye, nereden nereye... konuya gelir isek, japonun ölüsü çinlinin sıfırından iyidir kafasındayım her zaman. ben...
  6. ahmetmert58

Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

eskisi kadar online olmuyorum forumda lakin salih denen arkadaşımız hala aynı performansında. soruya gelirsek, 1250 gs adv olsa başka motor aramam ( 1300 olmaz ). 15 günde 4500 km rotayı naked motor ile yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki enduro hayat kurtarır. illa en pahalısına...
  7. ahmetmert58

Kask

kafa yapınızı bilmiyorum fakat ben büyük kafalı biriyim. Şuan shark spartan kullanıyorum. fena değil memnunum fakat artık shoei'den başka kask almam sanırım. başlangıç modeli olan qwest'i kullanıyordum o bile şahaneydi.
  8. ahmetmert58

İnterkom tavsiyesi

bir kere çin malı interkom aldım, almaz olaydım. kanser oldum tabiri caizse. yaklaşık 2 yıl önce sena 5r lite modelini satın aldım. gerçekten her manada ciddi fark var ben severek kullanıyorum. arkadaşımda tavsiyem üzerine cardo spirit aldı oda çok memnun. elbet çok daha iyileri vardır ama ona...
  9. ahmetmert58

İstanbul Çevresi Kumsal Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bayram da 14 günlük, yaklaşık 4300 km'lik karadeniz-gürcistan-iç anadolu turu yaptım. fakat temmuz ayı bitecek hala bir denize giremedik. İstanbul çevresinde, şöyle 1-2 saatlik mesafede çarşaf gibi, temiz, berrak, adeta ege denizini andıracak bir kumsal, koy vb. yer...
  10. ahmetmert58

Alüminyum Çanta Temizliği

arkadaşlar merhaba, alüminyum çantalardaki su lekesi gibi olan lekeleri nasıl temizleyebiliriz ? bir yerde metal parlatıcı kullanan gördüm. birde würth ankastre temizleyiciyi söyleyen var ama daha fazla içerik bulamadım. benim çantada inanılmaz lekeli oldu artık içime sinmiyor bu halde olması.
  11. ahmetmert58

İstanbul'da Motosiklet Selesi Kaplatan İşletmeler

Arkadaşlar merhaba. 1 ay sonra uzun yola çıkacağım. motorun her iki koltuğunu da yumuşatmam gerekiyor. İstanbul içinde önerebileceğiniz iyi bir usta var mı? şöyle çok geçirmeyen, yanına gidip 1-2 saat içinde halledip koltuğu verebilen bir usta gerekiyor çünkü işten dolayı pek vakit ayıramıyorum.
  12. ahmetmert58

GP Kompozit Alüminyum Topcase Hk.

Arkadaşlar selam herkese. mevcutta kullandığım çanta küçük gelmeye başladı ve her tarafı çizik içinde. yeni ve daha büyük bi çanta almayı planlıyorum fakat ithal markaların fiyatları uçmuş. yerli çanta firmalarına bakıyorum. atk, desandman, adventurer vb. markaları biliyorum fakat gp kompozit...
  13. ahmetmert58

Kask Stokları Hk.

Arkadaşlar merhaba. Artık kaskı yenilemenin vakti geldi. 2018 yılında aldığım Shoei Qwest model kaskım hem miladını doldurdu hem de dökülüyor. Belli bir bütçem yok ama açıkçası 15K tl'nin üstüne çıkmak istemiyorum. Hatta interkom ihtiyacımda var ve bu rakamın içinde hem kaskı hem de interkomu...
  14. ahmetmert58

Su Geçirmezlik Spreyi

selam arkadaşlar. malum kış geliyor artık. benim kışlık montumda su geçirmeye başlamış. su geçirmezlik spreyi uygulamam lazım. tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı ? Nikwax markalı bir ürün buldum, yorumları da fena değil ama almadan önce burada bir danışmak istedim.
  15. ahmetmert58

Reflektörlü Yelek

arkadaşlar selam. son zamanlarda bayağı bi yelek kontrolü oluyormuş. bana henüz denk gelmedi ama geçen gün internette sırf yelek yüzünden 15-20 motorun men edildiğini okudum. montunuzun reflektörlü olmasının hiçbir önemi yokmuş. sanırım bu yeleği öyle ya da böyle giyeceğiz. benim merak...
  16. ahmetmert58

Aliexpress'ten Sis Farı Önerisi

Herkese selamlar. Bir kaç hafta önce sis farı araştırması yapıyordum. Hatta foruma tavsiye için konu bile açmıştım fakat nokta atışı bir öneri bulamadım. Daha sonra ülkemiz de satılan ürünlere bakınca neredeyse hepsinin aliexpress'te ki ürünler olduğunu fark ettim. 1 haftalık araştırmam sonucu...
  17. ahmetmert58

Yalama olmuş civata yuvası için çözüm önerisi

herkese selamlar. motorun sol aynasını taktığımız yuvanın dişi yalama olmuş söktüğümde fark ettim. ben bu yuvayı tamir etmek istiyorum çünkü yeni parça almaya kalkarsam çok daha tuzlu olacak. benim çözümüm, yuvayı sunfix macun ile doldurup kılavuz ile yeniden diş açmak. sunfix'in sağlamlığını...
  18. ahmetmert58

Takip Cihazı Tavsiyesi

herkese selam. motora takip cihazı taktırmak istiyorum fakat bilinen firmaların bir çoğu 2000 tl üstü rakamlar çıkartıyorlar. daha uygun fiyatlı bir firma ya da alternatif olabilecek bir öneriniz var mı ?
  19. ahmetmert58

Orjinal 2011 Cbr 250 R

Herkese selamlar. Yeni motor aldığım için eski motorumu satıyorum. ortalama bir fiyat belirlemeye çalıştım. detayların hepsi ilanda mevcut. forumdan biri almak isterse biraz daha güzellik yapabilirim. İlan Linki...
  20. ahmetmert58

Satılık Shad SH33 Topcase

herkese selam. eski motorumdan kalma shad marka sh33 model çantamı ihtiyacım kalmadığı için satıyorum arkadaşlar. çanta herhangi bir kaza görmedi. üstünde sırt dayama pedi ve çadır demiri bulunmakta. alt tablasıda mevcut. bir kaç ufak tefek kılcal çiziği mevcut ama kırığı çıkığı bulunmamakta...

Yeni mesajlar