GP Kompozit Alüminyum Topcase Hk.

Arkadaşlar selam herkese. mevcutta kullandığım çanta küçük gelmeye başladı ve her tarafı çizik içinde. yeni ve daha büyük bi çanta almayı planlıyorum fakat ithal markaların fiyatları uçmuş. yerli çanta firmalarına bakıyorum. atk, desandman, adventurer vb. markaları biliyorum fakat gp kompozit firması alüminyum çanta üretmeye başlamış. bu güne kadar gp'den ne aldıysam kalite olarak hep memnun kaldım. çantayıda almayı ciddi olarak düşünüyorum fakat bir yerde çantanın içine su aldığını okudum. üründe yeni olduğu için yeterli sayıda kullanıcı yorumu bulamadım. aranızda bu çantayı kullanan varsa yorumlarını rica edeceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Yerlilerin ithallerden aşağı kalır bir yanı yok.
TRS, Desadman, Atk falan hepsini inceleyip bütçeme göre TRS alıp bir yıl kullandım.
Hiçbir sorun çıkarmadı. Yarı fiyatına yerli almak varkan bence hiç gerek yok.

ben çantayı sitelerinde gördüğümde çok kalitesiz görünmüştü gözüme. özellikle siyah olanı çok kötü görünüyordu. yeni aldığım motorun üstünde siyah kaplama olmayan versiyonu geldiği için mecburen almış bulundum. hem görüntüsü hoşuma gitti, plastik gibi görünmüyor. hem de genel anlamda memnun kaldım.

diğer motorumda desandman var. o daha sağlam gibi duruyor ama işçiliği kötü. kapağı biraz sola kaymaya meyilli, içinde çok ağır bir kimyasal kokusuyla geldi. iç döşeme özensiz. ama genel olarak memnunum yine. yağmur geçirmemişti ama üzerinde birkaç gün kar kaldığı zaman biraz su geçmişti içine.

gp kompozit daha yeni olduğu için su geçirir mi bilmiyorum ama işçilik ve kullanım olarak iyi.

ben de GP aldım. ama 1 ay oldu sipariş vereli hala gelcek. çanta demiri / on cam vs de almıstım yarım yırtık gonderiyolar. çanta demiri geldi çanta yok :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
GP aluminyum çantayı bir mağazada gördüm. iyi güzel de hiç metal çanta hissi vermedi, plastik gibiydi. sanki plastik üzerine aluminyum folyo kaplanmış gibi. Daha sağlam daha rijit bir şey bekliyordum. En azından teneke sesi çıksaydı. Metal çanta alma niyetim vardı çantayı yakından görünce vazgeçtim plastik çantalara bakmaya başladım.

Motosikleti
STRS 765
Bende ilk gp çanta almaya niyetlenmiştim hiç araştırmadan, aradım stok sordum var dediler sipariş verdim aradan üç iş günü ve hafta sonu girdi günler geçti Gelen giden olmadı, tekrar aradım bu seferde stokta yok bilmemne günü çıkar falan dediler sinirlendim iptal ettim. Sonrasında adamakıllı araştırdım ince ince inceledikten sonra adventurer ve trexes arasında kaldım son bir daha detay inceleden sonra karar kıldım ve trexes aldım. Trexes gerçekten çok çok iyi, kargoyu açtıktan sonra didik didik ettim topcase'yi kusur bulamadım, arayıp teşekkür ettim işcilikleri için. Ses gıcırtı koku sıfır. Tavsiye ederim.

F54

trexes tavsiye ederim metal çanta sevmesemde tr deki en kaliteli firma nerden mi biliyorum
arkadaşşım afrika twin ile yayla dan inerken taş duvara girdi çanta yı sanayi de çekiç le düzelttirip kullanmaya devam ettik

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende ilk gp çanta almaya niyetlenmiştim hiç araştırmadan, aradım stok sordum var dediler sipariş verdim aradan üç iş günü ve hafta sonu girdi günler geçti Gelen giden olmadı, tekrar aradım bu seferde stokta yok bilmemne günü çıkar falan dediler sinirlendim iptal ettim. Sonrasında adamakıllı araştırdım ince ince inceledikten sonra adventurer ve trexes arasında kaldım son bir daha detay inceleden sonra karar kıldım ve trexes aldım. Trexes gerçekten çok çok iyi, kargoyu açtıktan sonra didik didik ettim topcase'yi kusur bulamadım, arayıp teşekkür ettim işcilikleri için. Ses gıcırtı koku sıfır. Tavsiye ederim.

Fiyatları ne mertebelerde bu markanın? Yani 3bin mi 5bin mi 10bin mi küsüratı tabi ki değişiyordur. Ona göre niyetlenelim. Ben hala arkadaşlar olmaz yakışmaz dese de xmax'ın arkasına metal çanta hevesim var, seviyorum metal çantaları ama scooter sürmekten de vazgeçmek istemiyorum. :)

Motosikleti
STRS 765
Fiyatları ne mertebelerde bu markanın? Yani 3bin mi 5bin mi 10bin mi küsüratı tabi ki değişiyordur. Ona göre niyetlenelim. Ben hala arkadaşlar olmaz yakışmaz dese de xmax'ın arkasına metal çanta hevesim var, seviyorum metal çantaları ama scooter sürmekten de vazgeçmek istemiyorum. :)
40lt 6600 tl.
Siz beğendikten sonra herşeye herşey yakışır niye yakışmasın? Bende plastik çantaları beğenmiyorum mesela:))

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaşlar selam herkese. mevcutta kullandığım çanta küçük gelmeye başladı ve her tarafı çizik içinde. yeni ve daha büyük bi çanta almayı planlıyorum fakat ithal markaların fiyatları uçmuş. yerli çanta firmalarına bakıyorum. atk, desandman, adventurer vb. markaları biliyorum fakat gp kompozit firması alüminyum çanta üretmeye başlamış. bu güne kadar gp'den ne aldıysam kalite olarak hep memnun kaldım. çantayıda almayı ciddi olarak düşünüyorum fakat bir yerde çantanın içine su aldığını okudum. üründe yeni olduğu için yeterli sayıda kullanıcı yorumu bulamadım. aranızda bu çantayı kullanan varsa yorumlarını rica edeceğim.

Benim çok yakın arkadaşım satın aldı. 2 aydır kullanıyor. Öncelikle çanta alüminyum değil. Bildiğin plastik. Arkadaş da ilk aldığında şaşırdı. Aluminyum diye aldık baya plastik bu demişti. Tipi alüminyum çantalara benziyor ama malzeme belli. Bunun yanında yağmurda su aldığından bahsetti. Geçen gün motorları yıkamaya gittik, çantaya su tutma su alıyor dedi. Conta falan bir şeyler uydurmaya çalışıyor bakalım.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Yerli ve ucuz diye arwic plastik yan çanta almıştım zamanında kilit yeri kırık geldi çok basit hafif zorlasan rahatlıkla açılacak kadar dandik bir kilit mekanizması vardı. İade ettin sonra paraya kıyıp givi marka yan çanta aldım. Topcase de givi almıştım zamanında. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Yerli olan hepsi için demiyorum çoğu dandik oluyor nedense. Gp nin topcasei olduğunu buradan yeni öğrendim.

yorumlar için teşekkürler. sanırım gp'nin çantasını almayacağım pek içime sinmedi. trexes ve adventurer markalarının kaliteli olduğuu biliyorum fakat illaki alüminyum çanta olsun derdim yok. hal böyleyken aynı paraya shad sh58x alabiliyorum ki çok hoşuma giden bir çanta. gp aldığım parayada shad sh46 alabiliyorum. bu seçenekleri de bi değerlendireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar