İstanbul Çevresi Kumsal Önerisi

Merhaba arkadaşlar.

Bayram da 14 günlük, yaklaşık 4300 km'lik karadeniz-gürcistan-iç anadolu turu yaptım. fakat temmuz ayı bitecek hala bir denize giremedik. İstanbul çevresinde, şöyle 1-2 saatlik mesafede çarşaf gibi, temiz, berrak, adeta ege denizini andıracak bir kumsal, koy vb. yer önerebilecek var mı acaba ? riva, sarıyer, şile, kumburgaz, boğaz vb. gibi yerlerde çokça yüzmüşlüğüm var ama artık hiç içimden gelmiyor bu civarlarda denize girmek. şöyle hem yakında olup hemde bizi büyüleyecek havuz gibi bir yer yok mudur?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Edirne'de Keşan'a bağlı Erikli'de İtalyan koyu (Kale koyu) diye bir yer varmış. Trakya'nın Maldivleri deniyor, ben hiç gitmedim ama merak ettiğim bir yer. Gerçi 1-2 saatlik mesafe değil az biraz daha uzak ama keşfetmeye değer diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=QecNSfuW14c

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Edirne'de Keşan'a bağlı Erikli'de İtalyan koyu (Kale koyu) diye bir yer varmış. Trakya'nın Maldivleri deniyor, ben hiç gitmedim ama merak ettiğim bir yer. Gerçi 1-2 saatlik mesafe değil az biraz daha uzak ama keşfetmeye değer diye düşünüyorum.

Trakya'nın maldivleri panayır iskelesidir,yolu bozuktur ama kumsalı harikadır,hiç bir tesis yoktur.
https://img.imgyukle.com/2023/07/18/rmcdhR.jpeg

ha bir de kastro sahili var,orada tesis filan da var
rmgRqq.jpeg

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben 1-2 sene önce Çanakkale'de Bolayır taraflarında Bakla burnu diye bir yer vardı, oraya sürekli giderdim. Deniz hem güzel, hem de şezlong ve diğer olanaklarından yararlandığım mekanın hamburgeri müthişti. Oraları da yıktılar sanırım, yazık oldu.

Saroz da kömür limanı vardı traktör yolu gibi yolu olan bi balıkçılar bir de dalgıçlar biliyordu.Sanırım orayı da paralı yapmışlar.

Motosikleti
Honda CB125F
Saroz da kömür limanı vardı traktör yolu gibi yolu olan bi balıkçılar bir de dalgıçlar biliyordu.Sanırım orayı da paralı yapmışlar.

Kömür limanına ilaveten Güneyli Köyünde Orfoz iskelesi var. Ufak bir alan ama suyu gayet berrak ve soğuk.

F54

kocaeli kandıra DA ÇOK GÜZEL YERLER VAR babalı bağırganlı kovanağzı pembe kayalar tuzağzı vs haritadan bakın gelin

Çarşaf gibi bir denizi yok ama İstanbul Ormanlı köyü sahilini öneririm

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Lodos estiğinde Karadeniz tarafında Evcik Plajı veya Karaburun olabilir. (Karadeniz Poyraz estiğinde dalgalı olur...)

Ancak buraları hafta sonu hiç tavsiye etmem. Marmara Denizini sevmem o yüzden tavsiye veremiyorum.

tavsiye için teşekkürler. karadenizi bende pek sevmiyorum, kötü anılarım var :) sanırım en iyisi için egeye kıyısı olan edirne ve çanakkale taraflarına bakmak gerekecek.

Motosikleti
DUKE 250

listeye ekledim ben burayı abi, ay sonu 3 4 gün izinde buraya gideyim bende. ama yakın bir otel bulmam lazım malum, bebek var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
listeye ekledim ben burayı abi, ay sonu 3 4 gün izinde buraya gideyim bende. ama yakın bir otel bulmam lazım malum, bebek var.

Allah bağışlasın. Muhtemelen Keşan'da, oralara yakın yerlerde otel vardır, belki de 3-4 gün için apart ya da ev de kiralayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar