Arama sonuçlarınız

1. I

Eksantrink Zinciri hk.

Merhaba online olarak eksantrink zinciri alabileceğim bir yer var mı orjinal olmalı bunun için güvenilir site önerisi lütfen..
  2. I

PİSTON MU ?

MERHABA ÖNCELİKLE MOTORUMDA DİKİŞ MAKİNESİNİ ANIMSATAN TİK TİK TİK SES GELİYOR TAMİRCİYE GİTTİĞİMDE PİSTONDAN GELDİĞİNİ SÖYLEDİ BUJİ VE SUBAP AYARI YENİ YAPILDIĞI İÇİN ONLARLA ALAKALI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE PROBLEM NEDİR? YA DA PİSTONDAN GELİYORSSA ÇOK FAZLA ZARAR VERİR Mİ MOTORA?
  3. I

MUAYENEDE KALDIM !

CBR125 PLAKA BOYUTU VE DEBRİYAJ KOLUNDA HAFİF KIRIK YÜZÜNDEN AĞIR KUSURLU OLARAK KALDIM. PLAKAYI ŞOFÖRLER ODASINDAN ÇIKARDIM KOLUDA YENİDEN TAKTIRDIM TEKRAR RANDEVU ALDIM. UĞRŞATIRMAK İÇİN YER ARIYORLAR AMA BİR YANDAN DA HAKLILAR NE DİYELİM.
  4. I

FİKİR BEKLİYORUM ..

2011 MODEL 33 BİN KM DE CBR125İM VAR AYNI MODEL 30 BİNDE YAMARA YZF 125 İLE +1000 TL İLE TAKAS DÜŞÜNCEM VAR SİZCE MANTIKLI Bİ DÜŞÜNCE Mİ ? KARŞI MOTOR TEMİZ BAKIMLI.
  5. I

SİZCE BU NORMAL Mİ ?

GEÇENLERDE İSTANBUL-ÇANAKKALE YOLCULUĞU YAPMIŞTIM ONDAN ÖNCE DE ZATEN YAĞ YAKMA PROBLEMİM VARDI 1 LİTRE YAĞ KOYDURUP 800 KM YOL YAPTIM İSTANBULA GELDİĞİMDE YAĞ SON DEMLERİNDEYDİ. TAMİRCİM YAĞ YAKMA SORUNU İÇİN SİLİNDİR SET DEĞİŞİMİ ÖNERDİ VE FİYAT OLARAK İŞÇİLİK DAHİL 1500 TL FİYAT VERDİ...
  6. I

SONUNDA İLK UZUN YOLUM !

Uzun zamandır forumda bahsediyordum uzun yol yapacağım diye,fırsatım ve cesaretim yoktu ancak yarın saat 06,00 da Başakşehir'den çıkıyorum, güzergahim: Başakşehir-Büyükçekmece-Marmaraereğlisi-Tekirdağ-Gelibolu-Kilitbahir. Hava parçalı bulutlu 27 derece. 300 km güzergah 2 mola ile tamamlamayı...
  7. I

MOTOR YAĞI NEDEN ÇABUK BİTER ?

MOTOR YAĞI NEDEN ÇABUK BİTER ?
  8. I

ACİL YARDIM !!!

Bugün eve dönüş yolunda 8 bin devire geldiğinde motor cızırtılı ses çıkarıyordu, eve gelip yağ seviyesini ölçtüğümde yağ yok gibiydi, az önce tamirhaneye gittim yağ boşaltma kapağını açtı bide ne göreyim 1 gram yağ yok (2bin km önce değiştirmiştim) acaba cızırtı sesi bundan mı kaynaklanıyordu...
  9. I

HGS İLE İLGİLİ !

1 SAAT ÖNCE MÜŞTERİSİ OLMADIĞIM DENİZ BANK'TAN HGS ALDIM İÇİNDE 30 TL VAR 30 TL BİTTİĞİ DURUMDA NASIL İÇİNE TL YÜKLERİM YARDIMDA BULUNUR MUSUNUZ ?
  10. I

UZUN YOL YAPMAKTA CESARET EDEMEMEK !

Bu konu hakkında uzun süredir düşünüyorum ama cesaret edemiyorum ekipman olarak hazırım ama zihin olarak değilim, acaba yolda bişey olur mu korkusu var, ne yapmam lazım (CBR125R 2011 40 BİNDE ) (İSTANBUL--KARABÜK)
  11. I

CBR125r'a UYGUN TELEFON TUTUCU ARIYORUM !!

Nereye sorsam soruştursam bulamadım bildiğiniz cbr125 telefon tutucu satan bi yer var mı ? Gidon büyük olduğu için normalleri olmuyor
  12. I

TEK BAŞINA ZİNCİR YAĞLAMAK !

NE YAPSAM NE ETSEM TEK BAŞIMA DENEDİM OLMUYOR, İLERİ GERİ YAPMAK ÇOK SORUN OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLLLL:pale:
  13. I

YAĞMURDA KALAN MOTOR BOŞTAYKEN NEDEN STOP EDER ?

Bugün yağmura yakalandım ne zaman kırmızı ışıkta boşa alıpboş dursam stop etmeye başladı nedeni nedir ?
  14. I

CBR125r İLE UZUN YOL YAPILIR MI

Konu başlığında gördüğünüz gibi cbr125r 2011 model kullanıyorum bakımları zamanında yapılıyor güzel bir bakım daha yaparsam uzun yol yapabilir miyim (İstanbul-Karabük 400 km )

Yeni mesajlar