SONUNDA İLK UZUN YOLUM !

Uzun zamandır forumda bahsediyordum uzun yol yapacağım diye,fırsatım ve cesaretim yoktu ancak yarın saat 06,00 da Başakşehir'den çıkıyorum, güzergahim: Başakşehir-Büyükçekmece-Marmaraereğlisi-Tekirdağ-Gelibolu-Kilitbahir.

Hava parçalı bulutlu 27 derece.

300 km güzergah 2 mola ile tamamlamayı planladım.

Yanıma Alacaklarım : Lastik tamir köpüğü, tamir çantası , yedek kıyafet , powerbank , su , çerez.

Fotoğraf atmayı becerirsem güzel yerleri atıcam inşallah.

Umarım herşey yolunda gider.

Bende.. :)

iyi yolculuklar aceleniz yoksa bolca mola verin derim hem daha güvenli hem daha keyifli oluyor :)

Uçmakdere yolunda Şarköy'e kadar benzinlik yok. Tekirdağ civarında benzin alın mutlaka.

tekirdağdan çıkınca yol bayır çıkmaya başlıyor sahil yolundan gidersen sağda namık kemal tesisleri var oturup çayınıda içebilirsin otobüslerin hepsi orada mola veriyor benzinliğide var

keşana kadar olan yolu geçenlerde gittim,
tekirdağa kadar fazla zorlamadan, trafiğe uyarak ve özellikle emniyet şeridine girmeden, olabilecek en güvenlik şekilde devam edin.

tekirdağdan sonra trafik azaldığı için daha fazla sürüş zevki veriyor,
acele kavramını unutun,
zaman ve mekan kavramlarından kurtularak devam edin,
giderken gelincikleri çiçeklerini göremiyorsanız,
hızı düşürün.

"yolu sürerken" olduğunuz yerde değil olmak istediğiniz yerdesinizdir,
unutmayın.

ahkamım bu kadar.
her mesafenin sonu bulunur, yolun sonu yoktur.

Hocam uzun yolun keyfi bence yavaş gitmek aman acele etmeyin etrafı seyrede seyrede gidin

Motosikleti
D400
Bol bol su iç hocam, sıvısız kalma.

İyi yolculuklar simdiden

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yolunuz ve bahtınız açık kalsın

Planlı şekilde yola çıkmaya karşıyım. İki mola vereceğim diye şartlandırma yani kendini.

Ben yola çıkarken sadece varacağım yer bellidir. Bazen oda belli olmaz kafama göre giderim.

Yorulduğumu hissedersem dururum. Çay içilecek yemek yenilecek yer varsa dururum. Güzel manzaraları bi yer yada ağaçlık vs bulursam dururum tadını çıkarırım.

Planlı şekilde yola çıkmaya karşıyım. İki mola vereceğim diye şartlandırma yani kendini.

Ben yola çıkarken sadece varacağım yer bellidir. Bazen oda belli olmaz kafama göre giderim.

Yorulduğumu hissedersem dururum. Çay içilecek yemek yenilecek yer varsa dururum. Güzel manzaraları bi yer yada ağaçlık vs bulursam dururum tadını çıkarırım.

Aslında mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar