TEK BAŞINA ZİNCİR YAĞLAMAK !

NE YAPSAM NE ETSEM TEK BAŞIMA DENEDİM OLMUYOR, İLERİ GERİ YAPMAK ÇOK SORUN OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLLLL:pale:

Super Moderator
Biraz yaratıcı olun lütfen.. Zalimin zulmü varsa, sizin de aklınız var değil mi :) Ayrıca paddock sehpa 70-100 TL bulunabilir.

o5yqn7.jpg

Son düzenleme:
Onu oraya nasıl sıkıştırdın ya motoru kaldırmak zor olmadı mı

Super Moderator
Onu oraya nasıl sıkıştırdın ya motoru kaldırmak zor olmadı mı

Kardeşim bunu buraya ben sıkıştırmadım, bu amatör ve günü kurtarıcı bir çözüm olarak birisi tarafından uygulanmış. Ayrıca motosikleti yan ayağa aldığında, arka kıçı kaldırmak oldukça basittir. Yeni mi başlıyorsun sen motora, acemi misin ? hele bi söyle bakim?

Yere eğilip, yan ayak üstünde motosikletin arka tekerini yerden kestikten sonra alnınla motosikleti dengeliyorsun. Bir el motosikleti gidondan tutarken diğer el de yavaş yavaş yağlıyor :thumleft:

1. vitese tak yan ayağa al , elinle arka jantın kolundan yukarı kaldır , sağ arka maşanın altına 15 cm lik bir tahta parçası vs birşey sıkıştır..

yada motordan çıkan eski yağdan 3-5 damla arka dişliye sık devam et , indir kaldır uğraşma :)

Kiriko.. Çözüm bende buydu.. teker azıcık yerden kesilene kadar kaldırıyoruz ve hoopp tamamdır.

1 tane arka sehpa alın sadece yağlama için değil motoru park halindeyken de kullanabilirsiniz tedbir amaçlı yan ayaklığa tedbir olur

Ben de dün yağını temizleyip motoru yıkayıp yağladım. 240 kiloluk motosiklet olmasına rağmen 2 kere tüm zinciri dolanacak kadar ileri-geri yapmak sorun olmadı. Neden sorun oluyor? Şimdiye kadar en kolayı arka tekeri sehpaya almak, ikinci seçenek de kriko oldu kolaylık açısından ama yine de en pratiği ileri-geri yapmak.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
NE YAPSAM NE ETSEM TEK BAŞIMA DENEDİM OLMUYOR, İLERİ GERİ YAPMAK ÇOK SORUN OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLLLL:pale:
Bir arkadaşınla birlikte yapın. Sonra da motora binme. Bir daha kesinlikle sorun olmaz. Satarsan vergi falan vermez daha büyük sorunlardan kurtulmuş olursun. Onun için de çalışmak gerekiyor çünkü.
Kıyamam ya, "ÇOK SORUN" oluyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar