Arama sonuçlarınız

1. E

Shoei Qwest renkli vizör

Evet baktım. Kısmen daha ucuz. Burada bulamazsam, sanırım ordan alacağım
  2. E

Shoei Qwest renkli vizör

Selamlar, eski bir kask biliyorum ama bir hevesle satın aldım. Renkli vizör ihtiyacım var sitelerde çok pahalı. Elinde olup satmak isteyen olur mu? Kazasız sürüşler
  3. E

Kayıp plaka ücreti ve işlemi

Arkadaşlar geçen aylarda kaybettiğim plakamı bulamayacağımı anlayınca işlemlere başladım. İlçe Emniyete müracaat ettim. (Randevu almadan) Dilekçe doldurdum, Kimlik ve ruhsat fotokopisi istendi. 120 tl ücret ödedim yeni ruhsat için. Akabinde yeni (başka) plaka tanımlandı ve ruhsat değişti...
  4. E

Kayıp Plaka

Dün akşam itibari ile İzmir Bornova civarı 35 AU 0093 plakam düşmüştür. Yakın zamanda bu hadiseyi yaşayan kimse var mı? Başvuru, evrak vs. ne yapmam gerek. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. E

R25 hararet ?

Merhaba; Eylül 2017 çıkışlı 600 km de r25 sahibiyim (ilk motorum). Kasım ayından beri kapalı ortamda bekliyor ve hiç marş basmadım. Bugün motorun yanına uğradım; “çalışmaz” diye düşünürken, tek marşta aldı. Sehpadan hiç indirmeden Rölantide kısa bir süre hararetin “iki” çizgi olmasından sonra...
  6. E

Kemirgen ?!?

Özür dileyerek-öncesinde tecrübe etmediğim ve motosiklet dünyasında yeni olduğum için soruyorum; Eylül 2017 de aldığım, 400 km de olan r25 motorumu, iş yerinde ekdepo denilen atıl durumda eşyaları istiflediğimiz yere bıraktım. Bina konteynırdan yapılma bir yer. Kolay gidip gelebilecek bir yer de...
  7. E

Düşük bütçeli aksiyon kamerası :)

Bir akım başladı ya artık, aksiyon kamera furyası...Abimiz düşünmüş yapmış. Merak ettiğim konu; “kasayı nereye koydu” :) “Alıntıdır”
  8. E

Kışlık bakım hk.

Merhaba forumdaşlar. Motosiklet konusunda çok yeni olduğum için, konuyu fazla uzatmadan aklıma takılan hususlar konusunda yardım talep ediyorum. Hali hazıra; eylül 2017 çıkışlı, 500km de R25 sahibiyim.( İlk motorum-ilk tecrübem ) İzmir’de ikamet etmekteyim ve kış şartları malumunuz ama tecrübem...
  9. E

Ehliyet sınavından çıktım

Merhaba. Az önce ehliyet sınavından çıktım ve kaldım. Uzun zamandır çalışmama rağmen parkurda ayağımı yere koyduğum için bıraktılar. İzmir esbaş taki okulun içinde sınava alındım. Sınavım başladığında; “sekiz” den çıktından sonra düz hatta girdiğimde yol üzerinde yayalar, seyirciler olduğu için...
  10. E

Bu iş bu kadar zor mu?

Merhaba. Daha önce bahsetmiştim yaşım 32. Bir anda motosiklete merak saldım. 3-4 ay araştırma vs derken R25 olsun dedim geçtiğimiz haftalarda bayiden satın aldım. motorsiklet hayali kuran arkadaşlara bir an önce Allah nasip eder inşallah. Motor hala bayide duruyor. :) Hemen ehliyete yazıldım...
  11. E

HJC FG-17 ve ya BELL QUALIFIER

Arkadaşlar iki kask arasında kaldım. Amazon aracılığı ile alacağım aralarında çok fark yok 100 $ civarı fiyatları var. Tecrübe eden kimse var mı ? Hangisini almalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim. (Motorum r25)
  12. E

Zamanı geldi. R25

Herkese merhaba. Yaşım 32 İzmir'de ikamet ediyorum. Askerim Diyarbakır'dan Yeni tayin oldum. Geldiğimde bir motosiklet sevdası başladı durduk yere sormayın gitsin(-sanırım trafik yüzünden). Önce tarzımda karar kıldım, başladım araştırmaya. R25 in sanki beklentilerimi karşılayacağını umuyorum...