Kemirgen ?!?

Özür dileyerek-öncesinde tecrübe etmediğim ve motosiklet dünyasında yeni olduğum için soruyorum;
Eylül 2017 de aldığım, 400 km de olan r25 motorumu, iş yerinde ekdepo denilen atıl durumda eşyaları istiflediğimiz yere bıraktım. Bina konteynırdan yapılma bir yer. Kolay gidip gelebilecek bir yer de değil. Sadece yağıştan koruyor. Arka sehpa ve branda mevcut. 2,5 Aydır hiç marş basmadım. En son 1 ay önce kontrol ettim; motor sağlam duruyordu.
Bugün içeride çok sayıda fare olduğunu öğrendim. Bu mahlukat lastik, kablo vs. kemirir mi? Tecrübe eden var mı acep?
Bu tarz bir sorum için tekrar kusuruma bakmayın.
Şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim hamsterim var herseyi kemirir alasi kemirmekten keyif alir

Plastik evini dahi yedi aluminyum folyo vs sahit oldum

Sıfır motoru yağmurdan koruyalım dedik, kemirgenlere yem edecez yani :/

Kemirir,motorun içinden bile geçer..

Tesisat kablolari ve lastikler,ara sicak,

Karenaj ve elcikler,ana yemek.

Tatli olarakta,sele kaplamasi ve sungeri.

Fare için resmen açik büfe..

Son düzenleme:
Benim hamsterim var herseyi kemirir alasi kemirmekten keyif alir

Plastik evini dahi yedi aluminyum folyo vs sahit oldum

Bir gün benim yaramaz bacağımın kenarında oynuyordu. Baktım gözden kayboldu ses seda yok bacağımı bir kaldırdım paçayı yemiş. Parçalamış ağzına doldurmuş. Büyük ihtimalle yumuşak olduğu için yatak yapabileceğini düşündü. Rahatına da çok düşkündür.

Konu başlığı ve içeriğini görünce bir an o motorun sahibi sen misin dedim :)

geçen haftalarda yamaha bayisindeyken ustanın r25'e binip test etmeden önce bana söylediği; şuraları görüyor musun hep fare kemirmiş. Direksiyon aksamı bölgesinde ne kadar kablo plastik varsa kemirmişler. Tüm kabloları değiştirdim dedi. Ben de ilk defa o zaman duydum böyle bir şeyin olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar