Arama sonuçlarınız

1. C

lütfen yardım edin

Arkadaşlar 2014 model cbr 250r im var son zamanlarda motordan değişik sesler duymaya başladım yani krank sesi falan değil bu sanirim. motorun gidişinde bir problem yok . Motor rölantide ses yapmıyor normal çalışıyor ama gaz verdiğimde 3 5 bin devir arası bi tık diye ince bi ses çıkıyor bu sesi...
  2. C

cbr 250 r debriyajımı kendim değiştireceğim .

arkadaşlar debrıyaj hakkında takarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ? bilgi verebilirmisiniz ?
  3. C

DERDİM OLSUN PARODİ (MOTOSİKLET VERSİYONU )

Derdim Olsun Parodi (Motosiklet Versiyon :) öncelikle abilerim kardeşlerim için söylüyorum VİDEOlar eskidir. trafikte tehlikeli hareketler yapmıyoruz. teker hız vs vs ... sadece MAKARAsına alınmış bir HOME STUDIO kaydıdır . kesinlikle ne VOKAL nede MİX e önem verilmeden yapılmış AMATÖR...
  4. C

zincir sallanıyor yardımm

arkadaşlar dişli zincir yeni olmasına ragmen zincir sallanıyor yani zinciri gerdim ayaklıkta çalıstırdım 1 . viteste zincir bi yerde gergin bi yerde bollaşıyor bunu neden yapıyor ? ve çözümü nedir ? lütfen bilenler varsa yardımcı olsun ...https://youtu.be/vNg7VO5pc9M
  5. C

newfren marka debriyaj balatası kaliteli midir ?

Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar deneyen varsa bu marka debriyajı çok sevinicem . Motorum cbr 250 r 2014 model
  6. C

bu videonun çekim açısı nasıl birşey yahu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WRctsTyPN6U
  7. C

MOTORCU ŞARKISI YAPTIK :)

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA BU SİTEYE BİRŞEY ATMAYA KORKAR OLDUM. YEMİN EDİYORUM BİRŞEYLER ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ YANİ BİRAZ KİBAR OLUN .. RENCİDE ETMEYİN BEĞENMEDİYSENİZ DÜZGÜN BİR YORUMLA SÖYLEYİN YANİ ... TEKERİNİZ DÜZ BASSSIN HADİ ŞARKIYI DİNLEYİN BAKALIM NE DÜŞÜNECEKSİNİZ ...
  8. C

Cbr 250 r debriyaj secimi ?

2014 model motorum arada tekerde yapıyorum beni üzmeyecek orjinale yakın ayarda bir debriyaj markası onerebilirmsiniz ?
  9. C

cbr 250 r 200 km yapar mı ? (tartışmaya acik)

Merhaba arkadaşlar . Şimdi size bir sorum var . Motorum cbr 250 r 2014 model ben bu motora yazılım falan atmadan motoru çok üzmeden hani orjinalini bozmadan sadece arka dişliyi 3 dis küçülterek top speed i arttirabilirmiyim? 200 km isin şakası fakat 181 km de bayır aşağı motor limitore girip...
  10. C

GARAJDAKİLER - 1.BÖLÜM (#KAZA)

https://youtu.be/I35jQvLQOX0
  11. C

1 AYDA 2 KEZ KRANK KIRAN MOTORCUNUN DRAMI :( :)

1 AYDA 2 KEZ KRANK KIRDIM . KENDİNİ USTA SANAN ŞEREFSİZLERDEN UZAK DURUN . MOTORUNUZU YETKİLİ SERVİSİNE GÖTÜRÜN YAPTIRIN . BANA SAĞLAM KAÇTI . ARTIK YAPACAK BİRŞEY OLMADIĞI İÇİN ARTIK BENDE MAKARAYA VURUYORUM . İYİ SEYİRLER ...
  12. C

yeteneklimiyim ? yoksa şanslı mı ? merak ediyorum bunu gerçekten

merhaba arkadaşlar uzun yıllardır motosiklet tepesinde biriyim yaşım 26 .125 250 600 bir çok supersport motosikletim oldu . babam amcamlar abim tüm ailem motor kullandı yıllarca . ve ben cocukluk yıllarımdan beri motorla haşır neşirim . kimine göre iyi kimine göre apaçiyim . ayna ve kafa...
  13. C

50 bin km de 2008 z750 alınırmı ? masraf vs alım satım hakkında ????

merhabalar ben 2008 model z750 almak ıstıoyrum 50 bın km de sızce alsam alllah kahretsin dedirtir mi eğer satmak ıstersem satabılırmıyım ? yoksa ugrastırırmı kronık sorunları falan varmı daha dogrusu z 750 hakkında bılgısı olan herseyy gereklı dostlar yardımcı olun lutfeennn
  14. C

18 - 21 bin tl arası alınabılecek güzel motorlar ( naked ) ????

18 - 21 bin tl arası alınabılecek güzel motorlar ( naked ) ????
  15. C

BU YAZ SEZONUNDA MOTORCULAR ÖLMESİN VE KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN BİRŞEY DÜŞÜNDÜM?

SELAM ARKADAŞLAR BEN Bİ VİDEO İZLEDİM KAZALAR HAKKINDA , GÜNDE 40 MOTOR KULLANAN İNSAN YARALANIYOR VEYA ÖLÜYORMUŞ DÜNYADA BEN BİRŞEY DÜŞÜNDÜM BAKIN İNSANLARI KOLAY ŞEKİLDE KABULLENDIRMEK EN AZINDAN ÜLKEMİZDE KESİNLEKLE DUYGU SÖMÜRÜSÜYLE OLUYOR VE BENİM AKLIMA BİRŞEY GELDİ Bİ BROŞÜR BASTIRSAK...
  16. C

cbr 250 ye çin akrapoviç taktım ama hantallaştı motor

merhaba arkadaşlar çin malı egsoz taktım motoruma cbr 250 2014 model herneyse motorun cekişi falan düştü kn hava filtresi alsam düzelirmi bu güçsüzlük sorunu ?
  17. C

arka amartisör ayarı nasıl yapılır ?

pulsar ns 200 um var ya motorda bı anormallık var arka amartısor ayarını nasıl yapmalıyım sanırım 5 tane yer var amartısorde hangisinde durmalı yanı ? hızlandıgımda cok motor sallanıo gbi oluyo hiç hoş deil bu korkuyorum artık yardım eden olursa sevınırım

Yeni mesajlar