Alınır arkadaşım, 1000 km de alınmayacak motor da vardır, 50 bin km ne ki 4 silindir bir makina için eğer ki bütün sahipleri düzenli servise götürüp, bu servis bakımlarının kayıtlarını tutmuşsa, kazası vs. varsa kaydı tutulup, gerçekten dürüstçe servisinde kazalı parçalarını değiştirmişse hiç düşünmeden alınır, hem km ve yıl yüksek diye uygun fiyata çok harika bir makinayı kapmış olursun, önemli olan motoru düzgünce kontrol edip sahibinin dürüstlüğünü anlamak, benim bir motorumda tek bir kazada 5bintl'ye yakın hasar vardı(bu zamanda 9-10bin tl demektir), motorun en ufak vidasına kadar kazalı parçalarını değiştirdim, üstüne de iki sene kullandım, yaklaşık 20bin km kullanmışımdır. Motora gelip bakanlara zaten ilanda da belirtmiştim kazalı olduğunu değişen parçaların faturasını gösterdim, hiç aksatmadığım servis bakımlarını gösterdim, bazıları şüpheci davrandı şaşırdım daha ne yapabilirim dedim, sonra bir arkadaş geldi hiç sorun çıkartmadı, sağolsun bana güvendi ve 3 senedir motoru kullanıyor, çok da memnun, çünkü hem benim gösterdiğim her şeyin belgeli olduğunu gördü hem de iki taraf olarak dürüstçe davrandık, olay bu, evet piyasada sahtekar da çok, siz belge isteyecek sonra da alıcıysanız doğru düzgün bir servise götürüp iyice kontrol ettireceksiniz, bu kısımda ekspertiz masrafından kaçmamalısınız.