Arama sonuçlarınız

1. R

Mt25 statör yanması

Akım çeken aksesuar yoksa olmaz statör dediğiniz bir ürün özellikle yamaha gibi bir markada uzun yıllar dayanacak bir ürün kalitesiz aküde buna sebep olabilir bu arada
  2. R

KTM motoru Royal Enfield'dan daha uzun ömürlü müdür?

ben bu konu hakkında şöyle düşünüyorum ne kadar yüksek cc ve ne kadar güç minimum düzeyde tutulursa motor o kadar uzun ömürlü olur ki royal enfield ların motor blokları ciddi derecede kalitelidir yıllardır kullanılır ve bloklarda bilinen bir arıza yok (Yeni nesil su soğutmalrı için aynı şeyi...
  3. R

KTM motoru Royal Enfield'dan daha uzun ömürlü müdür?

Arkadaşlar scram 411 motorum var ortalama 110 falan sabit gidebileceği hız max 140 bile görmüyor ktm bu hızları 125 cc de görüyor mantıken düşündüğünüzde 411 cc motor 110'la giderken daha rahat ve kendini kasmadan gidiyor üstelik değişik elektronik sistemleri olmadığı için arızada çıkarmaz.
  4. R

Motorsiklete Fan Takan Adam

Sürekli dur kalk yapıyor olsaydı mantıklı derdim ama bu fanla yinede mantıklı değil tahminimce sıvı soğutmalı motorların çaışma mantığını bilmiyor
  5. R

lubrico yağ hakkında bilgisi olan

arkadaşlar Gebze'de üretiliyor ama rus markası birde arkasında hrc amblemi var. şimdi bu adamlar fuarda da vardı. düşüncem dandik olsa fuara kadar gelip masraf etmezlerdi. ama hakkında pek bir yorum bulamadım acaba kullanan deneyen var mı? bu arada yağ yarı sentetik rc 7 modeli ----------...
  6. R

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

pahalı 16.000 tl gv250 için nevada modeline gelirsek şekil olarak gayet güzel bana göre kısa mesafeler de keyifli yolculuklar yapılabilir
  7. R

250 CC yükseltmek TNT 25 ---DAELİM S250 ROADWİN

Arkadaşlar bu iki motordan birini düşünüyorum ama malumunuz benelli tnt25 kronik sorunları bitmiyor.daelim de acaba alsam satabilir miyim diye düşünüyorum bu iki motor ile ilgili iyi kötü fikirlerinizi bekliyorum.iki motordan biri dışında başka birşey almayı düşünmüyorum özellikle bajaj. Çok...
  8. R

CF MOTO 150 NK dişli büyütme küçültme

Beyler motorun biraz torkunu arttırmak için arka dişliyi büyütmek yada ön dişliyi küçültmek istiyorum. Fakat bugün bilgisine güvendiğin bir abim yapma motoru yorarsın motor daha fazla ısınır falan dedi.ama açıkçası motorun biraz torkunu arttırmak istiyorum. Başka bir yolu yok mudur yani yada...
  9. R

CF MOTO 150 NK DEBRİYAJ BALATASI

Beyler motorunun debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum İstanbul içi yarım debriyaj kullanmaktan baya azalmış.Fakat orijinalini almaya kalkınca 150 200 TL tutuyor biraz tuzlu oluyor ve açıkçası orijinalinin de o kadar parayı hakkettigini düşünmüyorum. Acaba buna uyumlu başka markalar (en...
  10. R

cbr 1000 rr fireblade antalyada bulundu jandarma sahibini arıyor

ARKADAŞLAR BU MOTOSİKLET HONDA CBR 1000 RR ANTALYA MANAVGAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI SAHİBİNE ULAŞILACAK TÜM BİLGİLERİ SİLİNMİŞ VE ŞÜPHE ÜZERİNE ALINDI BU MARKA VE MODEL MOTOSİKLETİ ÇALINAN YADA SAHİBİNİ TANIYAN ARKADAŞLAR ÇOK ACELE MANAVGAT İLÇE JANDARMA...

Yeni mesajlar