CF MOTO 150 NK dişli büyütme küçültme

Beyler motorun biraz torkunu arttırmak için arka dişliyi büyütmek yada ön dişliyi küçültmek istiyorum. Fakat bugün bilgisine güvendiğin bir abim yapma motoru yorarsın motor daha fazla ısınır falan dedi.ama açıkçası motorun biraz torkunu arttırmak istiyorum. Başka bir yolu yok mudur yani yada gerçekten çok fazla mı zarar verecek bu dişli olayı motora birde buradan sormak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Beyler cevap verebilecek olan yok mu

"Biraz tork" ise yani "az pilav" gibi ise istek ön ve arka dişlileri motorun şasi/maşa yapısı müsade ettiği ölçülerde "birer/ikişer" şekilde test edebilirseniz deneyin.

Devirlenme ve ivme/çekişte artış , süratte bariz düşüş yaşarsınız , uzun vadede yüksek devirin hazzı ile heryeri zırıldayan arıza vermeye meyilli bir motorunuz olabilir , diyen doğru demiş:cat:

"Biraz tork" ise yani "az pilav" gibi ise istek ön ve arka dişlileri motorun şasi/maşa yapısı müsade ettiği ölçülerde "birer/ikişer" şekilde test edebilirseniz deneyin.

Devirlenme ve ivme/çekişte artış , süratte bariz düşüş yaşarsınız , uzun vadede yüksek devirin hazzı ile heryeri zırıldayan arıza vermeye meyilli bir motorunuz olabilir , diyen doğru demiş:cat:

Yani sende elleme bırak olduğu gibi kalsın mı diyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

sorun olmaz devir çok az artar o kadar

Yani sıkıntı olmaz mı diyorsun yan etkisi olur mu motora ya bana net bir bilgi lazım sizden de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar