Arama sonuçlarınız

1. H

Benzin deposu kapağı nasıl çıkarılır

Evet arkadaşlar yeni kazalı bir motor aldım eski deposundaki kapağı çıkartıp yeni aldığım depoya takmak istiyorum ama çıkmıyor. Nasıl çıkar bu lanet ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ---------- https://i.hizliresim.com/G9L8Ey.jpg...
  2. H

Motosikletime farklı depo takabilir miyim?

Motorum mondial 100mg superboy. Depomun içinde paslar var küçük bir yatma sonucunda göçük ve boya kalkması var büyük miktarda. Ayrıca depomun rengi resmen sarı oldu :cherry: Ayrıca yeni depoyada 230 tl fiyat çekiliyor. Sizce farklı bir depo takılabilir mi mondial drift gibi falan?
  3. H

Karbüratörden benzin akıtması

Karbüratör temizliğinden sonra karbüratörden benzin akıtması neden olabilir? Benzin hortumunun karbüratöre bağlandığı noktanın yanındaki civatadan benzin çıkıyor. Sonra üstlerden falanda benzin akıtıyor. Ne yapmam lazım
  4. H

Depomun içi pas tutmuş yardım edin

Mondial 100 mg superboy motorumun sorunları bitmiyor. Önceden defalarca karbüratöre pislik attı temizleyip bişekilde temizletip yoluma devam ettim. 1 hafta önce falan sanayiye bıraktım motoru. Benzin filtresi takıldı depo temizlendi ama motoru verirken depoyuda değişmen iyi olur dedi bende daha...
  5. H

Artçılı sürüş sıkıntısı

Merhabalar ben arkama artçı aldığımda motor sürmek benim için eziyet oluyor. Bunun sebebide şu; gidon aşırı oynuyor kontrol edemiyorum. Trafikte çok zor oluyot bu yüzden. Yani 55 kiloyum ve toplam 1-1.5k km tecrübem var fakat benim gibi olanlar kaymak gidiyor. Ne yapabilirim zamanla düzelir mi?
  6. H

Gaz yememe durumu

Merhabalar. Motorum Mondial 100 mg superboy Evet daha önce 2 kere aynı şey başıma gelmişti. Motoru biraz kullanınca gaz yememeye başlıyordu. Gaz kolunu az bişey çevirince sıkıntı yok fakat biraz daha açınca motor öksürmeye tıksırmaya başlıyor. Dünde 4 kere yolda kaldım. Aynı şey olmuştu sonra...
  7. H

Debriyaj sıkıntısı

Evet bugün farkettimki motorumda debriyaj diye bişey kalmamış. Yani normalda kavradığı yerden çok daha aşağıda kavrıyor debriyajı sıktığım halde motor freni yapıyor. Korktuğum şey ise vites değiştirirken dişliler tam ayrılmamış olup şanzımana zarar vermem. Bu debriyajı nasıl ayarlayabilirim...
  8. H

Motor sürmeden nasıl getirilebilir

Evet bir akrabadan çok uygun bir fiyata motor bulduk ama gemlikten mudanyaya getirmemiz gerekiyor motoru (parayı yolladık) Bilenler bilir gemlik-mudanya yolu tehlikelidir ve ehliyetimi daha alamadım. Bu motoru getirmemiz lazım ama nasıl getirebiliriz. Bi tanıdıkta ford connect var onuj arka...
  9. H

A1 ehliyet mevzusu yardım lütfen

Evet çok tartışılan bi konu. Neyse bugün çalıştığım yere çok sakin efendi bi abi geldi motoru kuba Cr1. Motorun temiz hor kullanılmamış olduğundan eminim 3500de fiyat çekti çok cazip geldi. Ama tek sıkıntı a1 ehliyete uyar mı uymaz mı? Uyuyorsa 1 saniye düşünmeden alıcağım SONUÇ :) : A1...
  10. H

Bursada MT bayisi?

Evet bildiğiniz gibi bursada mt bayisi var mı varsa nerede? Ekipman toplamaya başladımda MT revenge düşünüyorum
  11. H

125cc motosiklet seçenekleri

A1 ehliyete uyan 2. el veya 0 olan 3-4k fiyatlı aklınıza gelen motorlar nelerdir? Ybr veya hero glamour düşünüyorum
  12. H

İlk küçük kazamı yaptım

Evet ilk kazamı yapabildim :) olay şöyle oldu 1 haftadır paket servis yapıyorum tecrübeli biri değilim. Ön fren ayarını çok iyi yapabildiğimi düşünüyodum yani kitlemeden gayet iyi durabiliyodum. Bugün hafif bi bayırdan inerden hafif gaz açtım ve içimden düşündüm 'acaba burda kedi köpek atlasa...
  13. H

Yolu mudanyaya düşen olursa..

Yolu mudanyaya düşen olursa limanın karşısındaki uzay pastahanesine uğrayıp bir çayımızı içebilirler berkayı çağırır mısınız derseniz yardımcı olurum saygılar :)
  14. H

8-9 civarı motosiklet arıyoruz

Abime motor bakıyoruz da 9.000 tl civarlarına satmak istediğinde satılabilecek, şekli şemali güzel, 200cc ve üstü naked veya ss arıyoruz. Pulsar rs e sıcak baktı, 150nk yı beğendi ama 2. eli güçlü değil ve ccsi düşük diye düşünmedi. Önerilerinizi bekliyoruz
  15. H

Kaska saç eklemek istiyorum

Evet mt revenge kaska bu şekli nasıl yapabilirim fikri olan var mı?
  16. H

Şu ilandaki gizemi çözen var mı

Hiçbişey anlamadım bide ''ARAİ'' kask, mont vericem falan diyo herif :D Kaska napmışlar acaba çok merak ettim
  17. H

Aileye izletilebilecek video?

Evet başlıktada görüldüğü üzere aileye motosikletin gerçekte nasıl bişey olduğunu gösterebileceğim bir video var mı bildiğiniz?
  18. H

Bir genç motorunuzla fotoğraf çekilmek istese?

Evet 16 17 yaşlarında bi genç gelip motorunuzun üstünde fotoğraf çekilmek istese ne derdiniz?
  19. H

Şu fotoğraftaki kask nedir

Evet bu fotoğraftaki kaskın marka modelini bilen var mı veya bu tarz kaskları nası bulabilirim?
  20. H

50cc için ehliyet mevzusu

Evet öncelikle kolay gelsin iyi forumlar Babama scooter bakıyoruz babamda b ehliyet var bunun için ekstra ehliyet alma parası ödemek istemiyoruz. Bundan dolayı 50cc scooterlara bakıyorum fakat M ehliyet ister diyen var B ehliyet ister diyen var bu konuya açıklık getirebilir misiniz? Birde 50cc...