Gaz yememe durumu

Merhabalar.
Motorum Mondial 100 mg superboy
Evet daha önce 2 kere aynı şey başıma gelmişti. Motoru biraz kullanınca gaz yememeye başlıyordu. Gaz kolunu az bişey çevirince sıkıntı yok fakat biraz daha açınca motor öksürmeye tıksırmaya başlıyor. Dünde 4 kere yolda kaldım. Aynı şey olmuştu sonra bekletince geçiyordu falan. Dün son yolda kaldığımda uzun bir mesafe ittirerek getirdim bayırı çıkarken motor bloğunun üstünden biyerden benzin akıttı sonra durdu. El marşı çalışmıyor ayak marşıylada gaz gitmediği için çalışmıyor şuan. Çalıştırabilsem sanayiye gidicem ama maalesef ne yapsam çalışmıyor ayağımın altı acıdı artık 😢

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Nolur yardım edin cumartesi cumartesi tadım kaçtı yemin ediyorum

Bugün yine aynı sıkıntı baş gösterdi. Karbüratörü nasıl temizleyebiliriz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bujiyi kontrol et buji piposu tam oturmuş mu bak benim ybr bu yüzden öksürüp tıksırırdı ara ara.

Tam bilmiyorumda nasıl yapıcam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Bu arada karbüratör pis diyolar sanırım karbüratörden. Motor hiç yürümüyor garajda yatıyor. Nasıl halledicem ben bu işi

Tam bilmiyorumda nasıl yapıcam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Bu arada karbüratör pis diyolar sanırım karbüratörden. Motor hiç yürümüyor garajda yatıyor. Nasıl halledicem ben bu işi

Benzini aç. Sonra 1 tornavidanın sapıyla karbüratörün alt tarafına bi kaç kez vur. Çalıştırmayı dene. Çalışmazsa yaz ben sana tarif edicem karbüratör temizlemesini.

Marsa bastiginda, benzin nereden geliyor?Benzin, karbüratörün hava emdigi kısımdan geliyorsa ve bekleyince çalisiyorsa, dedigine göre calisiyor, motosiklet kesin boguluyor.
Tam gaz vererek calistirmayi dene eger calisirsa bogulmustur ona gore cozum uretelim.

Ya ben karbüratörden olduğunu öğrendim bi arkadaş geldi baya pismiş karbüratör temizledik onu ama benzin filtresini değiş yine aynısı olur dedi. Bende unuttum değişmeyi 150 km falan yaptım o şekilde bi sıkıntı yoktu. Bugün teket antremanı falan yaptım yine aynı şey oldu fakat hiç çalışmıyor. Benzin filtresini değişmediğimden olabilir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar