Motor sürmeden nasıl getirilebilir

Evet bir akrabadan çok uygun bir fiyata motor bulduk ama gemlikten mudanyaya getirmemiz gerekiyor motoru (parayı yolladık) Bilenler bilir gemlik-mudanya yolu tehlikelidir ve ehliyetimi daha alamadım. Bu motoru getirmemiz lazım ama nasıl getirebiliriz. Bi tanıdıkta ford connect var onuj arka koltukları katlasak getirebilir miyiz veya bir kamyonet gibi bişey tutsak ne kadara mal olur? Fikirlerinizi bekliyorum :)

O yol sıkıntı. Deniz kenarından giderek götürebilirsin. Sığarsa koltukları katlayarak getirebilirsin.

Berkay önce motorun hayırli olsun, ağız tadıyla kullanasın . Profilimde telim var. Telden ulaşırsan her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar.

Anladigim kadariyla motosikletin problemi yok, bir arkadaşına ver getirsin.Ücretsiz gezinti işte:) Benim benzer bir şekilde nakliyeciye

ihtiyacım oldu, kısacık mesafe için 250-650 arası fiyat verdiler yakın zamanda.Bazı araçlar da nakliyeci niteliği olmadığından

korkuyorlar, indirmesi bindirmesi de ayrı dert..O motosiklet çalisacak arkadaş..Yardımcı olurdum fakat epey uzaktayım şuan..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇEKİCİ veya Kamyonet :D

Berkay önce motorun hayırli olsun, ağız tadıyla kullanasın . Profilimde telim var. Telden ulaşırsan her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar.

Teşekkür ederim. Nasıl yardımcı olabilirsiniz? Çünkü babamlarla birlikte gidip ruhsat vs. de halletmemiz gerekiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Anladigim kadariyla motosikletin problemi yok, bir arkadaşına ver getirsin.Ücretsiz gezinti işte:) Benim benzer bir şekilde nakliyeciye

ihtiyacım oldu, kısacık mesafe için 250-650 arası fiyat verdiler yakın zamanda.Bazı araçlar da nakliyeci niteliği olmadığından

korkuyorlar, indirmesi bindirmesi de ayrı dert..O motosiklet çalisacak arkadaş..Yardımcı olurdum fakat epey uzaktayım şuan..

Yani orası öyle ehliyetli biri bulup gidip alırım ama babamla birlikte gitmemiz gerekiyor evrak işleri vs. Ayrıca teşekkür ederim düşünmeniz yeterli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Kamyonet kiralamak ne kadar tutar ki?

Ben şu anki motorumu aydından aldım, ehliyetim de yok. Genç falan değilim yaşım 30, yıllardır motor sürerim ama ehliyet almadım işte.
Neyse nakliye buldum ama denizliden.
Aydından denizliye gittim ben de motorla. Yolda arka jantın telleri gevşekmiş, döküldü bir kısmı. Nazillide durup yaptırdım.
Denizliye vardım nakliyeye verdim. O hafta ankaraya getireceklerini söylediler.
Haftasonu aradılar ertesi gün ankaraya geleceklermiş nereden alacağımı sordular. Ben de iş yerime yakın olan ostimi seçtim.
Ertesi gün geldi, motoru en önce yüklemişler, kabinin tam arkasına, çokta güzel paketlemişler bubblewraple. Bağlamışlar kasaya bir de, kemik gibi gelmiş motor.
Uzun anlattım ama nakliye eğer iyi adamlarsa en güzeli.

Tecrubesi olan ehliyetli bi tanidik adam bul ehliydti olan 50 100 lira bizey ver getirsin

Motosikletin ne olduğunu yazılarda göremedim ama benim NS150 motosikletim connect'in arkasına sığmıştı koltukları yatırınca.
Motosikletin uzunluğu bellidir zaten.
Connect'in bagaj uzunluğu da bellidir.
Sığıp sığmayacağını rahatlıkla kontrol edebilirsin deneme yanılmaya gerek yok yani. ;)

Teşekkür ederim. Nasıl yardımcı olabilirsiniz? Çünkü babamlarla birlikte gidip ruhsat vs. de halletmemiz gerekiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Yani orası öyle ehliyetli biri bulup gidip alırım ama babamla birlikte gitmemiz gerekiyor evrak işleri vs. Ayrıca teşekkür ederim düşünmeniz yeterli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Kamyonet kiralamak ne kadar tutar ki?
250_650 yazdığım fiyat stareks vs.büyüklüğünde araçlardi toplam 200km yol için,direkt kamyonet aramamistim,Araçla uğraşmaya değmez fikrindeyim hala.

Otobüs firmasıyla görüşüyosun, şoförle görüşüyosun abi böyle böyle, yanında sağlam ip ve battaniye götürüyosun motoru bagaja koyunca güzel bi sarmalıyosun battaniyeyle altındanda sağından solundan motor oynamayacak şekilde sağlam yerlerinden bağlıyosun bagajdaki uygun demirlere. Tamamdır.

Berkay eğer aldığın motor 400 kiloluk harley veya indian yada vicyory yahut goldwing değilse her şekilde connecte girer . Bursa'da ustanın biri goldwingin ön
tekerleğini ( 350 kilo ) söktükten sonra arabaya yükledi gittiği yerde tekrar aynı
tekerlegi yerine monte etti . Ya da yanılmıyorsam moto trans diye bir firma var.
Netten ulaşabilirsin Gemlik Mudanya için fiat sor. Benim eski mesleğim nakliye.
Daha başka şöyle yapabiliriz; ben yarın sabah kendi motorumla Bursa'dan Mudanya'ya
gelir seni bulurum ,benim motoru sizin evin oralarda bırakıp birlikte Gemliğ'e gideriz. Senin motoru ben Mudanya'ya getiririm. Yapılabilecek daha bir sürü farklı
şeyler de var ya da suzuki L 100 kamyonet sahibi Mudanya'da bir tanıdıgınız yokmu.
Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Gemlik Mudanya arası ara yol 25 km ve oraya yalnız belediye otobüsleri var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Bursa motosiklet taşıma : 0542 5254724 moto trans.

balıkesir taraflarında olsaydın bi iskendere götürebilirdim :)

Hahahah olsun teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Berkay eğer aldığın motor 400 kiloluk harley veya indian yada vicyory yahut goldwing değilse her şekilde connecte girer . Bursa'da ustanın biri goldwingin ön
tekerleğini ( 350 kilo ) söktükten sonra arabaya yükledi gittiği yerde tekrar aynı
tekerlegi yerine monte etti . Ya da yanılmıyorsam moto trans diye bir firma var.
Netten ulaşabilirsin Gemlik Mudanya için fiat sor. Benim eski mesleğim nakliye.
Daha başka şöyle yapabiliriz; ben yarın sabah kendi motorumla Bursa'dan Mudanya'ya
gelir seni bulurum ,benim motoru sizin evin oralarda bırakıp birlikte Gemliğ'e gideriz. Senin motoru ben Mudanya'ya getiririm. Yapılabilecek daha bir sürü farklı
şeyler de var ya da suzuki L 100 kamyonet sahibi Mudanya'da bir tanıdıgınız yokmu.
Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Gemlik Mudanya arası ara yol 25 km ve oraya yalnız belediye otobüsleri var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Bursa motosiklet taşıma : 0542 5254724 moto trans.

Teşekkür ederim mototrans pahalıya patlayabilir. En iyisi connect fikri onu düşünelim. Hiç olmadı yardım isterim :) Ayrıca adımla hitap etmeniz çok hoş teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Motosikletin ne olduğunu yazılarda göremedim ama benim NS150 motosikletim connect'in arkasına sığmıştı koltukları yatırınca.
Motosikletin uzunluğu bellidir zaten.
Connect'in bagaj uzunluğu da bellidir.
Sığıp sığmayacağını rahatlıkla kontrol edebilirsin deneme yanılmaya gerek yok yani. ;)

Zaten getireceğimiz motor mondial 100mg superboy. Fıtı fıtı yani sığar o zaman. Teşekkürler :)

otobüs travego olsun, bagajda yer sorunu yoksa (nispeten bos gidiyorsa) ayaklik üstüne koysan yeterlidir. önemli olan, otobüsün harek istikametine dogru ayaklik üstüne yatir.

eger bagaj dolu ise, ikinci fotodaki sekilde yerlestir motoru. dik sekilde ve diger bagajlari etrefina dolduracak sekilde.

fiyat konusunda +1 koltuk parasi ile hallediyordum simdiye kadar, yazihanede sordugunda söför ile konusmani söylerler.

dikkat edilecek hususlar
- motorun temiz olsun, yikadiysan yüklemeden önce kurula veya kurunmasini bekle
- benzinsiz olsun (allah korusun kaza esnasinda senin depodaki cok miktarda benzin yüzünden meydana gelebilecek yanginda insan hayatini telikeye atmamak icin)
- motor yükleme esnasinda soguk olsun (muavinin elini, kendi elini veya etrafina konulacak bagajlara zarar vermemek icin)

J3WV5Y.jpg

EYo5Dn.jpg

Berkay 2005 den 2016 ya kadar Bursa'da bir kuruyemiş firmasının plasiyerliğini
yaptım . Kullandığım araç VW transporter kapalı kasa kamyonetti. Her çarşamba günü
Geçit,Mudanya, Güzelyalı, Altıntaş,Kurşunlu, Gemlik ve köyleri + Orhangazi , ve
Bursa'ya dönüş. Yaklaşık bu yolu 400 defa geçtim . Ancak Oradaki en son yol çalışması ne durumda bilmiyorum. Son birbuçuk senedir oradan hiç geçmedim. Bu yüzden sana dönüşte Gemlik- Engürücük - Kurtul - Dürdane - Ovaakca'dan paralı olmayan yeni yoldan Geçit Mudanya güzergahını tercih ederim. Yol kalitesinin çok
güzel olması sebebiyle. Selamlarla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Sevgili forzaBJK kardeşim yukarıda da yazdım söz konusu yolda belediye otobüsleri
yada senin kendi aracın dışında başka bir ulaşım vasıtası yok ki . Gemlik Mudanya
arası travego vardı da biz mi binmedik . Bilmediğiniz konularda fikir beyan etmeyin. Saygılarla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

Berkay Sen yine de Mototrans'a bir fiat sor. Sorduktan sonra karar ver. Sorduktan
sonra ille onlarla getirmek zorunda degilsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar