Arama sonuçlarınız

1. M

Sokakta sevişen gençleri uyaran barzo motorcu

Yorum, siz sevgili motosiklet severlere aittir...
  2. M

İlk çekimlerimi yaptım önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar aksiyon kamerası almamla beraber ilk çekimlerimi yapmaya başladım. Amacım motovlog falan çekmek değil daha çok gezdiğim yerleri videoya alıp paylaşmak istiyorum önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu ilk çekimim kamera açısı çok yanlış oldu...
  3. M

SJCAM SJ4000 WIFI Hakkında

Merhaba arkadaşlar bu ürünü satın aldım birkaç sorum olacak izninizle. -Şimdi ön taraftaki ON tuşuna basıp açıyorum ardından üstteki OK tuşuna basıyorum kayıt yapmaya başlıyor buraya kadar bir sorun yok fakat çektiğim videoları nereye kaydediyor? MicroSD kart üstünde takılı ama içinde de yok...
  4. M

Kaskların dış malzeme sıralaması?

Yeni bir kask arayışı içindeyken bu kaskların yapıldığı fiberglass, polikarbon vb. malzemelerin en iyisinden en kötüsüne sıralamasını arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim internette araştırdım ama bulamadım bir yerde görmüştüm maalesef hatırlayamadım.
  5. M

Bell Qualifier Hakkında

Merhaba arkadaşlar Bell Qualifier almayı düşünüyorum normal kaskımın bedeni L bu kaskta da L mı önerirsiniz yoksa XL mı almalıyım, yapısı dar mıdır? İnternet üzerinden almam doğru değil fakat mecburiyetten öğrenciyim yakınlarda da motosiklet mağazası yok başka çarem de yok. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. M

Eldiven tavsiyesi

Merhaba arkadaslar 250 tl ye kadar eldiven ariyorum iki sartim var uzun bileklikli olmasi ve hem yaz hem kisin giyebilmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.
  7. M

Yamaha Bayiileri Başka Marka Yağ Kullanımına İzin Vermiyor mu?

Merhabalar bugün YBR 125 için Motul 5100 10w40 yağ alacaktım ama şöyle bir söylem duydum Yamaha bayiileri kendi markasından başka(Yamalube) yağ koymuyormuş, koydurtmuyormuş. Bu ne kadar doğru acaba aydınlatırsanız sevinirim. :)
  8. M

Yeni Motosikletim YBR 125 ESD

Merhaba arkadaşlar 8000 kmlik skuterden sonra vitesli motosiklet çok değişik geldi, çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin. Daha önceden hiç vitesli kullanmamıştım başlangıç için bu modeli önerdiler. Lastikler değişti Michelin Pilot Street taktırdım. Koruma demiri taktırdım...
  9. M

Yağ Değişimi Hakkında

Merhaba arkadaşlar Yamaha YBR 125 ESD yarın satın alıyorum. Motor yağı olarak Motul düşünüyorum ve birkaç sorum olacak. Kaç kilometrede bir yağ değiştirmeliyim? Hangi model yağı önerirsiniz? Sentetik, yarı-sentetik gibi şeyler duydum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  10. M

Yamaha YBR 12 ESD hakkında.

Yakın zamanda bu modeli almak istiyorum 8 bin kilometre skuter tecrübem var. İlk defa vitesli kullanacağım için bu modeli seçtim ve kafamda takılan birkaç soru var şimdiden teşekkürler. 1- Yağ konusunda hangi markayı önerirsiniz? 2- Lastik konsunda hangi modeli önerirsiniz? (Yaz-kış kullanım...
  11. M

200 TL'ye kadar eldiven önerisi.

Merhaba arkadaşlar 200 TL'ye kadar (en fazla 250'de olabilir) eldiven arıyorum. Tek şartım var bilekliği uzun olmalı kollarımın içine hava girmesinden nefret ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Yeni mesajlar