Arama sonuçlarınız

1. lityumiyon

KM düşürülmüş araç satın aldım. Bilgi talep ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ocak 16 tarihinde bir araba aldım. Diri ve temiz görünüyordu ama yine de ekspertize soktuk onlar da bakıp arabada bir sıkıntı yok dediler. Daha sonra gidip satışı aldık aradan 2 buçuk ay kadar geçti ve bugün tesadüfen aracın 2017 muayenesinde 213bin km olduğunu gördüm. Ben...
  2. lityumiyon

Hepsi satılık

Motosikletimi sattım ve ne kadar süreceği belli olmayan bir ara veriyorum. Ekipmanlarımı baza altında durmasındansa satmayı düşündüm. - ALPİNESTARS VİPER AİR CEKET M beden, fiyat 400 TL [/url][/IMG] - Bell Qualifier Kask L beden, temiz ve özenli kullanılmıştır. Fiyat 350 TL -...
  3. lityumiyon

Gemileri yakmak

5 senedir öğrencisi olduğum Ege üniversitesini bırakıp, motoru satıp, pılımı pırtımı toplayıp İstanbul'a ailemin yanına dönüyorum. 2 senedir çalıştığım firmada içeriden yükselerek yöneticilik kovalayacağım. Çevremdeki herkesin yapma, etme, eyleme, bak pişman olursun ve 5 yılına yazık...
  4. lityumiyon

İkinci el satışında yargıtay kararı

Yargıtay ikinci el otomobil satışları ile ilgili önemli bir karar verdi. Aldığı araç arıza yapan tüketiciyi haklı buldu. Aracın tamir masraflarını satıcı ödeyecek. Yargıtay kararı bu tür durumlar için emsal teşkil edecek. İkinci el satışlar için emsal teşkil edecek kararla ilgili süreç bir...
  5. lityumiyon

Belediye işçileri motorumu yerinden kaldırmış.

Herkese merhaba, Dün ben evde ölü gibi uyurken motorumun kilitli olduğu demirin yanındaki sokak aydınlatma direğini kaldırma operasyonu gerçekleşmiş. Motoru direksiyonu kilitli, zincirle bağlı ve disk kilidi takılı bir şekilde direğin dibindeki n şeklindeki demire bağlayıp bırakmıştım. O...
  6. lityumiyon

Trafik sigortaları ile ilgili yeni açıklama

Trafik sigortasında yeni dönem! - http://bndl.tw/LVj35L1U Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hazine Müsteşarlığınca, sigorta sektörü lehine atılan bütün iyi niyetli adımlara rağmen, zorunlu trafik sigortası primlerinin makul fiyatlara düşmemesi nedeniyle tavan fiyat uygulanması kararı...
  7. lityumiyon

Ritalin ve Motor

Merhaba, bugün doktor ritalin yazdı. Namını hep duymuştum bu ilacın şimdi kullanma sırası geldi. Ancak prospektüs beni tedirgin etti. Ani baş dönmesi, odak kaybı, nadiren de olsa bayılma ve titreme gibi kötü yan etkileri var. Ayrıca araç ve makine kullanımında ekstra dikkat edilmelidir diye bir...
  8. lityumiyon

Motoru 1 ay evin içinde bırakacağım. Ne yapmam gerekiyor ?

Arkadaşlar 1 aylığına başka şehire gidiyorum. Normalde motoru sokakta tutuyordum ancak süre 1 ay olacağı için arkadaşımın evinin salonuna bırakacağım. Aküyü falan sökmem gerekiyor mu ve başka ne yapmamı önerirsiniz. Depo boş gibi birşey. Teşekkürler
  9. lityumiyon

Öğrencinin sıfırdan motor alma hikayesi ve masrafları

Herkese iyi geceler. Bu konuda hiçbir şeyim yokken motor almaya karar vermem ve süregelen zamanda yaptığım masrafları tek başlık altında adım adım size anlatmak istedim. Ben motor alma işine girmeden önce forumda ayrı ayrı bir çok konu gördüm, ben de tecrübelerimi tek başlık altında toplamak...
  10. lityumiyon

Çok zayıf olup kilo almayı başarabilen babayiğit var mı ?

Cümleten iyi geceler. Çocukluğumdan beri zayıfım. Kariyer rekorum 67 kg. Boyum da şu anda 1.85. Küçükken büyüyünce alırsın derlerdi hep ama üniversiteye gelince ne hikmetse daha da vermeye başladım. Sağlıkla ilgili bir problemim yok bütün değerler normal aralıkta. 2 defa spor ve beslenmeye...
  11. lityumiyon

Elektrik faturası hakkında

Arkadaşlar eylül 2015ten beri elektrik faturası gelmiyor. İlk başlarda ev arkadaşlarımla boşver gelmesin falan diyorduk ama süre çok uzadı. Bütün apartmana geliyor bize yok. İnternetten kontrol ediyorum orada da yok. 2 3 ay önce bir kere geldi o da 7 lira. Kaçak kullanım falan muhabbetine vicdan...
  12. lityumiyon

Ybr 125 ESD hakkında problemlerim.

Öncelikle herkese merhaba. 2 ay önce kadar 2012 model Ybr satın aldım. Motorum 12550 km'de ve orjinal. Açıkcası motosikletler hakkında pek bilgim hatta hiç bilgim yoktu. 2 aydır kitapçığı karıştırarak, forumda her türlü başlığı takip ederek teknik ve mekanik anlamda yavaş yavaş gelişme...
  13. lityumiyon

Bu yağ nereden geliyor ?

3 gün önce serviste subap ayarı yaptırıp eve dönüp kendim yağını değiştirdim. Ardından çıkan eski yağı gaz yağı ile temizlediğim zincire sürdüm.3 gün aradan sonra motora gidip göz attığımda bu görüntüyle karşılaştım. Sizce zincire sürdüğüm yağ mı akmış yoksa aşağı da kötü şeyler mi oluyor. Dip...
  14. lityumiyon

MONTA PENS ATTIRAN VAR MI ???

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kötü bir kararla feyizoğlunun internet sitesinden mont aldım nasıl olsa olur diye de hiç kontrol etmedim. İade süresi bittiği zaman denediğimde farkettim ki mont bana göğüs ve karın çevresinden bol geliyor. Kol ve sırt korumalarında herhangi bir oynama yok ama göğüs ve...

Yeni mesajlar