Arama sonuçlarınız

1. C

Çukurda, kasiste Altı sürten 250 NK

Selam arkadaşlar. 250 nk kullanıyorum. İkinci el almıştım amortisör değiştimi bilmiyorum bence orjinaliyle birebir aynıdır. Lastikleri belirtilen rakamlarda şişiriyorum, motorda topcase veya ağır yük yok. Yinede kasiste ve çukurda altını sürtüyor. Alttaki sakal koruma(headersin önündeki...
  2. C

Kapıdan geçmek için rampa

Selam arkadaşlar yukarda işaretlediğim yerde geçmekte sıkıntı çekiyorum. Binaya girerken hafif yokuş var bu arada. 3 tane taş koyuyorum o şekilde geçirebildim ancak tek başıma değil birinden destek alarak. 2 taşla geçtikten sonra, 3. taşı arkadaş gelip arka tekerin önüne koyuyor ve iki tekerde...
  3. C

Grenajda saçma sapan çıkmayan kostik lekesi

Selam dostlar, Grenajdaki kostik lekeleri nasıl çıkar? Asperox, silikonlu sprey vs. fayda etmedi. Gazyağı ile dokundursam boyaya zarar verebilir. Turtlewax ın en kral cilasınıda denedim çıkmadı. Parmak izine benzer bir leke var.
  4. C

Kask kampanyaları (Shoei ve Arai)

https://urun.n11.com/kask/arai-axces-ii-frost-black-kask-P216210408 https://urun.n11.com/kask/shoei-nxr-ruts-tc-5-kask-P169194368 indirim çeki de varsa 200-300 tl daha indirim yapıyor. sıcak sayılır
  5. C

Depoya japon yapıştırıcısı döküldü

Mt07 sağ deponun grenaj bitimine doğru japon yapıştırıcısı döküldü. Netten asetonla dene yazmışlar bi kaç forumda ancak aseton dönüp bezle sildim nafile. Hatta asetonun bi damlası alt karbonfiber grenaja döküldü, boyasını bozdu. Çare nedir?
  6. C

izmirde en iyi viraj ? mordoğan mı ? menderes ?

varmı kaçamak için gittiğiniz yer
  7. C

İzmirde Motosiklet yıkamacı?

Motorumda çıkmayan lekeler var, yıkamacı halleder diye düşünüyorum ama tek bildiğim yıkamacı kahramanlardaki martı kapanmış. başka varmı
  8. C

Harley Davidson 883 İRON Bu ilana dikkat!

Arkadaşlar merhaba, başımdan geçen üzücü olaydan bahsetmek istiyorum. Yıllardan beri iron 883 hayalim vardı, Güzel bi işe girdim, dedim kredi çeker alırım maddi durumumu zorlamadan, bu ilana çarptı gözüm fiyatı çok uygundu 30.000 a anlaştık. Zira Muadil ironlar 37-38den aşağı değildi. İlan...
  9. C

İstanbul-İzmir en kısa yol?

İstanbula gidip motor alcam. En kısa yoldan nasıl dönebilirim. Yolu uzatmak istemiyorum pek. Yenikapıdan bursaya feribotla (yada bandırma var ama hangisi daha yakın çözemedim) Otobüsle derseniz makina çizilir düşer diye tırsıyorum açıkcası.
  10. C

Harley Davidson piyasası

Geçen seneden beri 883 iron alma hayalim vardı. bu sene bu hayali gerçekleştirmek istiyorum. Dolar çok tavan değilken iron 883 35.000 TL civarında izleniyordu. Şuan 40-45.000 tl civarında geziyor. Yaz geldiği için mi pahallı, neler oluyor mestan? Kışı mı beklemeliyim sizce? Piyasası...
  11. C

35 bin liraya s1000rr

Bu tarz ilanlara sahibinden nasıl izin veriyor acaba? Satıcıya mesaj attım detay ver diye, bana yazdığı şu. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-detaylar-icin-mesaj-atin-463005710/detay/ * Uygulama Yasal olup, Alanın da Tek dir. 600cc ve üzeri motosikletler için geçerli dir...
  12. C

İzmirde gaz yağı?

Koskaca izmirde gaz yağı bulabilen varmı?
  13. C

Ekipmanın önemi / çevirisi (Video)

selamlar. youtube kanalı açıp çeviri meviri bi kaç video koymaya çalıştım. genel amacım ingilizceyi biraz daha ileri seviyeye taşımak. boş zamanımda iyi oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=3Q2ZpKCx5Hg bu video dışında, çevireceğim ingilizce kaynaklı video neler olabilir? fikir/link v.b...
  14. C

Disk kilitleri karmaşası

1 seneden beri mts alarmlı disk kilidi kullanıyorum, ama piyasada satılan bütün mts kilitlerinin anahtarı hepsinin birbiriyle aynı diyolar. karşılaştıran deneyen varmı?
  15. C

Ayıplı mal ürün hk

selamlar, n11 den scoyco mx14 modeli eldiven aldım. Ürünü ilk giyişimde bileklik kısmından dikişler yırtıldı, koruyucu eldivenin daha giymeden yırtılması ayıplı mal olduğunu gösteriyor belli ki fabrika hatası var, ancak iş güçten dolayı geri göndermem 1 ay sonrasını buldu ve iade kabul etmiyor...
  16. C

Sabah sabah yaşadığım süpriz

Ben motora binmeden 1 saat evvel apartmanın girişinden benzinimi tamamen boşaltıp kayıplara karıştı bi insan (hortumu bıcakla kesmiş) Ulan yapıyorsun edebinle yap bari, motor baştan aşağı benzin kokuyor. Ya sigara içseydi biri orda?

Yeni mesajlar