Harley Davidson 883 İRON Bu ilana dikkat!

Arkadaşlar merhaba, başımdan geçen üzücü olaydan bahsetmek istiyorum.

Yıllardan beri iron 883 hayalim vardı, Güzel bi işe girdim, dedim kredi çeker alırım maddi durumumu zorlamadan, bu ilana çarptı gözüm fiyatı çok uygundu 30.000 a anlaştık. Zira Muadil ironlar 37-38den aşağı değildi.

İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-479085893/detay

06 DZL 60 plakadan sorgulattım, hiç bir hasar kaydı görünmüyor, bayram sonrasına istanbul bileti aldım ilanı kaldırdı satıcı çünkü cidden alıcaktım, dün de servise gidelim ordan direkt noter satışı yaparız dediğimde hiç beklemediğim cevapla karşılaştım, bosphorusa götürmem sevmiyorum dedi başta, ' e kendi ustama gidelim?' dedim, ben motoru hiç bir yere kesinlikle götürmem, test ettirmem, servise sokmam demeye başladı

Büyük ihtimal motorda ya beyin sorunu var yada kazada el altından toplanmış,

şahsa hakaret veya kötüleme gibibir niyetim yok. belkide motor sağlamdır. Ama mutlaka Harleye hakim ustaya götürün baktırın.(zaten kabul etmicekki :) )

Benimde 200 tl uçak biletim, 320 tl kredi dosya ve sigorta masraflarım yandı. Yani 500 tl zarara girdim. Ama zararın neresinden dönsek kardır.

Son düzenleme:
Hadi lan ordan hamamoğlanı deseydiniz ya yüzüne karşı...
Oraya götürmem, test ettirmem, ustaya götürmem.
Herkes kendini akıllı karşısındakini üzümlü kek sanıyor..

Geçmiş olsun, böyle şeyleri önceden konuşun mutlaka, daha önceki bir iki yaşadığımı aktarayım.

Otomobil alacaktım ikinci el, çocuğa 10 kere telefonda söyledim, Borusan'a garanti uzatmaya sokarız, kabul edilirse aracı almasam da o testin parası bana ait. Kabul olmazsa da çıkar arabayı giderim dedim, nitekim de çıktım gittim.
Başka bir arabaya yeltendim, telefonda adama "ekspertize gideriz, geçerse öderim, söylediğinden farklı hasar değişen boya vs çıkarsa ödemem, arabayı da almam" dedim, adam da kabul etmedi, ben de byebye dedim. :)

Aynı şekilde benim MT'yi satarken de çocuk gelmeden önce dedi bir servise ekspertize gideriz diye, tamam dedim ben de. Girdik ödedi ekspertizi temiz çıktı, ödedi ekspertizi aldı motoru gitti.

Geçen ben de bi cbf 150 yle anlaşmıştım. 3700 e anlaştık. Sözde 2012 model 25 binde. İyi dedik tamam baktırır alırız. Adam da istediğin yere baktır dedi. Parayı hazırladık günü ayarladık ben parayı aldım çıktım. Gitmeden de ümraniye doğu batı honda servisini aradım. Haber vermek istedim. Serviste yetkili Aydın Bey sağolsun plakadan bi sorgulamak istedi. Plakayı verdim. Dedikleri aynen şu.

Motor 2014 de 98 binde kazalı servise gitmiş. Yapılmadan çekilmiş. Hiçbi bakıma serviste girmemiş. 2015 de motora piston silindir krank değişimi serviste yapılmış. Yıl 2017 ve motor 25 binde. Direk dedi ki kardeşim bu motora bulaşma boşuna paranı kaptırma. Adamla da buluşma buluşursan lam cim eder falan. Kavga edersin gerek yok dedi. Ben de aldım paramı geldim eve. Satıcıyı aradım söyledim, haberim yoktu dedi. Akşama ilan değişti. Kurye çıkmasıdır şu bu vardır. 3000 son yazmış. O motordan öylece kurtuldum. Şimdiki motoru aldım içim rahat. Size geçmiş olsun 500 lira zarar etmişsiniz. Ben şükür zarar etmedim.

Kısaca ikinci el piyasası çok lanet.

Markete bile girseniz domatesler 4-5 ₺ civarındayken bi tane domates 2₺ ye konmuşsa almıyoruz çürük bunlar herhalde diye. Piyasası 38bin olan motora 30 bin yazan ilanı ben olsam açıp bakmam bile

Motor yerine sahibine bakıyorum. Tam gözünün içine. Adamın sahtekar olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. Fotoğrafda olur, onada bakarım.
O yüzdende hep kazıklanıyorum.
Motora baksana be adam, ne diye sahibine bakıyorsun, insan sarrafımısın sen?
Yok ama, hiç vazgeçmedim, bir gün anlıycam sahtekarı gözünden.

Arkadaşlar merhaba, başımdan geçen üzücü olaydan bahsetmek istiyorum.

Yıllardan beri iron 883 hayalim vardı, Güzel bi işe girdim, dedim kredi çeker alırım maddi durumumu zorlamadan, bu ilana çarptı gözüm fiyatı çok uygundu 30.000 a anlaştık. Zira Muadil ironlar 37-38den aşağı değildi.

İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-479085893/detay

06 DZL 60 plakadan sorgulattım, hiç bir hasar kaydı görünmüyor, bayram sonrasına istanbul bileti aldım ilanı kaldırdı satıcı çünkü cidden alıcaktım, dün de servise gidelim ordan direkt noter satışı yaparız dediğimde hiç beklemediğim cevapla karşılaştım, bosphorusa götürmem sevmiyorum dedi başta, ' e kendi ustama gidelim?' dedim, ben motoru hiç bir yere kesinlikle götürmem, test ettirmem, servise sokmam demeye başladı

Büyük ihtimal motorda ya beyin sorunu var yada kazada el altından toplanmış,

şahsa hakaret veya kötüleme gibibir niyetim yok. belkide motor sağlamdır. Ama mutlaka Harleye hakim ustaya götürün baktırın.(zaten kabul etmicekki :) )

Benimde 200 tl uçak biletim, 320 tl kredi dosya ve sigorta masraflarım yandı. Yani 500 tl zarara girdim. Ama zararın neresinden dönsek kardır.

kredi cayma hakkını kullanırsanız eğer kredi ile alakalı masraflarınızı geri alabilirsiniz.Size sadece parayı kullandığınız gün kadar ki faiz maliyeti olur.Bunun için krediyi çektikten 15 gün içerisinde kullanmanız gerekiyor cayma hakkını.

Krediden cayma hakkınız var. 15 gün içinde başvuru ile masrafları ödemeden sadece az bir faizle kurtarabilirsiniz

Bir mal eger degerinden aşagi satiliyorsa mutlaka kusurlari olur.

Sizin hatanız satici ile dogru irtibat kurmamaniz. Kimse iyi mali ucuza vermez. 500 lora önemli degil. Tecrube satin aldiniz sayin.

Aslında adamın soyadı olayın özeti gibi.. BASMACI ER.. Resmen basmaya enayi arıyor..

Böyle ticaretmi olur :D
Sen ikinci el alıcaksın sonuçta para vereceksin. Vuruğunu, kırığını, kazasını, değişenini bilmek en doğal hakkın.

Hayalinin berbat olmasına izin verme, başka ilanlara bak derim ben.

Böyle ticaretmi olur :D
Sen ikinci el alıcaksın sonuçta para vereceksin. Vuruğunu, kırığını, kazasını, değişenini bilmek en doğal hakkın.

Hayalinin berbat olmasına izin verme, başka ilanlara bak derim ben.

Evet uçağım cuma idi, yani dün.

Arkadaş bana motor buldu bakmaya gittik. MT7 aldım.

google aramalarında kişi ismini arattığınızda bu forumun ve bilgilerin çıkması için

Erol Basmacier
06DZL60
Harley-Davidson
Sportster Iron 883
km 11800
model yılı 2013
fiyat 36500
sahibinden ilanı.

Verdiğiniz link değişse bile forumda bu yazılanlar değişmeyeceği için bu şekilde yazmak daha kalıcı olur.:cat:.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Bizde 2-3 haftadir iron bakiyoruz bu ilani dikkate almamistim ama bir insan 36 yazdigi ilana 30a kadar dusuyorsa hic isim olmaz o motorla

Teklif verdim expertize sokayım diye engelledi beni

Söylediklerimi doğruluyor bu hareketler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Bizde 2-3 haftadir iron bakiyoruz bu ilani dikkate almamistim ama bir insan 36 yazdigi ilana 30a kadar dusuyorsa hic isim olmaz o motorla

İlan en başta 30du. Pazarlığa yanaşmadı bende anlaştım. Bmw nine T almış, onun borcunu ödemek istiyorum demişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar