Arama sonuçlarınız

1. AlperenD

Başlangıç için ninja 300

Başlıktada belirttiğim gibi bayramdan sonra inşallah bir eğitim alıp ninja 300 ile başlamak istiyorum. motorda tecrübem yok fakat 4-5 senedir bu işe acayip kafa patlatıyorum. çevremde sürmeyi bilen birisi olsa eğitim açısından hiçbir derdim olmıcaktı fakat olmadığı için bir sürücü kursu veya...
  2. AlperenD

Letgo'daki saçma motosiklet başlıkları

başlıktada belirttiğim gibi. letgo'da çok fazla takılmasamda mutlaka her girdiğimde bir kez rastlıyorum bu başlıklara. örneğin birkaç gün önce bir arkadaşta aynı şekilde şüpheli bir motosiklet için konu açmıştı. adam başlığa 'siyah ve gri spor bisiklet' yazmıştı. bugünde bu saçma başlıkla...
  3. AlperenD

Sizce Başlangıç İçin Ekipmanım iyi mi ?

Motora yeni başlayacağım için ekipman konusunu dikkate almaya çalıştım fakat en hızlı, en makul fiyatlı ve en güvenilir ekipmanları bir araya getirebildim mi bilmiyorum. bana her ne kadar güvenliymiş gibi gelse de tecrübeli insanlardan fikir almak her zaman en iyisi. eğer herhangi bir ekipmanım...
  4. AlperenD

Ankara'da Motora Başlamam İçin Özel Ders Verebilecek Kişiler ?

Yaklaşık 2-3 senedir motosiklet kullanmak için can attım ve çok fazla araştırma yaptım sonunda motosiklet alabilecek potansiyele geldim fakat çevremde motosiklet kullanan biri olmadığı için hiçbir deneyimim olmadı olamadı :) internetten birçok araştırma yapmama ve standart bir motosiklette...