- Konu Yazar
Yaklaşık 2-3 senedir motosiklet kullanmak için can attım ve çok fazla araştırma yaptım sonunda motosiklet alabilecek potansiyele geldim fakat çevremde motosiklet kullanan biri olmadığı için hiçbir deneyimim olmadı olamadı
internetten birçok araştırma yapmama ve standart bir motosiklette herşeyin yerini ezbere bilmeme rağmen gerçek bir deneyimin çok çok farklı olacağının bilincindeyim. velasılkelam lafı fazla uzatmadan ben motordan önce ekipmanını tamamlayan insanlardanım ve şuanda ekipmanımın büyük bir bölümü hazır motoru almama engel olan tek şey ise ehliyet ve ehliyetten önce kabaca bir eğitim. en azından boş bir yolda kendi kendime alıştırma yapmama yetecek kadar ve motorun üstünde düzgün durabilecek kadar her haftasonu pazar günü (yoğun bir işim var ve sadece pazarım boş) öğreten kişinin -tamam sen artık kendi başına birşeyleri çözebilirsin. diyeceği zamana kadar makul bir ücret karşılığında eğitim almak istiyorum. son olarak başlıkta da belirttiğim gibi ankara'da yaşıyorum, yaşım 20. şimdiden niyeti olan arkadaşları/abileri bekliyorum. herkese hayırlı ramazanlar.