Arama sonuçlarınız

1. Dr. Fatih

Sarı Yelekli Endurucular :)

Sarı yelekli enduruculara olan tepkiler nedense hiç bitmiyor :D tespitler doğru ama sormak istiyorum bu adamlar size ne yaptı yahu ne ? "genellikle orta yaş ve üstü, aldıkları motosiklet eğitimleri ile övünen, her zaman yukarıdan bakmayı sevdikleri yüksek motorlarıyla festivallerin vazgeçilmez...
  2. Dr. Fatih

Motosiklet Outlet Mağazası - Alışveriş Yapan Oldu Mu ?

Selamlar dostlar, kaskımı değiştirmek için AGV arayışına girdim. Google'dan bir site buldum. İstanbul'da olmadığım için güvenemedim. Fiyatlar diğer sitelere göre abartı ucuz. Bilen var mıdır burayı ? http://www.motocapro.com/motosiklet-kaski/agv-kask/agv-kapali-kask?sort=p.price&order=ASC
  3. Dr. Fatih

Deri Monta Zarar Vermeyen Yapışkan Var Mı ?

Hayırlı Bayramlar dostlar, deri montuma takmak istediğim Türk Bayrağı gibi peçler var. Diktirme harici yarın öbür gün sökünce de iz kalmaması için önerebileceğiniz yöntemler var mıdır ? Aklıma yapışkan geldi ancak iz bırakmayacak bir şeyler nerden bulunur, teşekkürler..
  4. Dr. Fatih

Yakıt Değişimi Sonrası İnanılmaz Değişim

Öncelikle amacım hiçbir firmayı kötülemek değil, başımdan geçen bir olay olduğu için paylaşıyorum. İkincisi ilk defa başıma uygulamalı geldi, daha önce duyduğumda pek inanmıyordum. Evimin yakınında Opet olduğu ve çalışanlar tanıdık olduğundan sürekli buradan benzin alıyordum. Motorum artık...
  5. Dr. Fatih

En Önemli Tarih Lastiklerin Üretim Tarihi Değil, Araca Takıldıkları Tarihtir

Kaynak : https://www.yamahatr.com/lastik-yaslanmasiyla-ilgili-gercek-nedir/ Dünya lastik üretici devlerinden Michelin, lastiklerle ilgili bilinen yanlışları sıraladı. Okuduğumuzda, kafamızdaki bazı ön yargıları yıkmamız ise bir süre alabilir diye düşünüyoruz. Araştırmanın kaynağı ise Kore...
  6. Dr. Fatih

Türkiye'nin En İyi Ninja H2 İncelemesi ve İshak Abi :)

Videoya tesadüfen denk geldim ve gerçekten yüzümde gülümseme oluştu. Bu kadar samimi ve içten bir inceleme hayatımda görmemiştim :) + Evet İshak abi geliy...... + İshak abi geçti :D :D
  7. Dr. Fatih

Katlanmayan Plakalıkta Yasak mı ?

Akşam üstünden beri konuları arıyorum ancak bulamadım dostlar. R25 motorumun kuyruk kısmını söküp orjinal plakamı katlanmayan demir üzerine takmak istiyorum bu da yasak mıydı acaba, sorun çıkarır mı. Konuyu aradım ancak bulamadım, kusura bakmayın.
  8. Dr. Fatih

Yamaha R25 Yeniden Servise Çağırılıyor !!

Bakalım az zaman geçsin Türkiye ne diyecek. Japon motosiklet üreticisinin küçük supersport modeli iki olası sıkıntı nedeniyle yeniden servise çağrıldı. Amerika ve Avrupa’da Yamaha YZF-R3 olarak satılmakta olan Asya ve Türkiye’de ise Yamaha YZF-R25 olarak son kullanıcı ile buluşan Yamaha...
  9. Dr. Fatih

Motorcuları Öldürmek İsteyen Araç Sürücüsü Kameraya Takılmış

Hayat bu kadar ucuz mu gerçekten, ben anlamadım.
  10. Dr. Fatih

Yamaha R25 Çok Detaylı Temizlik Videom

Bugün motorumu detaylı bir temizliğe soktum, sizlerle paylaşmak istedim. Bana çene yapma temizliği görelim derseniz 11:15'den başlayabilirsiniz :)
  11. Dr. Fatih

Yeni Ekipmanlarım Revit Mont Eldiven ve SHOEI Kask

Ekipmanlarım arasına ; SHOEI GT-AIR EXPOSURE TC-1 Kask, REVIT CHEVRON Eldiven ve REVIT Replica Deri Mont kattım. Şarkılar eşliğinde video atan birisiydim ama sistem beni konuşmaya zorluyor idare edin artık :D
  12. Dr. Fatih

Sadece 6 Bin Devirde Gelen Zırıltı

14 Bin kilometre yaptığım bir R25'im var. Son 10 gündür motorumdan ince ve bazen rahatsız edici bir zırıltı sesi geliyor. Gaz kolunda elimde de hissedebiliyorum. Kameramı sattığım için video da çekemedim tarif etmeye çalışıyorum. Metal sesi gibi bir zırıltı. Servise götürdüm, usta zaten tanıdık...
  13. Dr. Fatih

Dünyanın En Şanslı ve Şanssız Motosiklet Sürücüleri

Hani daha yaşanacak günleri varmış denir ya, tam da öyle görüntüler var. Çekik gözlü arkadaşların olaylarına zaten akıl ermiyor da öldürmeyen Allah öldürmüyor valla..
  14. Dr. Fatih

Temas Olmadan Gerçekleşen Kaza - İHBARI ALAN ŞİRKETİN %100 KUSUR KABULU-

Bu konu ne kadar gerekli arkadaşlar bilmiyorum ancak biz kaza zamanı kendi içimizde ikiye bölündüğümüz için açmak istedim. Allah kimseye kaza bela vermesin ancak olur da başına gelen olursa örnek teşkil etmesini istedim. Çift şeritli yolda sol şeritte ilerlerken önüme aniden clio marka bir araç...
  15. Dr. Fatih

Viraj Açı Ölçer Nereden Bulunur

Türkiye'de BRN motorda var ve fiyatı akıl almaz şekilde pahalı. Şu an 1056 liraya satıyorlar ! Bu tarz bir şeyi uygun fiyata bulabileceğimiz yer var mıdır, kullanan var mı dostlar.
  16. Dr. Fatih

Honda Honda CBR 250 RR / Bilgi ve Paylaşım başlığı

Honda CBR 250RR resmi tanıtımı yapıldı ve model görücüye çıktı . Merakla beklenen yeni model için daha önce birçok farklı tasarımlı fotoğraf yayınlanmıştı ama hiçbiri modelin gerçek tasarımını tam olarak ortaya çıkartmıyordu. İşte Honda CBR 250RR'ın fotoğraflar ıve lansman videoları;
  17. Dr. Fatih

Navigasyon Cihazı Önerebilir misiniz

Arkadaşlar merhaba, yer yön kavramı sorunu olan birisiyim. Gittiğim bir yeri bir daha bulmakta zorlanıyorum. Çok bütçem yok internette 200 liralık ürünler buldum ancak bunlara son sürüm harita yükleniyormuş vs gibi şeyler okudum. Bana bir ürün önerebilir misiniz, teşekkür ederim.
  18. Dr. Fatih

Geri Çağırılan R25 ve MT25 Modelleri Hakkında

http://www.yamahatr.com/yamaha-r25-ve-mt25-modelleri-geri-cagiriliyor/ Arkadaşlar, burada şu pasaj dikkatimi çekti : Aynı zamanda Yamaha R25 ve MT25 modellerinde bazı parçalar da elden geçirilecek. Bu kapsamda 15,072 motosiklet geri çağırmadan etkilenecek. Sorunlar : Yağ pompası, vites...
  19. Dr. Fatih

Her Çıkma Parça Çalıntı Mıdır ? Ya da Çıkma Parça Ne Demektir

Arkadaşlar motorumla ufak bir yana yatma yaşadım. Ancak küçücük bir parçayı sıfırıyla değiştirmek istemedim çünkü fiyatı 560 lira civarı. Malum sitede dolaşırken tesadüfen bana lazım parçayı buldum. İrtibata geçtim 100 liraya bırakayım dedi eleman. Kendisinin tamirci dükkanından sattığı yüzlerce...
  20. Dr. Fatih

Yamaha Yeni Zamlar ve Fiyat Listesi 2016

Gerçekliği konusunda şüphelerim var ancak önümüzdeki hafta içinden itibaren bu fiyatlar geçerli olacak deniyor, bilemedim.

Yeni mesajlar