Arama sonuçlarınız

1. sonofcrow

Harley Davıdson Forty Eıght için bakım önerileri ?

İyi akşamlar herkese, Pazartesi sabahı 2017 model Forty Eıght sahibi oluyorum. Fakat hayatım da ilk defa bir Harley sahibi olacağım ve herzaman kendi bakımlarımı kendim yaparım, çok ekstrem bir durum olmadığı sürece. Bu yüzden aranızda tecrübesi olanlar varsa genel olarak yağ bakımı ya da...
  2. sonofcrow

Gereksiz Uyarı ??

Az önce saçma bir şekilde uyarı aldım ve diğer forum sakinlerinede sormak istiyorum. Dün gece motosiklet üzerine açtığım kanalımın introsunu burada sizinle paylaştım bu forumunda amacı o değilmi zaten ama bana gelen uyarıda reklam yaptığım söylenmiş hayır sanki bu işten bir çıkarım varmış gibi...
  3. sonofcrow

Motosiklet kazası ve Parça?

Herkese iyi günler bundan 2 hafta önce babam Honda Shadow 750 ile ufak bir kaza geçirdi kolu kırmak ile kurtardı bunada şükür. Şimdi kol iyileşmeye başladı sıra motora geldi Biz motorda hiçbirşey yok sanıyorduk ta ki kullanana kadar görünürde hiçbirşey yok koruma demiri kurtar dı tek sıkıntı ön...
  4. sonofcrow

Patch ??

Herkese günaydın sizlere ufak bir sorum olacak babam ve ben yıllardır motosikletler ile ilgiliyiz.Ve tabiki genelde cruiser ve klasikler ile ilgileniyoruz ayrica bizim bir aile lakabımız var bende bunu zamaninda kendim ve babam icin dövme olarak tasarlamıştım simdide o dövmeye ceketlerimize...
  5. sonofcrow

Yamaha xv950 kullanıcıları ??

Herkese iyi geceler HD street 750 den vazgeçip xv950 düşünmeye başladım xv 950 kullanıcıları motoru biraz bana anlatabilirmi eksileri nedir ve aynı zamanda artıları :silent::mrgreen: ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ---------- ????:sunny...
  6. sonofcrow

Harley Davidson Street 750 ???

Herkese iyi akşamlar fotoğraflarda sevmediğim beğenmediğim harley davidson modeline fuarda aşık oldum :flower:ve satın almayı düşünmeye başladım :silent: tabi test sürüşü yapmadan kesin birşey söylemek istemem fakat son derece stabil ve seri bir harley gibi gözüküyor aranızda bu model ile ilgili...
  7. sonofcrow

Suzuki Van van 200 gelmiş ? :D

Herkese iyi akşamlar Suzuki van van 125 diye retro bir makine gelmişti geçen sene şimdi onun 200 lük olanı gelmiş :santa: 125cc olanı kullanan bilen varmı acaba ona göre 200 lük olanı hakkında tahmin yürütelim :mrgreen::cherry:
  8. sonofcrow

Yamaha SR400 kullanan bilen varmı ???

Herkese iyi akşamlar Yamaha SR400 sportheritage modelini daha önce deneyimleyen bilen birileri varmıdır acaba uzun zamandır almayı düşündüğüm bir motosiklet :silent::silent:
  9. sonofcrow

Açık hava filtresi ??

:sunny::silent:Herkese günaydın merak ettiğim bir konu var bu açık hava fitrelerinin tam olarak faydası nedir ve zararları varmıdır? ve enjeksiyonlu ve karbürotorlu motosikletler de ne gibi farklılıklar gösterir ve her iki türde de faydası ve zararı nedir tam olarak birisi açıklarsa çok mutlu...
  10. sonofcrow

Royal Enfıeld Ülkemize geliyormuş??

Herkese iyigeceler Royal Enfıeld ülkemize geliyoruş ve fiyatlar uygun olucak deniliyor:queen::silent: Peki sizler ne düşünüyorsunuz??:queen:
  11. sonofcrow

GoPro Hero 4 Silver kullanan varsa bi yardım edebilirmisiniz???

Herkese iyi geceler GoPro Hero 4 Silver kullanmaya başladım ancak wifisini açamıyorum nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim :silent: :pr:
  12. sonofcrow

MOBİL YAĞ ?

Herkese iyi geceler abilerim arkadaşlarım bu MOBİL marka yağ nasıldır bi arkadaş önerdi banada ama pek güvenemedim bilmiyorum çünkü çok uygun fiyatları var 4 litrelik yağ 53 lira diyor baya tatlı geldi fiyat :santa::silent: 650cc tek silindi bir cruıser kullanıyorum mobil iyiyse hangisini...
  13. sonofcrow

Suzuki ls650 savage yağ ???

Abilerim iyi geceler yakın zamanda suzukils650savage model motorumun yağını degisicem fakat ilkdefa değisecegim icin kac litre koyacagimi bilmiyorum ve eski ls650 kullanıcısı varsa yağ önerisinde de bulunabilirmi simdiden tesekkur ederim. :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:41 ----------...
  14. sonofcrow

Suzuki ls650 savage biraz yardım istiyorum :)

Herkese iyi geceler arkadaşlar bu hafta suzuki Ls650 savage almak için sahibi ile buluşup motoru test edicem öncelikle gerçekten çok temiz 2003 model 24.000 bin km de ve garaj motoru bebek kadar temiz neredeyse birde tabi canlı görmeden çok büyük konuşmayalım neyse internet te araştırıp...

Yeni mesajlar