Motosiklet kazası ve Parça?

Herkese iyi günler bundan 2 hafta önce babam Honda Shadow 750 ile ufak bir kaza geçirdi kolu kırmak ile kurtardı bunada şükür. Şimdi kol iyileşmeye başladı sıra motora geldi Biz motorda hiçbirşey yok sanıyorduk ta ki kullanana kadar görünürde hiçbirşey yok koruma demiri kurtar dı tek sıkıntı ön amortisör ler yamulmuş ben yamulduğunu fark etmemiştim sadece darbe izleri vardı üst parçayı borunun değiştiririm devam ederim diye düşündüm fakat komple değişmesi gerekiyor amortisör lerin parça nasıl sağlarım fiyat nasıl olur yardımcı olabilecek varmı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her ustaya inanma bende servise kalsa 3500 lira civarı ön maşayı değişmek zorunda kalacaktım 300 liraya presle hallettiler.İşlem gördüğü belli bile olmuyor.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Istanbul'da iseniz, Kartal oto sanayide Kenan usta vardi, en son 2-3 sene once gittim hala duruyordur herhalde. Onu bulup amortisorleri duzelttirebilirsiniz.

Tamir olmuyosa çıkma parça aramayın lütfen, çıkma diye birinin motorunu çalıp parçasını size getirirler. Pert olup da ön amortisörleri sağlam kalacak motor yoktur herhalde.

Tamamdır teşşekkür ederim biraz araştırayım yarın ustayada gideyim bakalım ne diyecek 😑

3e 5e bakmadan Honda servisine gidiniz.
Yarın tatsız bir olay yaşarsanız sanayide muhattap bulamazsınız ama servis her zaman malının arkasında durur.
Durmazlarsa da elinizde belge olur (fatura vs) çatır çatır alırsınız hakkınızı.
Örnekleri mevcut tecrübe ile sabittir.
Bayrampaşa "Artı Honda" da eski motoruma bakım yaptırırdım gayet iyiler.

Tamamdır teşşekkür ederim bende öyle düşünüyorum aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar