bence tr gelmesi "ölü yatır"fiyatların uygun olacağını da hiç sanmıyorum
![]()
500cc 27 beygir motorları var gelmese de olur
3800 devirde 41nm üreten motorları var. bence geç kalmış gelmek için. mtv vergisi de uygun. ara cc motor bulunmuyor pek ülkemizde. fiyatlar uygun olursa, tutar.
3800 devirde 41nm üreten motorları var. bence geç kalmış gelmek için. mtv vergisi de uygun. ara cc motor bulunmuyor pek ülkemizde. fiyatlar uygun olursa, tutar.
şimdi tekrar baktım da, 8.5 sıkıştırması varmış. cg'lerde yaptığımız gibi tornada aldırım 9 yaparız onu :queen: o zaman beygir de gelir.
ayrıca göründüğü ve teknik verilerinden anladığım kadarıyla, 350 ile 500 arasında tek fark silindir. 350 alıp modifiye edilebilir, fiyat daha uygunsa.
tipi çok hoşuma gitti, böyle retro hava soğutmalı motorları hep sevmişimdir.
hindistanda 5000 tl ise ingilteredede 5000 tl olur fiyatı fakat türkiyede 10000 tl olur... uygun olacağını düşünmüyorum ama bizim totoşumuz uygun en azından alışık yabancılık çekmez..
Aynen hayatım boyunca klasik kullandım ve klasiğe devam hem uygun olursa bebim ls650 yi satmadan alırım bitane sonrada benim ls650yide bobber yaparım efsane olur ilerde de bietane Trıumph :queen:
10000 olursa ben alırım. 350cc motor sonuçta, yüksek ötv'ye giriyor. motor gücü 250cc'ye denk olsa da, blok ömrü daha uzun olacaktır. alırım almasına da, bir kaç yıl satıp giderlerse olmaz. servis ve parça derdi de olmaması lazım.
10000 olursa ben alırım. 350cc motor sonuçta, yüksek ötv'ye giriyor. motor gücü 250cc'ye denk olsa da, blok ömrü daha uzun olacaktır. alırım almasına da, bir kaç yıl satıp giderlerse olmaz. servis ve parça derdi de olmaması lazım.
ls650 de şahane motor ama mtv 2cc'den ötürü fazla taraafta ve tek silindir için 652cc fazla büyük. titreşimi nasıl?
örnek verdim yurt dışı fiyatını 2 ile çarp diyorum yani 4000 dolar ise 8000 dolar olarak fiyat belirler gibime geliyor..
Hindistan'da tam 7700 TL, bizde ikiye çarpıp biraz daha ekleyin. İyi bir distribütörü olsa, servis sıkıntısı olmasa o zaman 14 - 15 bin edebilir ama hem bu koşullar sağlanmaz, hem de bizim distribütörler o kadarla yetinmezler. SR400 bile pahalı olduğu için üç beş tane sattı, artık ona göre bir fiyat düşünsünler.
Distribütörüne buradan yazıyorum: Motorun size geliş fiyatına bağlı olarak, hiç tutulmayacak kötü bir motor getirdiğinizi varsayıp ona göre bir fiyat koyun. Yok siz de Benelli'nin yaptığı gibi, biz 100 yıllık firmayız, İngiliz firmasıyız, Japonlardan iyiyiz, fiyatımız da budur, bu paradan aşağı vereceğimize motoru yakarız derseniz, bir iki tane motoru kot pantolon satıcılarının vitrinine sattığınızla kalırsınız. Lütfen kendinizi kullanıcıların yerine koyup öyle fiyat belirleyin.